"jag är som en gps, fast i radio"

Wouw. Fredag och jag trodde jag skulle få vinterkräksjukan. Lite disneychannel, lite krubb, en powernap och så vare fest. Vi skulle tagga med grabbarna och singstar men av nån anledning så va det lite opepp folk och en av singstarstjärnorna bestämde sig för att gå tidigt, vilken diss?? Han har lovat bort sig nästa lördag istället woho. Sen blev det lite festligare och jag blev fotbollsmålis. Helt plötsligt var det dags gå och jag dog hemma av diverse olika anledningar. Lördag blev fylld med ångest till tusen och bakfylla till miljonen. Jag blev väckt typ halv 9 efter knappa 5 timmars sömn och tog täcket till soffan. Jag, min syster och disneychannel helahela dagen haha. Supermys. Lördag kväll skulle tillbringas hos Therese och middag med alla tjejerna vilket var supertrevligt. Men min bakfylla hindrade mig från att äta och dricka som jag ville men sen kom jag igång allt men tog taxi hem med emlan relativt tidigt. Söndag, skins. Äntligen har mitt sega internet lyckats ladda ner första avsnittet på säsong 4 miiiiiiiihihihii. Imorn kommer nya avsnittet taggad som fan! Nu: frukost, bak och uppladdning för drama.


 

bajs.

bajs.


have you noticed how everyone's going green?

Ovärd morgon. Uppstigning 07.16 för att köra mamma till jobbet och sen ta bilen till forum. Jag kom till skurubron och så ville han typ dö, med mig i. Ganska rädd. Så jag satte mig på närmsta parkering och klappa han lite så han skulle lugna ner sig lite och vips så hade jag missat öppna mottagningen så jag fick åka hem. Bra start? Nej. Nu är jag iaf hemma, lagom kylig, och väntar på att klockan ska ticka friskisdags woho! Tills dess tänkte jag skypea med bästiselin men det verkar inte funka.. :( mjööö.

pussisss

you didn't open door yes?

Nej vi har inte bloggtorka nuförtiden va. Jag skulle ju kolla på skins nu egentligen...... Det har sänts på tv i england nu och jag är så avis att jag skulle kunna bajsa på mig och köpa mig en biljett till england bara för att få se det... Nä men vad sysselsätter du dig med då? Äh jag säljer mig själv och varje torsdag tar jag flyget till england för att få se skins sen tar jag flyget tillbaka. Vilket liv. Men varför är dom inte lika hypade och snabba på att lägga upp skiten på nätet för som med alla andra serier??! Jag blir sååå ledsen. Tur för mig så kom Leo förbi med massa roliga historier som jag och mamma satt och skrattade åt. Imorgon ska han komma på middag så då blir det mera skoj och sen är det fest såklart woho.

Och Ivans killer-citat hänger fortfarande med. Elin, vi kommer aldrig glömma mohohoho. Istället för skins så tänker jag sova. Imorn är det träning på schemat YES supertrimmad som fan jag o empan på friskis.


Harpan I love you, but you're bringing me down

Mystorsdag. Fast ändå ganska värdelös. Mådde ju då lite dåligt när man vaknade jetlagged-tidigt som vanligt. Högg in på julskinkan och avslagen cola och sen så mådde man ju iaf lite bättre. Lite harry potter på den också vilket bakisknep! Slapp gå hem, lyx. Väl hemma var det jag och harpan på g. Ligger stadigt på mina 9% vinster. (Fråga vendela om besattheten, hon fattar!) Och så lite annat meningslöst datalanande alldeles för länge så man blir deprimerad och så begav jag mig till soffan och begärde Hannah Montana the movie. Vilken fantastisk film! Underbart. Ska nog se den imorn igen när jag inte har nått att göra. Bra plan! Sen bestämde jag mig för att pyssla ihop ett armband med några fina pärlor på. Woho vilken torsdag. Jag har för mycket fritid.. Och inget busskort så jag är ganska så fast. Lyckat! Schtick. Håkan är en fin filur han.

Nu: UPPLADDNING FÖR SKINS SÄSONG 4 MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

got to go

Stockholm. Onsdag. Snö. Baba. Fylla. Woho?/! Jag började då med att hämta min kompanjon i utbyte mot en öl (fantastiska situationer man kan sätta sig i nu när man har körkort yessszzz) och så började vi grogga gärnet och ragga festfolk. Vi fick med oss Marihoe, Micke, Alice och Paul mycket trevligt! Failade lite i kön då halva kön efter oss hamnade före oss. När vi väl va inne så fick jag min utlovade öl. Satte oss i några fotöljer och där fastnade jag hela kvällen. En till öl serverades, vilket ledde till det mogna valet att dricka lite vatten. Tanken förstördes när ännu en öl serveras. Vad skulle jag göra? Dricka upp woho! Sen blev min galna vän Emelie uteskorterad i polisgrepp av en vakt och ringde till mig. Jag kommer ut men blir genast sur för hon gjort upp nån form av freds-samtal däruppe så jag vänder på klacken och ska gå in. Sakta i backarna tänkte vakten och gav mig en hörrududu lite onykter nu va?-blick. Ska du kanske gå och hämta din jacka? Ja jo absolut. Stormar ut och Emlan hänger på sen så hoppade vi in i en taxi och allt blev bajs. Nu vet jag inte riktigt om jag ska skratta eller gråta för allt är så cp. Miley är en bra vän ändå. woho.

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

he's just not that into you.. ?

Idag när jag gick hem från fritids där jag hämtade mina syskon berättade min syster att hon va kär i en kille. Hon hade skickat en lapp till honom idag och frågat om han va kär i henne. Han svarade nej, och hon blev förvirrad för hans kompis verkade övertala honom att säga nej. Men tydligen så har hon redan en pojkvän ändå. Min lillebror har tydligen en flickvän också. Mmm ung kärlek när den är som bäst ohja visst kommer man ihåg den. Jag var kär i en kille som heter Jerry. Ganska olyckligt men ändå alltid det där sprudlande pirret i magen varje gång vi stod bakom en knut och spanade på han o hans kompisar.

Nu ska jag åka och hämta emlan, tvinga in henne på konsum och köpa groggvirke sen är det FEST WOHO!


vad spelar ni? zZzz...

Nu när jag har alldeles för mycket fritid har jag också tid att vara en mer charmig storasyster! Igår var vi ute och lekte med hunden nere i parken, sen följde jag med min lillasyster till hennes ridning så hon blev mucho glado. Hennes häst blev lite smått galen ett tag och kastade av henne och sprang och lekte med dom andra hästarna. Ganska roande faktiskt. Och idag så förhörde jag dom på engelskaläxan och lyssnade på när min lillebror spelade fiol. Ser lovande ut!

Igår körde jag också bil och det var skojssssss. Första gången på 5 månader. Sen så gick jag hem till empis och skulle hälsa på hennes mami ninis och kolla på harry potter. Jag somnade efter 5 minuter och vaknade när den va slut. Vi såg den imorse istället men hann inte se hela, för vi skulle hem till mamma Stella och baby Leo och fika. Stephanie var också där. Mycket trevligt med kaffe och semla och lek och gos med babyn. Jag vill också ha ett litet barn, hur gosigt som heeeeeeeeeelst. Än så länge så får jag väl gosa med andra barn.. Men jag tror det duger ett tag till faktiskt haha.

Imorn blir det lek i snöööööön woho, passande att jetlagged-vakna supertidigt? YES!


im not your toy

Nått jag typ tycker är lite överskattat är tidningen GLÖD, som det finns ungefär 25tusen ex av hos ungdomsmottagningen. Dom innehåller liksom bara massa klychiga texter om ungdomar, utseende och sex om att alla ska se ut på sitt sätt och vara nöjda över sig själva och att blabla ungdomar hit o ungdomar dit och sex är inte så viktigt men sex är viktigt ändå och sjukdomar hit o dit.. Egentligen är dom ju bara bra och inte alls klychiga men dom blir de på nått sätt iaf för dom tjatar om typ samma sak hela tiden. Inte för att jag ofta läser tidningen men det är nån form av intryck jag fått dom få gångerna jag väl försökt. Jag satt iaf där och läste en artikel av en kille som skrev att han ogillade sex. Han hatade det inte med tanke på att det faktiskt är skönt (surprise?) men han ogillade det ändå bla pga det typiska manliga idealet om att "man är en pojke om man är oskuld och en man om man har haft sex" och att "alla killar ljuger om att dom inte är oskuld bara för att dom skulle vara töntiga annars" Stackars dom som har så dåligt självförtroende då? Kanske ska jobba på det istället för att ogilla sex? och blabla ingen tonåring kan vara en sexgud o vad vet jag vad han babblade om. Hela tiden när jag läste trodde jag att det var en tjej som skrivit artikeln för det lät på nått sätt ändå lite feministiskt och jag väntade på ett stycke som fick vändningen men hey tänk på oss tjejer då??! Eller nått liknande. Men icke. Men det kom inte. Sen försökte jag mig på en novell för att jag gillade bilden som var ovanför. Efter halva var jag helt förvirrad. Sen kom jag till en frågasida. En nybliven emo ville ha tips på hur han fixade emofrillan. Då slutade jag läsa. Ja det står ju säkert en hel del bra grejer och massa om typ sjukdomar och relationer och så, men måste det bli så himla samma sak hela tiden? Det står ju i princip samma sak i alla tidningar och alla ser lika dana ut bara att dom innehåller olika bilder på olika ungdomar. Men 90% av dom är alltid alternativa eller emos? Jag fann inte så mycket av intresse, men får väl hoppas att nån annan gör det. Haha eller så har jag väl bara gått och blivit en sån där som bitchar sig på allt och alla. woho wanna be my friend?

Men nu håller jag på och packar upp min väska. Väldigt duktig. Dessvärre så var det en enda röra redan innan jag öppnade garderoben så det är lite knepigt med plats.. Sen ska jag köra bil. woho. Och ikväll ska jag gosa med min bästis och kolla på harry potter mys woho =)

oh yes, you love the lips

Jetlagged? Vaknade för 1,5 timma sen. Alltså 07.00. Hela helgen har jag också vaknat tidigt, fast då snarare 09.00. Jag vaknar och är jättetrött men får nån form av spärr som gör att jag knappt ens har lust att försöka somna om. I sydney är kl 18.30 just nu. Jag undrar vad dom gör där borta. Men nu har jag iaf precis kollat på skins min kärlek woho om bara nån dag börjar nya säsongen WOHO. Och nu ligger jag och spelar harpan och lyssnar på markus, haha. Ganska festligt faktiskt.

vad sägs som ett effy-rave?

wohowohowoho jag är hemma. Sverige är då ett fint land va. ohja. En sån obeskrivlig känsla när man landar på arlanda och blir välkomnad av sveriges genom tidernas bästa snyggaste och häftigaste invånare, typ som kungen, björn borg och petter. Det kan ju kanske låtit lite ironiskt, fast jag vet inte om det var så jag menade det eller inte. Mysterie. men nu är jag hemma. Överraskade mina familjer och min bästa vän och det var mysigt. Jag har redan ätit semlor och åkt pulka. Det har då varit en festlig helg må jag säga. Jag har redan ätit mer mat än vad jag sammanlagt gjort på en månad tjoho friskis och nacka ip here i come. Eftersom dieter aldrig någonsin har varit och aldrig någonsin kommer bli min grej så får jag manipulera mig själv att älska träning. JAARÅ. Idag fick jag lite julklappar också, fniss, så imorn blir det lite forum ärenden tillsammans med min bästis. Jag har såna otroliga karriärsplaner på gång just nu känner jag. Det blir Sandra Rich från pearl street i beauty bay nästa för mig!! Akta er bara. 

Fast just nu blev jag galet irriterad. Allt mitt revir hemma hos mig har blivit rapeat. Mitt badrumsskåp har inte längre plats för mina grejer för det har min kära mor ockuperat. Mitt rum är inte längre mitt, utan min lillebrors. Jag har ett nytt rum, men mina bokhyllor är fyllda med min lillasysters grejer. Allt jag äger som inte finns i resväskan är nerpackat i kartonger. uuuh så himla mmmmmmmmmmm-m-m-m-m-m-m-m-m-mysigt. Nej. Så när jag ska leta efter en lite specifik grej som jag bett min mamma verkligen hålla koll på och hon inte vet vart den är och jag inte hittar den så blir man ju lite sur?? Att min styvfader kommer in och stör när jag letar efter mina kvarlevor och själklart måste retas gör ju inte saken bättre heller. Jag hittade också nyss min trisslott jag fick i studentpresent som jag är suuuupersäker på att jag inte skrapat för jag vet att jag tänkte skrapa den på vägen till arlanda men glömde den hemma, och så hittar jag den fullt skrapad. Ja tack för den. 25 kr rikare men inte fick jag känna den där lyckan av att skrapa fram en vinst... typiskt. Ja det låter kanske inte så förkastligt hemskt men just nu är jag på hemskhumör och då blir allt hemskt och tråkigt och jobbigt.

men i såna här tider tänker vi tillbaka på fina stunder i livet. Just nu tillägnas tillbakablicken några minuter direkt från provrummet på Dangerfield där jag testade denna tröja, är den inte helt fantastisk så säg???

och så önskar man att man vore som Effy.

tjing tjong, del 2

OBS! Bör läsas med norrländsk dialekt för bästa effekt.

Oj vilken vecka. Måndag, tisdag, onsdag = SIDEBAAAR. Vi träffade åter igen dem hårda männen från norr, fast denna gång lite mera påklädda då temat inte va trash. Väldans trevligt iaf och dessa har man ju då hängt med lite de sista dagarna. Försökte var en exellent wingman åt mohikan-gustaf men nej han hade somnat när jag skulle fixa snygg norska åt honom såklart... Fast det visade sig ju gå ganska bra det med i slutändan ändå några dagar senare, men iaf. Och ja vad har vi gjort mer dåå joho en trevlig frida och en trevlig natalie flyttade in hos oss och jag och frida bondade som satan i dom superdupermongogalna vågorna. Ni kanske tror att ni sett galna vågor..... Det var dangerous occurents skyltar längs med hela landet och supermånga lifeguards som stod och ropade på alla att bara stå vid kanten och inte bada så långt ut. Det gjorde vi givetvist och om det var nog, det var ju bara roligt. Vi fick ragg på den också men kände oss inte så jättesugna faktiskt. Alldeles för mycket sand innanför allt och alla mindre trevligt men vad ska man göra? Jo ta en dusch och ett glas goon och så är det fest igen. Sista gången jag fick se bandet på sidebar och när dom spelade with or without you grät jag som en tok för jag kommer sakna elin så mkt. hon var också ledsen men avslöjade igår att hon inte kunde gråta så mkt justjust då för att jag sjöng så förkastligt dåligt i hennes öra så hon började skratta. Ja men kul för henne iaf. Sen fick jag också en hejdå-kram av Andre tihihi. 

(bör dock tillägga att de roliga vågorna tyvärr också dödade två vuxna personer så det var ju inte så superkul för alla överallt....)

Det var ju då onsdag, och jag skulle ju ha legat med dj-j-j-j-j-j-j-josh (ja det måste uttalas så VARJE gång) men vi fick andra planer på gång. Men jag snappade han på bild inne på toaletten iaf. ska skriva ut den och tapetsera upp den i taket och ligga o spana på honom när jag ligger i sängen varje natt. <3

Youssef iaf, han är en äkta wingman han!!! även om vår efterfest inte blev som den skulle bli. Det blev istället efterfest med vin och nattbad på stranden och youssef va mongofull som en gnu och galopperade i vågorna som jag vet inte vad. Jag blev nästan lite rädd men försäkrade mig om att mr norrland skulle rädda honom om han höll på att dö. Sedan badade även vi och det blev lite kyligt men lyckades ragga till mig en skjorta som jag tyckte passade mig nå förträffligt både i färg och form och storlek. Sen råkade det bli alldeles för sandigt i sängen och italienarn tyckte inte det var lika roligt.

Sista dagen, så vandrade jag mig upp från att ha snålcrashat på lamrock och lyckades få min näsa i en rödrosig färg på bara knappa 15 minuter och klockan var bara halv elva. Kom hem, duschade mig lite fräsch, blev bakis, packade och skulle fixa mina ärenden men bajs så arg jag var. Jag gick över hela jävla bondi fram o tillbaka för att göra två enkla saker men kunde inte göra nånting för jag är en fattiglapp som inte har kontanter och rubi shoes är dumma. då bestämde jag mig för att spendera sista tiden i solen på stranden med norrland och hans kompis och sen fick jag så bråttom att jag kutade som en häst upp för hela backen hem och svettades för mkt, duschade och svettades ungefär lika mkt efteråt. Handduken var så sandig så jag var ungefär lika sandig som innan duschen och eftersom jag knappt hade tid att ens torka mig så var jag bara halvtorr när jag kastade på mig kläderna och sprang till bussen och hann då inte bli särskilt sentimental över mitt hej då för att jag varit så stressad och irriterad. Men jag saknar dom iaf. puss på er gullisar tiHiHi fniSSs. Fast jag vet att dom egentligen bara saknar mig tillbaka för mina ögonskuggor dock.. :( hoho. fast dom gråter nog lite också tror jag.

Just nu gråter jag för jag råkade shoppa minus på mitt konto så nu när jag trodde jag skulle bli rik och woho få 360kr insatta på kontot av malin så visar det sig att jag bara fick behålla 60 kr. Resan gick annars bra, vi delade på lite sömntabbisar och så sov man iaf lite ostört i några timmar och sen satt jag och kollade på batman tills vi landade. Fast jag fick en konstig kines som luktade lite halvskumt och hade en utåtstående lugg som stolspartner... Resan kände iaf inte lika lång som den gjorde påvägen dit. Väl framme i KALLA(?) beijinggggg köpte vi oss en fantastiskt (?) frukost på pizza hut för endast 35 kr. ja billigt är det iaf, får hoppas mitt konto pallar med en till sväng på pizza hut innan vi går ombord. och förresten så funkar inte facebook i detta land verkar det som. Är det inte ganska konstigt, jag menar PIRATEBAY FUNKAR LIKSOM WOHO VILKEN FEST! Men meeeen, om några evigheter till så ska vi flyga igen jätteroligt sen så ses vi alla gosisar wuiiii.

pussss


are you trash??

Min sista fredag. Den var lite smått galen tror jag nog. Järngänget satte igång med goon som vanligt, off till scary canary, lite roliga shots lite öl och helt plötsligt.... En flaska mousserande. Gjorde kvällen yttligare lite festligare, och att den var gratis gjorde ju inte saken mindre bra nej. Sen så dansade vi lite galet och skulle sedan vidare till vårt beloved sidebar som oftast går under slidbaren eller slidan. Japp. Det var dock bara halva gänget som lyckades med den långa färden dit. Lite mera öl och lite mera shots woho vilken fest sen så dansade vi lite och jag skulle flirta med dj j-j-j-j-j-j-j-j-jooosh min största kärlek nånsin. <3<3<3 på onsdag så ska jag ha honom. Det kommer bli en fin sista kväll må jag säga. På vägen hem vandrade vi självklart förvi kfc och sen kastades det pommes på gatan och pepsiburkarna bara flög ojojoj och jag blev en homosapiens sapien. (fast det är jag väl i alla fall jämt eller?) elin hade roligt iaf. Jag mådde mindre bra men lyckades iaf få av mig hälften av sminket och sov ganska fint ända fram tills klockan ringde 13.00 dagen efter och jag satsade på solning. Dessvärre så blev det molnigt väldigt fort och det var sådär men jag pinade mig igenom detta och hoppas på belöning. Lite ångest på den också för kontot mådde inte heller så bra sådär dagen efter...

Lördag woho ännu en festdag, och ännu den sista. Järngänget laddar upp igen och vi börjar spela kort. Vendela och sin tur boostade hennes ego för kvällen och det ska vi väl unna henne. Även om det var smått irriterande ibland. Men vi satsade då igen på slidbaren och det var också ganska festligt denna kväll. Emelie och gänget var med och det bjöds på put your hands up for detroit och det var galet. Sen sitter vi uppe där ute och helt plötsligt så vänder jag mig om för jag hör svenska och ser ingen mindre än Carro, en tjej som spelade i nacka. say what? Var inte det lite random? På sidebar av alla ställen på sydneys gator. Vi samtalade lite och sen så dansade jag lite galet med hennes nyvunne vän mr norrland som också va trash. Vi hade missat detta tema och kom dit som vanligt galet snygga. Men dock är det inte så många som brukar ta upp på just dessa teman så vi lyckades smälta in ganska bra i mängden.

Sen vandrade jag hemmåt själv i den mörka natten och nu är jag en riktig hårding tydligen. Fint att kunna imponera på hårda män från norrland. cred till mig.

Nu ska jag köpa mat och om 3 minuter börjar home alone 2 på tv så jag måste typ uberspringaaaaaaaaa omgomgomgomg.

pösshej.


fransig.

Woho kakfest i bj vilken grej. Just nu sitter jag här o lodar bredvid självaste KCF. Kakor var det enda fyndet jag kommer få med mig hem idag tråkigt nog. och nu börjar snart mina batterier ta slut och jag orkar inte förflytta mig hela tre meter till uttaget så detta för bli detta. Ikväll står vi på listan till eastern och det är tydligen superfest på sidebar. En nykter vendela, en superbakis/nykter elin och lilla fattiga jag? Nja vet inte om jag är så taggad på det faktiskt.. Jag börjar tappa partysuget lite grann, förutom när det gäller dom där fantastiskt roliga shotsen där nere woho det var festligt må jag säga.

jag saknar min bästa vän. Förlåt emelie men jag orkar inte vara lika smörig som dig men love ya anyway<3
pusshej

fanns inga gränser som jag inte kunde tänka mig och spränga för att få va med dig


annars blir det pangpang

ingen motivation. 

 


tom är ingenting

Just nu längtar jag liksom hem, varför vänta i två hela veckor för? Jag har gjort en matlista på allt jag vill äta när jag kommer hem. Mums. Den får mig att längta hem lite extra. Fast nä nu ska vi inte gnälla det är beachen varje dag solen tillåter och det blir naaaajz. Idag köpte jag beachracket för 1$ som jag ska spela med den som vill. Mina pengar börjar verkligen ta slut nu dessvärre....... Så vi kanske hinner med en veckas fruktplock. Men det ska ju vara så jävla svårt att skaffa jobb inom fruktplocket för att det bajsbrinner i halva landet och bajsöversvämmas i andra delen.. Bra tajming bra tajming. Verkligen roligt att komma hem och vara pank. Jag riktigt längtar, men hoppas då iaf att jag får lite jobb gjort i en vecka iaf.  

Det går bajsdåligt att skriva allt är segt. Nu blev jag lite depp för de så nu ska jag allt gå till coles och köpa mig nått lyxigt att äta. Ganska lätt att knäcka med tanke på vad jag brukar äta. hm.. Helst vill jag bara ha julskinka men det är lite knepigt det.. jaja det blir nog intressant. Förresten så är jag helt förälskad i min kära markus krunegårds album prinsen av peking.

Men mina vänner, snart ses vi. Kanske snabbare än vad man kan tro. Om exakt två veckor sitter jag på flygplatsen och laddar för hemgång. Sen har jag en dejt. woho. pöss

m

Och jag var kär och du var kär
Och jag stod här och du stod här
Hisnande tankar som vi båda tänkte
Jag tänker dom nu, men vad tycker du?
Vad hoppas du? Vad önskar du vad vill du?
Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?

Om du är rädd, sluta med det
Om du är bränd och rädd lägg av med det
Lita på mig börja med det
Lita på mig sen får vi se

klaustrofobiskt krympande

Jag sitter fortfarande i bj, över 4h senare. datanörd japp. Men det går så seg vad ska man göra? Just nu håller jag på och extrakollar våra nya studier. Vi ska bli lite mer allmänbildade helt enkelt. Svenska statsministrar, engelska premiärministrar och amerikanska presidenter står på spel. Uttråkade? Nja inte särksilt egentligen, ganska kul faktiskt. Jag håller också på att laddar upp för min o empiz promoe-battle. Snart ska jag väl gå och byta mina nya skor som råkade gå sönder efter bara en användning, och klockan som inte heller höll sig hel så länge. Men äsch. Jag börjar bli hungrig, men har man inga pengar så är inte så lätt att göra nått åt den saken. En burk tonfisk om dagen blir nog bra för magen. Annar så saknar jag Elin lite grann, och jag kan inte låta bli att inte bli avundsjuk på alla tjejer vars pv's är här och hälsar på. :/ Men det är väl inte så konstigt? Svar nej.

Och förresten, jag har en dubbelgångare här. :O En Sandra Emelie Ek. Och jag är lite rädd att jag på nått sätt fått hennes pengar istället för mina egna när jag tog ut pengar från banken.. hm. Om dom har beställt två nya bankkort åt henne istället för åt mig så skulle det inte förvåna mig faktiskt. Det återstår iaf att se men lite läskigt.

Inatt drömde jag att jag kom hem, det var konstigt. Jag har sån ångest. Jag vill verkligenverkligenverkligen va kvar. Men jag vill verkligenverkligenverkligen åka hem också. =/ och så vill jag ju passa på att resa nån annanstans i världen också.. Kan ju inte fastna i samma land för evigt.. Fast jag är också ganska sugen på en vintersäsong här i aussie. Ganska najs och lite annorlunda sådär, dock väldigt tveksamt om man kan få ihop den summan pengar innan säsongen hinner börjar och troligen sluta. Och så vill jag ju helst ha en kompanjon med mig. Möööh allting vore bara så himla mycket bättre om någon annan kunde bestämma och fixa allt.



Men allt löser sig som det så fint heter.

each man kills the things he loves

Port douglas var najs, som sagt väldigt svettigt. Har gjort diverse olika trevliga saker som att åka på regnskogs-safari, snorklat, varit på zoo, ätit som en gris och solat. Tillbaka i sydney nu, och jag fjällar :( Eftersom jag och lady V vad hemlösa så sov vi hos emelie som va ensam hemma. Det var mysigt. Vi kollade massor på gossipgirl och åt tacos vilket va länge sen jag åt. Nyår va najzz, började dock med lite stress i chatswood för att hitta en klänning men det lyckades jag hitta så småningom. En box vin, lite mousserande och så började festen. Vi åkte till Darling point, en stor gräsplätt precis vid vattnet med en supernajs utsikt över habour bridge och alla fyrverkerier. Helt mongooooooooooo va sjukt det var. Kändes som att man va så en festival med alla människor all dricka och allt. Jag och Nat dansade till bongotrummor och Johanna blev min 12-slaget kyss, väldigt gosigt. Sen träffade jag en annan trevlig prick som jag spenderade några timmar med och så blev alla arga på mig, fniss, och sen åkte vi på efterfest hos emelies "papis" bror som bodde i närheten. Både vendela och emelie däckade i taxin så jag fick ta tag i mig själv o koka potatis till vendela så hon inte skulle må så dåligt, haha. Dagen efter mådde jag bra, ända tills vi satte oss i taxin påväg till stan då jag blev galet åksjuk. Vi satte oss på maccas och drog en grand angus som höll mig mätt resten av dagen.

Nu är det lördag, ny dag, nya utmaningar. Japp. Ikväll är det edwars scissors hand på tv. <3 woho. och mina pengar håller på att ta slut. woho. och snart åker jag hem, woho?


jag och min mamma på nyår.