dom skulle vilja vara som oss

Hm. Ja, alltså det här med pengar går ju lite åt skogen. Men min ena skuld är fri, och imorn ska jag till kissekatterna och gosa och få lite ölpengar wihu. Middagen igår blev istället hemma hos maria till min fattigdoms ära. Väldigt tacksam :) Det blir en västkustsroadtriptjejsmys v.28 lär bli awesome! Efter detta tog jag en prommis hem för att sedan ladda upp för käftsmällar. Det gick okej och nu borde jag vara lycklig hiho. Det blev en del os också, ganska trevligt men också ovärt. En öl på de också. Rätt schysst. Dåligt spelat av sverige i hockeyn dock så jag halvsov igenom matchen men lyckades se de få höjdpunkter som fanns. Min sovpartner gjorde det nog inte, såg ganska så sovandes ut emellanåt. Till frukost fick jag som varje gång en ny spännande påläggsblandning på en rostad macka och även en historia om vitlökspannkakor. Bör ej testas.

Sen var det iväg till forum för en promenad och sen till morfars verkstad igen och reparera läckage. Hissar upp bilen och börjar lysa med lampa under.. "nä hörrudu du får klättra upp i bilen o spola lite" Lite halvläskigt men jag är ju en fighter så fram med stegen och upp o hoppa. Fick jag göra hela två gånger. Ganska roande faktiskt. Roligt var att precis innan han sa att jag skulle göra det så stod jag precis o tänkte, gud vore det inte lite kul att sitta i bilen när den hissas upp? Coincidence.

Sen hem, massa tjat om städning, dusch, mat och TILL ANNEXET OCH MIN KÄRLEK. Det var helt fantastiskt som bara kent kan vara såklaaaaaaaaaaaart. Vi tog det mest chill. Började med en öl och hängde sedan långt bak, såg relativt bra och dansade och hade det allmänt najs. Måste ju säga att vad man än tycker om musiken så är ju showen helt spektakulär, stundom kan den tyckas vara absurd, men spektakulär.




Efter konserten när vi sneakat oss fram i trängseln till garderoben träffade vi på två relativt bekanta nunor. Den första jag spanade var Peter Swartling. Vi ses igen kunde jag ha sagt, för ja för ca två år sen så såg jag honom allt på en annan kentkonsert i nyköping, eller var det norrköping? Hur som. Jag säger åt malin att kolla för jag va osäker om de faktist var lille swartis som stod där eller om de va nån fånig lookalike, vems fula nuna dyker då upp emellan??? OM INTE KNULLJONAS, TÄLTGRANNEN FRÅN PEACE AND LOVE 06. Ganskaganskaganska så galet faktiskt.

Nu är det dags att sova, imorn blir det som sagt katt, sen bak och matförberedelser inför kvällens kommande familjesläktmiddagsfikafest woho. INTE MÅNGA DAGAR KVAR SOM TONÅRING NU INTE!


känn pepppepeepepeppepeepp känn peppeppepepepep

Igår va en trevlig kväll. Eller, det beror ju på hur man ser på saken. Hade så tråkigt så jag tog en visit till hamsterpaj.net. Lite gold minor jävligt awesome iaf. Så spelade jag o emelie det ett tag o var inte ett dugg trötta. 02.00 gick jag ut med titan och vi höll på att bli överkörda av en traktor typ två gånger nere i parken. Det är farligt härom nätterna vill jag lova. Vi lever iaf. Sen pratade jag o emelie skit i telefon i undefär en timma sen började jag gäspa smått. Klockan va ju ändå 03.00 och jag skulle minsann upp o skjutsa mina syskon till skolan så de var uppgång kl 7. Otroligt pigg.

Nu är jag mest otaggad i världen tror jag. Det började redan imorse... Jag gick o la mig igen när jag kom hem från att ha skjutsat mina syskon. Jag hade ställt klockan på 9 för att gå upp och in på tradera för att buda på vääääärldens snyggaste väska... Jag vaknar, sätter på datan o loggar in, o somnar.. Exakt sådär som jag brukade fyllesomna i camen när jag hade datadejt efter utgångarna i aussie. Missade hur som budningen som bara slutade på 27 kronor. När jag vaknade en timma senare började jag nästan gråta. Sen berättar emelie att jag måste ge henne hennes 270 kr som jag är skyldig henne för att hon är skyldig hanna pengar o hanna vill ha dom imorgon. Hur mkt pengar tror ni jag har på kontot just nu...........? Det fattas iaf några kronor.. Imorgon ska jag o tjejerna gå på vapiano o äta middag och mysa och planera sommarsemestern. Sen ska vi till Baba. Jag ska nog äta hemma, åka in till stan på en fejkbussbiljett, ta ett glas vatten och åka hem, även då på en fejkbussbiljett. Har en telefonräkning som kommer betalas på söndag på 157kr. Kommer sluta med att min moster ringer från sitt jobb o skäller på mig. Betalningsanmärkning here we come yesssss! Ska nog ta mig en eller två eller tre trippar till hasses ludd nu i dagarna och tjäna in några kronor iaf. Så kanske vi slipper betalningsanmärkning iaf. Hmmmmmmmmmmmmmmmm kul att mina syskon gärna vill ha och kräver födelsedagspresent på fredag också...  Och att jag gärna skulle vilja fira min 20 årsdag...

Men om jag har tur så blir jag världens lyckligaste för i så fall så får jag typ 5000 nån dag väldigt snart kanske redan i eftermiddag med "jag har tur knappen". Frågan är bara hur mycket tur man kan ha.. Lär märkas.


i like you so much better when youre naked

Coopizdags idag då för första gången på en evighet. "Guuud va länge sen de va du måste ha jobbat" när jag inte visste att man inte behövde redovisa kassan i datorn längre. Jävligt skönt för övrigt. Lite halvskakis i början med alla plu koder men dom sitter ju ändå där i ryggmärgen o kommer fram när man minst anar det. Yeeees typ lycka. Sen blev jag helt plötsligt nästan överfallen av gamla kassakvitton... Eventuellt lite onödigt på sin höjd eftersom jag har ett sånt dåligt pokerface men jag slapp ju städa iaf. Tydligen så ser jag också extra brun ut under coopets flashiga lightzzz, eller var det bara ett dåligt försök på ett smöreri? Who knows.

En annan ganska stor lycka är mars schemat. Det är massa med coop på gång och jag är vad man skulle kunna kalla FETT TAGGAD på lön så woho nu kör vi! Har precis gjort ett alldeles jättefint konsum schema till moi som sitter på min spegel just nu. Måste skaffa, och sedan också använda, en kalender. Tror dock det blir jobbigare att hålla reda på den och verkligen använda den nu när man inte måste ha den varje dag i skolan... Hur som..

Delar ur min familj är magsjuka IGEN!! Det är som en förbannelse eller nått.. T.o.m hunden kräktes igår.. Även fast det störst troligen inte ev omöjligen har något med våran magsjuka att göra men ganska sjukt ändå att de händer just nu?? JAG VILL BORT HÄRIFRÅN!!!!

joy division

Jag har precis fyndat en mobiltelefon wihu. Dock inte så lyxig eller särskilt ny.. Det är en begagnad likadan som jag har haha. Kanske låter lite cp men min mobil håller verkligen på att dö :( har inte råd att köpa en ny och orkar inte hålla på o fjanttesta mig med nya mobiler när vet att jag är nöjd med den jag har så why not liksom. =) Helt perfekt. Så slipper jag ha sån ångest över att jag måste köpa en ny telefon också helt perfekt=) Tack tradera. <3

Nu är jag på gång YEAAAAAAAAH!


.

But if stars, shouldn't shine
By the very first time
Then dear it's fine, so fine by me
'Cos we can give it time
So much time with me

If you want me
Let me know
Where do you wanna go
No need for talking
I already know
If you want me
Why go


pulkaladdad


fortsätter spela

Min mamma kommer bli galen när hon kommer in o ser att jag fortfarande ligger i min morgonrock. MEN JAG KAN INTE SLITA MIG FRÅN HARPAN OCH MIN BÄSTA LISTA!!! :D go och glá, kexchoklad

have you met björn?

Jag och björn hade precis en sån där telepatisk/mentalisk (whatevs?) konversation som dom ofta har i how i met your mother. Den var dock inte lika innehållsrik som dom ofta är i programmet, men ganska schysst ändå.

Björn: (skakar på huvudet) Nej.
Jag: (rycker på axlarna) Vadå?
Björn. (skakar på huvudet) Men nej.
Jag: (nickar) Jooo!!
Björn: (nickar) Ja okej då.

Nu ska jag göra en superawesome spellista på spotify. Första låten ääääääär GES! :D wihu. Kanske andra och tredje låten också. Det är dags att gräva fram min magdansvideo till en jävel på kärlek tror jag. Den om något i världshistorien är helt fantastiskt underbar.

Men tror att det snart är dags för sömn för imorn kommer det bli pulkataaaaaaaajm!!!!!!!!!!

"han är ju est..... estlänning"

Dagen flöt på och jag undvek att klä på mig och gå ut för att jag visste hur kallt det var. Vid typ 17 prövade jag lyckan och gick ner till konsum och hittade min bästa vän och gick med henne hem på tacos o schlager. Vilken omgång! Sen blev vi hur taggade som helst på schlagerbar men det finns ju inteeeeeeeeeeeeee. Vi får helt enkelt ta en runda förbi umeå. Men varför inte. Nu är mina skinkor så ihjälfrysta att dom nästan är bortdomnade efter promenaden från öst till väst.



Love action


sleapless

Gud va skönt med nybäddade lakan och sovmorgon. Mmmmmums. Trodde jag. Runt 02.30 fick jag ett sedan länge väntat sms, men med en opassande ankomst. Det höll mig nämligen vaken till ungefär kl 5 imorse. Kl 10 vaknar jag av att mina syskon sitter o kollar på filmen upp med samma volym som i en biosalong, mitt rum är numera vägg i vägg med vardagsrummet och fortfarande inte särskilt isolerat. Så nu är jag vaken och arg. Åh vilken strålande dag detta siktar emot.

whats fixed will always be broken

Nyss kom jag på att jag på senaste tiden har lyssnat alllllldeles för lite på min göte kärlek Jens Lekman. För er som inte träffat honom så har ni missat nått, han är alldeles, alldeles underbar.. tihi love. Man vill bara ha en skins-brownie och dansa.

päronsaft

Magont my ass, här är det vinterkräksjukan som har gällt. Fast det är ju ganska manligt ibland så varför inte! Men nu är jag på gång och frisk men fortfarande ganska trött. Seeeeegt. FÖRRESTEN SÅ ÄR JAG TYP RIK SNART WOHOOO! Plus att jag fått lite jobb o grejeeeer nu så pengarna kommer i princip bara rulla in nu vettu.

Inatt drömde jag en konstig dröm faktist. Jag skulle ta studenten och fick helt plötsligt bråttom eftersom jag fortfarande gick omkring i min röda condom kingdom tröja. Vaknar stressad av att jag klär av mig i sömnen för att jag ska gå o duscha och somnar sedan om och drömmen fortsätter med att jag ligger i sängen och duschar. Helt plötsligt har jag på mig tröjan igen och går omkring på en strand. Jag är helt plötsligt man. Jag går där och drar i olika tjejer och säger "Du är min fru" men alla blev typ rädda och sprang därifrån. Sen så vaknade jag och satte på mig den omdrömda kondomtröjan som jag tagit av mig. hahaha.

Men nu ska jag ta ett bad för jag luktar turk och sen ska jag väl fortsätta mitt how i met your mother maraton som pågår hemma hos mig. Helgen blir nog lugn och tråkig skulle jag kunna tänka mig. Nästa vecka startar vi igång med coopet på måndag wihu! Pusselipussssssssss


KVIST FRITT KVAST SKAFT KVIST FRITT SKAST KAFT KVITT FIST KVAST HAFF

Tisdagsöl och tisdagsfiskar blev till tisdagspizza. För övrigt så var det trevligt faktiskt. Och nu är jag skyldig emelie pengar för all dricka jag hävde i mig från hennes konto... hmmm.. Inte bra! I förmiddags träffade jag mig käre farmor som också blev den första att gratta mig på min NAMNSDAG............ Sedan var det dags att vika på boo gård igen vilket jag också ska göra imorgon :) Nu vill jag bara dö för jag har så ont i magen för jag åt så mkt mat. 

och förresten, gud snälla ge mig en ny mobil!!!!

use me dont lose me

Tradera har blivit min absoluta bästaste vän här i dagarna. Varför köpa nya fina dyra grejer när man kan köpa gamla fina billiga grejer? Vet dock inte hur det ska gå ihop med mina väskor, skor och klockor som skall budas på och mina endast 300 kr på kontot.. Och öl på den imorn.... :s Fint att ha en mamma som ställer upp iaf och langar cash till öl wohoo!

Igår fick jag mejl från min kära syster Bethany som är i Mexico. Hon bor i ett litet trähus och lär mexikanska barn engelska. Så jävla avundsjuk. Det är kanske dit min nästa resa borde rikta sig åt. Både hälsa på min vän som jag inte träffat på snart ett år och se mexico i samma smäll. Anyone?


you've got the love

Jaha, vilket slut denna alla hjärtans dag fick. Skjutsade precis hem emelie för att både min mamma och min lillebror mår apdåligt. Kändes bra att köra när det immade och fick iskristaller på insidorna av alla rutor. Kände mig nästan som ett rattfyllo som körde lite på fel sida och lite i kanten o hej o hå. Menmen kom ju iaf hem säkert, men får sova ensam då iaf då. Och nu har jag handtvättsmani. Inte ska jag bli magsjuk här inte, räcker med onda ben och ond hals för min del! Ingen vidare lust att sova även fast jag är lite trött. Lite harpan på den!

I got it, Freddie and JJ got it, that termite over there got it, but you're not going to get it, got it?

Uppstigning vid 9, spagetti och ost/baconsås till frukost. 6 minusgrader. Fotbollsmatch. Ja det gick ju som de gick och jag dog rätt hårt. Efter dusch och lunch och ett avsnitt av how i met your mother så tog jag en vad man skulle kunna kalla ofrivillig powernap. Försöker ignorera ahd och att jag är ensam och hemma för mig själv. Men snart är det dags för en tradition, jag o emlan<3. Tack gud för det iaf. Idag har jag också försökt lära mig att göra en fiskbensfläta. Ganska enkelt OM man har de rätta knycket.. Vi får öva på det helt enkelt.

Igår var de melodifestivalsmys med hanna emelie och sara, vin, schlagerchips och godis. Det var najs. Lyckades också sno en diskoschlagerkula från coop som nu sitter på mina nycklar. Partynycklar woho! Fast vi var ju jättetaggade på Alcazar och så hade vi självklart kollat fel för dom är ju inte förens nästa vecka. :( då blev det manboy-fest istället.  Sen kom vi på grymmaste idéen till ett camp på festival. CAMP SCHLAGER. Vi ska alltid vara glittriga och likaså vårat tält. Och det kommer bara spelas (kanske nästan iaf) härlig och underbar svensk schlager. Hur bra som helst!!! Nu gäller det ju bara att få jobba lite så vi kan köpa en festivalbiljett....

här kommer en mysig låt iaf.
Lacrosse - you can't say no forever


fast jag ska ju bara kolla på melodifestivalen



Ja, uppryckt och partysminkad trots hemmakväll. Lite partysugen är man väl allt.


if you fall hard, i fall harder

Det är jobbigt att inte ha nått att göra. Det är jobbigt att plåga sig själv med att lyssna på Melissa Horn. Det är jobbigt om man ska behöva åka till andra sidan jordklotet för att nån ska komma på att man betyder nått. Det är jobbigt att inte ha lust att duscha och klä upp sig. Det är jobbigt att vara pank. Det kommer bli jobbigt att spela match med div 3 i minusgrader och5 meter snö imorn. BIT IHOP!

Bara för de så tog jag mig nyss en lång dusch och tänkte parta till mig lite för att sedan gå ner till coop och festa en stund. Nästa helg ryktas om årets fest och jag funderar på att attenda bara för att jag är så himla ko-ko-kool.

.

O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

B-sida

Hitta till verkstaden va ju inte sååå svårt iaf. Att tigga jobb var desto svårare. Mycket köra bil dock och det var skojsssssssigt. Lunchade med min far och fick lite shopping gjord trevligt trevligt. Nu ligger jag död i sängen efter för mkt tacos.

Idag så hade jag också ett 30 serioisly long minutos y mucho serioso telefonsamtal som var ganska jobbigt. Innan var jag supernervös och bad mamma om att inte behöva. Sen satte jag mig och frenetiskt borstade håret i fem minuter i tankarna om att mina hjärnceller skulle komma till liv och hjälpa mig. Sen var jag tvungen att snyta mig och dricka vatten. Lite tvångstankeaktigt sådär. Credd till mig ändå att jag klarade det galant wihu och snart kanske jag blir seriously rich tack vare det! I så fall är det fest fr.o.m måndag/tisdag och sen hela veckan. YES! 

Imornbitti tänkte jag åka o hälsa på kissekatterna iaf :) mys! sen ska jag, hmmmmm inte göra nånting tror för jag har inget liv JA VA ROLIGT! :D men på kvälla är det självklart melodifestivalismys med emlan o heino! :)

will be awesome

härodagen pratade jag i telefon med elin<3

Igår var jag med min bästa vän Emelie. Jag gick och mötte henne när hon slutade så köpte vi god mat och gick hem till henne och svullade. Sedan gav vi oss på Twilight.. Och jag måste säga att jag inte är särskilt imponerad. Bra filmad och bra spelat men det finns det ganska många filmer som är så jag tycker fortfarande att den är GALET ÖVERSKATTAD och han är FAKTISKT INTE snygg. Vem vare som sa att jag skulle total dö när jag såg den? Kan de ha varit lilla Elin, du känner nog kanske inte mig såå bra trots allt eller? hahaha! Efter filmen dansade jag galet till en grov mix av låtar och jag knäckte nacken ett antal gånger av alla wildness-moves jag körde. Emelie hade kul och jag blev otroligt svettig så hon fick sig även en striptease på samma gång. Sen deppade jag ihop och det var ju lite tråkigt.

Idag vaknade vi och degade ett antal timmar framför mtv och sen gick jag och mötte min gulliga kusin som hade snott mina inomhusskor som jag behöver om jag ska jympa eller spela fotboll. På promenaden hem så insåg jag att herrejävlar det ÄR kallt så jag bestämde mig lite lätt för att inte gå på utomhusträningen utan passade mina syskon istället. Vi spelade monopol och jag krossade dom ganska hårt även om jag faktiskt va snäll.. Hade ju kunnat vinna på typ en kvart om jag ansträngde mig men så dum kan jag ju inte vara mot små barn inte. Sen lagade jag mat och när Nora ätit hälften så säger hon helt plötsligt att det var starkt och att det nästan brann i munnen på henne och tor höll med även fast han redan ätit upp allt. Haha oops jag kände ju inte det, stackars knoddar.

Nyss knäckte jag mitt rekord på harpan supertagg och nu försöker jag mentalt förbereda mig för att hitta till morfars bilverkstad imorn. Det är lite för mycket "och så åker du rakt fram till du ser en mack och så åker du rakt fram o höger o vänster o vänster o vänster o höger och sen vänster" Lovar att bilen kommer dö på vägen också så står jag där i hammarby och har ingen aning om vart jag är eller hur jag ska ta mig därifrån. Efter mitt förhoppningsvis lyckade uppdrag ska jag nog tagga till forum och tigga jobb. =) himla lite med ögonen och tycka synd om mig själv. Aggression fungerar tydligen också har jag hört, vi får väl se hur det går helt enkelt. Snart borde jag väl sova eftersom jag ska upp o köra mami till jobbet imorn. Men är inte så trött eftersom jag lyckades somna i soffan framför magi på waveryplace efter middagen. Lite how i met your mother eller en fräsig film och släckt lampa kanske hjälper. Lär märkas.

Nu berättade precis Emelie hur mkt hon får i lön på måndag och jag vill bara gå och skära mig och dö. Inte nog med att jag va deppig redan innan liksom..


-

Du vet, min vän, att jag vet att du vet
att jag alltmer vill njuta av din närhet.
Du vet att jag vet att du känner mig:
nu får det inte dröja tills vi råkas.

Om det är verkligt hoppet som du ger mig
och åtrån som jag känner ständigt ökar,
låt muren falla mellan hopp och åtrå,
ty dolda missförstånd gör dubbel skada.

Jag älskar blott i dig, min käre herre,
det som du älskar själv. Förargas ej,
ty ena själen är förälskad i den andra.

....

Hej jag är en förvirrad tjej som säger hej.

Rubriken förklarar det mesta. Dessutom så känner jag mig obehagligt skör atm. Som den no-lifer jag har blivit nu såhär innan mina karriärer inom diverse olika avdelningar har kommit igång ordentligt, så har jag alldeles för mycket tid att tänka och vara på. Varför ska det vara så jävla svårt egentligen..? Kan det inte bara för en gångs skull bli min tur och enkelt? Jag har förresten börjat inbilla mig att datorn strålar sönder mina ben och mitt underliv så att jag kommer bli steril en grådaskig dag. Men vi satsar på träning då istället, det var besök på friskis både igår och idag vilket ryck! Friskis trion med Eks, Dodlarn och Miay är på gå-gå-gåång. Hurti hurti.

Idag när jag kom hem från lunchgympan åt jag lunch och sen la jag mig i sängen och läste kärleksdikter, alla skrivna av Michelangelo. Ganska spännande. Sen somnade jag och vaknade av att mina älskvärda grannar bygger om. LYCKA? Jag fick superkrupp och tog en långlångpromenad med titan. Kan ju berätta att när jag går i backen ner från huset så hörs borrningarna otroligt mkt, då kanske ni kan tänka hur mkt det lät inne hos oss? När jag kom hem så höll dom fortfarande på såklart.. Så jag skruvar på högsta volym på stereon, lite jlo på radion räddade situationen i några minuter tills de slutade föra sådant oväsen där uppe. Längtar verkligen inte tills imorn när dom troligtvis kommer att fortsätta..... Kan jag inte bara få lite jobbtimmar istället så jag slipper höra de??

Nyss va jag på spelarmöte och vi kom alla överens om att det ska bli ett kalasår och vi ska inleda säsongen med en ROCKFEST WOHOOOOOOO alla är såklart bjudna! Sen kom jag och Hilda på att vi fyller år på samma dag, lite lustigt såhär en tisdag efter nästan tre år i samma lag.

Känns som att jag saknar respon777 från det mesta och dom flesta, ge mig nått att gå på bara snälla?

Jag vill nog bara åka till Hawaii typ just nu.


do u belive in miracles?

Fredagkväll. Börjad med tacos och politik, bra blandning, och gick vidare till harpan och skins. MAAAAAAH. Sen sattes 101 housework songs på, queen med I want to break free som första låt vilken inledning ojojoj och nu röjer jag som fan i mitt rum. Både städmässigt och dansmässigt. Hittade mitt otroligt charmiga snart 20 år (fifan va gammal man är helt plötsligt) gamla rosa pannband som de står sandra på, min mammas gamla runda fräsiga raybans, en flygbussarna-reflex (ni vet sånt där som man slår på armen så det blir som ett armband...) Riktiga fynd. Med min dagens outfit så såg jag riktigt 80tal ut och la på lite extra crazy ögonskugga för att passa in ordentligt.. Galet. Jag hittade nyss en annan lite mer personlig och fruktansvärt pinsam grej från mina sköna år i mellanstadiet.. Ett oskickat kärleksbrev hahahah asså jag dog dog doooooog när jag läste det. Hade tydligen gömt det bakom en tavla och så satt jag här lite random och hittade tavlan och tänkte att hm snyggare att sätta upp bilden för sig själv o skita i tavelramen, och så ramlade det där rutiga pappret ut. Oh lord. Jag skulle nog bli mobbad för resten av mitt liv och aldrig få några kompisar om någon fick reda på om mina fina (?!) ordval etc.. hahaha. Otroligt roligt iaf. Synd att ni aldrig kommer få ta del av detta.

Hur som, min mamma kommer nog säkerligen få glädjetårar när hon kommer hem imorn :o fast just nu har jag satt mig i en väldigt, väldigt jobbig sits. Jag kommer liksom knappt ut ur mitt rum för jag har lyckats ställa allt framför dörren... :s Dock två nästan tre hela kartonger upp-packade och ihopvikta... Men känns inte som något större steg framåt just nu... Och att jag nu bara vill sätta mig och super-pyssla för jag precis har hittat mina pyssellådor gör inte att det går bättre... hmmm... ångest. Istället sitter jag här o chillar lite och ska banne mig försöka ladda ner 101 beer songs och förlänga min skinslista på spottis. Börjar också bli lite lagom trött sådär.. Vilket också gör allt lite svårare..

pysslis

Idag har jag varit fröööken. Det var trevligt. Jag har ritat, lyssnat på 6-årskörslåtar och byggt pärlplattor. (måste ju bara säga att heeeeeeej-hermilinos va och kommer alltid vara bästa 6-årskörslåten!!!!) Väldigt mysig dag faktiskt. Sen blev jag helt plötsligt tre små flickors storasyster för att dom gillade mig så mycket. Ti-hi. Som sagt trevlig dag även om det sög att gå upp tidigt. Nu laddar jag för skins och tänkte städa mitt rum woho fredagskalas. Sen kommer ev min gosekusin förbi o säger hej :)

Igår fick jag skäll för att jag inte diskat ur vinglaset jag använde i onsdags, inatt drömde jag att jag diskade det.. När jag kom hem insåg jag att det bara var en dröm... haha!

Allt jag behöver är lite mer av dig

hassel

Igår hände nått riktigt häpnadsväckande!!!! JAG TRÄNADE FOTBOLL! Yes, det var faktiskt kul och inte fullt lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara... Fast ganska stel idag dock..... hm mindre bra! Och värre blir det nog efter söndagsträningen när det är 2h inomhus med fys.. Fys med johan har jag dåliga minnen från.. Men dö ska vi nog inte göra, satsarN på g nu vettu. När jag kom hem från denna hurtiga stund fick jag ett sms av Kim. Baba? Kände mig lite opepp men ganska pepp på kim så just därför så drog jag en fräsch dusch och lite krubb och satte mig på bussen in till staden. Istället för att pina en lång kö till baba så satte vi oss på Viking istället och ölade. Helt plötsligt var det jag och en bunt aik-are vilket kändes sådär om jag ska vara helt ärligt.. Jag yttrade mig dock inte om min egna ställning inom sporten utan skrattade istället åt deras historier vilket va lagom kul faktiskt. Jag var dock inte särskilt taggad på öl så det blev en kort kväll och toffelmys istället. Därför blev jag idag kallad för ett sprut-luder (kan faktiskt feltolkas!) men det var faktiskt mysigt det med. Jag tror faktiskt att jag är ganska duktig på att vara just det!

Idag när jag va påväg hem till min fader och middag så fick jag ett samtal från konsum i liljeholmen. Är jag wanted eller vad? Dessvärre så kunde jag ju inte jobba på den utsatta tiden dom ville ha mig på eftersom jag är lite busy nu dåråå, vikarie o allt höhö. Men jag sa åt henne att ringa hur mkt hon ville annars så nu jävlar är de dags att langa in cashennnn!

Och nu sitter jag här o lyssnar på
dodlarns spotifylista och funderar på att spana lite antm innan det är dags att sova. Pusshej.

genius of love

Woho no more jetlaggggggged? Igår vaknade jag halv 9, men kunde somna om! :o och nyss vaknade jag, kl 10, av att min mamma ringer o väckr mig! :o omgomgomgomgomg. Förresten så ringde min mor angående vikariat woho så på fredag är de jobb som gäller! Då ska jag kicka ass med strump-kalle och alla barn vilken fredagsfest det kommer bli! Hade ju råkat boka in mig hos katterna då men äsch det löser sig, toppen på allt vore ju om konsum ringde o ville ha mig då också.. Nu tänkte jag allt dra ett top model avsnitt och sen ta mig en häärlig morgon promenad med hundarna, ja vi är hundvakt åt klara nu också, och sen ska jag ha mysdag med emlan. Igen. haha.

puss

dubbel bea

Gårdagskvällen blev mys till tusen. Idag: emlan, skins, pommes och bea. Helt fantastiskt. Skins är bäst men jag råkade somna. Har tankat lite antm som jag ska underhålla mig med nu woho. Jag har också en otippad favvolåt för tillfället, direkt från skinsspellistan självfallet, vart annars? Nyss har jag också inbokat mig på lite jobb. YES. Fredag och lördag morgon blir de ut till hasses ludd och ta hand om kissemisssarnaaaa wihu jag längtar faktiskt.

ps. förut slog jag poängrekord på harpan. wohoo.

le ciel dans une chambre

Idag har varit en bra dag.. Eller ganska iaf. Vaknade tidigt som vanligt och tänkte yesssss jag går upp och spelar guitarhero tills emlan vaknar.. Nej då funkar inte vårt xbox längre av nån dum anledning.. När mina tekniska skills inte räckte till så vaknade min bästa vän och så hade vi skins-maraton vilket va superawesome! Sen skypade vi med bästa elin och vendela och de va supermys. Elin ska ha uniform i skolan och vi skrattade jättemycket för kläderna är gräsliga. Nu är jag verkligen jätteledsen att jag inte är kvar där borta så jag dagligen skulle kunna beskåda denna charmiga brud och få skratta lite haha. Förlåt love.<3 Sen tog jag och empiz den vita faran och körde till forum för umo och lite skitsnack om glöd. Rumour has it att dom ska sluta tryckas?? Eller missförstod vi den stora röda titeln på en av tidningarna? Möjlig lycka. Sen köpte jag hur som en galet snygg klänning wohooooo super party.

Och nu maratonar jag på skins musik.