BAJSBAJSBAJS DET ÄR SÅ JAG MÅR NÄR JAG SKRIVER EN SAMHÄLLEUPPSATS

förresten, så kan inte min käre telefon stava bajs med T9. är inte det lite löjligt, eller är det bara jag? :S

hemlighetsstämplat

här sitter jag och ordbajsar skit vad gör du?

dagens för två år sedan

vilket jävla ruttet väder det blev. jag vet inte om det blåser kallt här ifrån sidan av tältet men ni får helt enkelt liksom trycka ihop er och alstra kärlek tillsammans.. fast inte på ett snuskigt sätt!

hela dagen.


.

En fråga mest riktad emot s.k. andra sidan bron människor. (orminge, björknäs m.m).. har ni liksom tänkt på en sak, att om bussen man sitter på åker av motorvägen för att sedan stanna vid björknäs centrum. Om rödlyset innan bullhållplatsen blir gult, eller nästan håller på att bli rött, eller preciiiiiis slagit om till rött, så stannar inte busschaffisen utan åker ändå. Borde de inte vara fel att göra så kanske? Typ hej egentligen lite olagligt? Det händer typ aldrig att dom stannar om de liksom inte är rött från första början.. eller ska vi bara skita i saken och vara lyckliga över att vi kommer hem en minut tidigare?

nothing's enough mon amour

Nyss hemkommen, från nacka gymnasiums dramasal. Ett antal monologer, ett sammanhang, kärlek, sorg and a bunch of great actors typ. Flera av dem verkligen berörde mig, typ hej tårar i ögonvrån. Nej inte så överdrivet men det berörde mig faktiskt. Som jag blev imponerad, sinnessjukt. Är så stolt över mina vänner =) Och människor som inte alls är särskilt utåtriktade eller så, bara blommade. See ya in hollywood typ, haha =] Det var en rolig upplevelse som jag hoppas då uppleva igen. Sen bjöd Nina på donken, och jag som redan ätit middag, panik? Men en glass ja tack. Fniss.

Överraskande nog så är veckan rätt lugn om man ser till skolarbete. Kunde ju nästan önska att lärarna planerar lite bättre, för många prov är inte bra för hjärnan! So chillin this week , och sen är de igång igen. I Form A är snart slut, better shape upupupup. Provet nästa vecka ska sitta som gjutet i hjärnan, som sedan sänder ut signaler till pennan som skriver. voila. (stavas det så?) Måste ju också skryta om mina talanger på dagens lektion.. (om man jämför med mitt resultat för några veckor sedan och med vissa andra i klassen...) 3,0 minuter i 90 grader, oj? Och 2,20 minuter plankan. gotcha!

Talang på den ena lektionen till undernärda kunskaper i en annan, nämnligen spanska. Det är så tråkigt och jobbigt att man är helt slut efteråt. SPANSKA BORDE BANNLYSAS! Sjukt egentligen hur man kan gå från ena skolan med toppbetyg i ett ämne och älska det, till att komma till en ny skola och tappa suget helt. Tragiskt skulle jag kalla det..

and then bob's your unkle...


let me out

friday night wuhu, hemma framför datorn och segar.  det är en lyckad kväll de.

When people think of Sweden
I think they have the wrong idea
like Cliff Richards who thought it was just
porn and gonorrhoea

gräsligt och gräsligt.

Det är två saker som tynger mig idag. För det första så såg jag idag, bland de fulaste, mest patetiska tönt wannabe fjortis tjej ever. Hon hade klistrat ett klistermärke likt en skylt på sin svarta t-shirt. Det var röd och det stor: Varning för katt. Jag trodde jag skulle dö. Vem faan sätter på sig nått sånt om man inte ska på typ maskerad? Skämmigt.

Det andra är urtaget några timmar senare på träningen. Den lilla divan springer med bollen, jag springer efter för att försvara men liksom as usual är jag lite lat så jag tar inte ut mig allt jag har, och lex luthor kopian skriker: BRA DU ÄR SNABBARE MYCKET SNABBARE! Jag kände mig gammal. Inte fan va hon snabbare än mig, MINDRE och smidigare kanske.  Jag gav upp och sket i det. Nästa gång ska jag fan inte slappa och jag ska faan inte vara rädd för att trycka ner käften i gräset påna. Man käftar inte med eken så är de bara...


over and out alpha one.