whoa

Im back, back at donken ffs! Och jag har precis gjort ett inköp som jag kanske men kanske inte kommer att ångra. Det beror på hur man ser på saken liksom... Jag har nämnligen gått o köpt en tjock, gosig, mörkblå halsduk.... MEN DEN KOSTADE INTE ENS 20 SVENSKA KRONOR, känn på den. Och jättegosig. Vad skulle jag göra liksom? Jag kommer ju att vara i stort behov av den när jag åker hem liksom.. Hohohooo.

I helgen hade vi inflyttningsfest o det va naaaajs. Vi fick två alldeles underbara presenter, en jättestor toalettrulle och en kon. Bästa evah.


   
natti anton och jag, natalie och toarullen, jag och konen. Naaaaaajs.

Ja tänkte lägga upp lite roliga bilder på fejjaaaan också men nä just nu fick jag inte logga in på min sida självklart. men nåndag snart vettu.

Igårkväll satt vi och skulle kommentera och kontrollera allt i vår lägenhet o fylla i en lapp.. Vi kollade dvdspelaren och hittar en skräckis. Natalie blev lycklig och började kolla på den på sin dator. Eftersom jag är töntigaste av de töntigaste när det gäller skräckisar så vägrade jag att kolla och mådde nästan lite dåligt bara av att höra ljuden. "Asså jag blir aldrig rädd för sånt här för jag inser att det bara är massa kameror runt omkring och att allt är fejk..." Jag går och lägger mig och vaknar efter ett tag, nån timme eller så. "SANDRAAA EEELIN KOM OCH HÄMTA MIG KOM O TÄND LAMPAN JAG DÖÖR JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA RÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDD! *snyftsnyft* Vi skrattar och tror inte hon är särskilt seriös men efter många om och men och skrik så gick elin och räddade henne och hon fick sova mellan oss i våran säng. Ganska så jätteroligt faktist, haha!



Nämen vad har vi här? Våran utsikt från kök/vardagsrumsfönstret??! OMG!

Pösssssssss!

i love my mcdonalds free internet

Mu, nu sitter jag på donken med datan. Kul att alla typ ligger och sover? Ikväll blir det inflyttningsfest och lyxig middag, NUDLAR. Mums. Men ja detta var ju inte så roligt så det var de. c'est la vie. pöss

make hay of every day

Är vi ledsna idag? Jag, nischka och feelin'? Är vi verkligen ledsna? Vill vi verkligen flytta ifrån a och r, att inte få spola toaletten när man kissar, sova på en äcklig madrass och höra ryska brakarpruttar dygnet runt? Att ha fått petnames och surfarkompisar? Men hey livet tar ju inte slut bara för att vi idag flyttat in i en najs lägenhet där vi ska ha inflyttningsfest imorn? NEHEEEJ LIVET ÄR NAJS! Men vi kommer nog sakna dom lite iaf,

Vi har tv med 4 kanaler iaf, naaajs. Men som sagt inget internet. Havsutsikthavsutsikthavsutsikt. Ja det kostade det ja. Haha. En bond på 12 000 kr är ju inte helt fel älleeee? Fast det får vi ju iofs tillbaka sen, men ändåå. Pengarna flög ju iaf iväg idag.. Tjoho, och så fick jag ingen lön för denna veckan då det var knas men jag gick med på att få den nästa vecka. Men helt plötsligt så kärvade det sig lite granna sådär men det är lungan vettu. I värsta fall så får jag väl knalla upp och ner för darlinghurst street nån gång i veckan så fixar sig allt vettu. Det blev tacos till middag som vanligt, men det kommer nog ta ett tag innan vi gör det igen :( buhu. Men hur som, nu ska vi hem o parta, eller somna typ för jag är helt sluttttt. Men först ska jag välla försöka byta lösen på bloggen så jag kan logga in även om jag inte är connectad till min lilla minime.

men ja, puss och gimmie the fist bah så kör vi.
/sally, serena, sonja.


one theory is that its all an evolutionary hangover

hohohooo. Idag har jag skapat en ny rutin på jobbet. Inte äta lunch för att inte förlora pengar. (faktiskt typ 40kr:O) asså jag trodde jag skulle bli apbajshungrig och dö, men nej. Jag drack vatten och sen helt plötsligt så slutade jag och tog med mig en varm choklad och en brödbit och klarade mig fantastiskt.. Ända tills nu kl 19.37 för nu håller jag på att hungra ihjäl vilket betyder att jag alldeles strax ska gå till kemeny's för att köpa något. Typ tonfisk. Mummaaa. På vägen hem från jobbet så köpte jag ett täcke som jag ska ha i nya lägenheten (IMORGON WOHOO!) och sen så gick jag bara för skojs skull in i en av alla dom där kinesaffärerna som har massa jättekonstiga kläder. Jag kom därifrån ENDAST 60 kr fattigare och en tishaaaa rikare. NAJS! Sen gick jag in i en jeansaffär för att det var rea men hittade inget särskilt som inte kostade skjortan.. På väg ut ur affären stoppar han som jobbar där mig och säger: du vet att allt på de här bordet är 50% va? Tänkte bara säga det.. Ja det fick mig att stanna kvar några extra minuter och testa ett par faktiskt väldigt fina jeans. Men så roligt skulle vi inte ha. Han va förresten snygg. Nån form av asiat men inte alls asiat u noo? Svart najs hår, lite mörkare hy, schnygga kläder och ring i näsan. surprisesursurprizzeee.

Andra vardagsrutiner som skapats men som borde ändras är utgångar.. Kan någon som verkligen känner mig och har minnet tala om för mig när jag senast gick ut på en vardag när jag började jobba kl 9 dagen efter? (onsdagar på baba och matte c på torsdag 8.20 gills INTE) och inte studentskivor heller. Jag kan inte komma på en endaste gång och då tror jag att jag känner mig själv bäst faktiskt. Här händer det hipp som happ varje vecka ungefär. Men jag mår ju inte dåligt iaf, en fördel! Lite dyrt också, eller mja det beror väl på hur man ser på saken. 7dollar (ca 45kr) för en tequila shot är ju inte så dumt. mmmmmmm. Igår kom jag på att jag faktiskt inte är så avis på alla baba bajsare där hemma. Ja baba kanske är mitt liv egentligen och grabber i garderoben är nog min bästa vän, MEN, onsdagar på sidebar med liveband är jävligt najs det med! Så jag har nått att fylla min saknad med liksom. På ett sätt är det nästan lite najsare med liveband med najs musik, för att sedan bli klubbmusik. Bra blandning hur som helst och jag trivs där! Hoho, men hälsa baba från mig ändå liksom!

Nu är jag själv som vanligt.. hö-hö. fast nu ska jag gå och handla mat och toalettpapper. Imorn är det jobb och flytt på listan. Kul att bonden ligger på 2000 dollar för att få hyra lägenheten. NAJS? Men det är ju egentligen inte fy skam att få tillbaka dom pengarna precis innan the real backpacker tiden börjar... Eller?

pössstöss.

ps. mitt blåa nya nagellack<3<3<3 gjorde succe på jobbet idag, två manliga personer 30 och 50 år cirkus kommenterade och tyckte det var fint. tihihihihi. ds.

homeless in sydney

På torsdag eller fredag langar vi lägenhet med utsikt mot havet. HOW NICE. Just nu bor vi lite random på ett golv hos två nyfunna kompisar. Väldigt roligt faktiskt. Och gratis. Dom vill att vi ska flytta hit egentligen men nja, vi vill nog ha våran najsa lägenhet faktiskt. Ja vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är så dum (?) att jag inte kommer ihåg mitt lösen till bloggen, har så att det kommer upp av sig själv.. Så jag kanske inte kommer kunna uppdatera så ofta beroende på om vi har eget internet eller så.. i så fall får jag skicka er vidare till busiaustralien.blogg.se, the cut version så att säga. Idag har jag iaf surfat igen =) hoho. men inte särskilt länge så jag hann inte direkt komma in i det. Menmen nu vet jag vart jag ska gå för att få låna en bräda så det är najs:) Annars så har vi iofs träffat en kille som kan fixa billigare brädor vilket också vore najs! mööh. Ja gud vilket intressant inlägg detta blev. woho.

pösssstöss 


british intelligence

Det är jag och Jamie T's senaste skiva just nu. Det är halvtråkigt väder och jag är slapp och otaggad. Imorse gick jag upp extra tidigt för ännu några timmar av internetdejting höhö :) Det var väldigt mysigt och gjorde mig lika glad idag som igår. Efter det så åt vi frukost och fick skäll av gaythaistädaren för att elin råkade spilla på duken som han precis tvättat. "It takes 45 minutes to wash this my boss is gonna kill me aaah" haha. Han kanske inte mår så bra vem vet. Nu har dom som sagt gått till skolan och jag har ansvar för dagens handling. Ikväll får jag också äta middag själv. Jaa va roligt, ska jag göra varje vardag nu, hur roligt som helst. Ris och tonfisk varje dag<3 Ska väl snart bege mig till westfield och införskatta detta, men det orkar jag inte göra just nu.


superpuss


if they don't believe us now, will they ever believe us?

Ja, alltså planering. Jag höll ett tal om planering i svenska C. Det var ganska roligt. Ironiskt. Idag struntade jag i min planering.. Uppskjutning<3 Dagen började med att jag vaknade när pluggisarna skulle upp till skolan. Somnade om en kort stund för att sedan gå upp och äta frukost. Sedan hade jag en femtimmars webcamsession med mysm. Sen var jag glad hela dagen. =) Efter de så mötte jag upp elin o natalie för en tacolunch för att sedan gå hem och ta en tretimmars powernap. Natalie tog en niotimmars hahahaha.

Elin skulle ha tagit en fika med m vid fyra.. Klockan sex väcks vi av att han ringer för fjärde gången hahahah. Istället så kollade vi på stepup2 och jag höll på att dö. MÅSTE DANSAAAA. På torsdag är det dags, då ska vi på salsaklubb! Wohooo.

pussgos

turk on a can, smells like fan.

Tjosan.

Idag har det varit en varm och skön dag. Vi gick upp runt halv tio och åt frukost och skyndade oss ner till stranden som va väldigt full med folk. Det var också festival of the winds så halva stranden var avspärrad och fylld med massor av drakar i olika storlekar och former. Ganska fint men ändå onödigt haha. När vi väl kom ner till stranden så var vi så svettiga att vi var tvungna att kasta oss i vattnet som var väldigt kallt men you gotta do what you gotta do. På eftermiddagen blev vi bjudna på bbq som va sådär men allt kan ju inte vara najs.



Imorgon börjar ellan och nattis i skolan och jag är ledig.. Bajsjobb. Skitsamma. Jag hoppas på awesome väder så jag kan schteka apa på stranden. Jag ska försöka att inte se mobbad ut eftersom jag kommer vara helt själv. Annat på  morgondagens lista är att powerwalka och att gå till kinesgubben i kinesaffären och skriva ut lite CV:n som jag kan langa till massa ställen. Dom kommer få slåss om mig!!!

Och tydligen så blev en kille från stranden lite kär i mig, I wonder who... Han är antagligen surfare, kanske en som tjänar pengar på det t.o.m för det gjorde hans kompis. Surfar-fru kanske är ett yrke jag skulle kunna tänka mig, hmm... mihihihihihiii.

anyways. pusshej


hemlisssss*****

Glömde berätta att jag i onsdagsnatt lärde mig hur man plankar till tågen. Lite annorlunda än hemma, här ställer man sig med rumpan mot spärrgrejen och vickar sig igenom. Hur kul som helst :D


"you can call me cock-sis"

Mina vänner, hoho. Först och främst kanske man ska ta och berätta om en underlig händelse som inträffade i tisdags... Vi var nämnligen hos frisören... Vi skulle slinga håret och klippa oss lite, en efterlängtad uppfräshning.. Det börjar med att vi båda blir tilldelade varsin kines till frisör vilket va lite roligt haha. Sen tog det lite tid, och så fixades det lite slingor och så tog det lite tid och så satt vi med dom där jävla slingorna i nästan två timmar tror jag och sen skulle vi sköjla ur dom och ha inpackning hur länge sen helst och föna håret i två år och sen skulle vi klippas.. Slutgiltliga tiden för mig var FEM TIMMAR..!!!! Elin var liiiite snabbare men hon var så onöjd med sin "nya" hårfärg att hon rusade därifrån haha. Jag är hur som haver ganska nöjd och elin har börjat bli lite mer nöjd ju mer hon vänjer sig och så =)

I ondsags så var vi ute i bushen och umgicks med amerikanska basebollgrabbar, spelade wii och bestämde att vi skulle äta köttbullar potatis sås och lingonsylt nån dag för att sedan kolla på en match. Ganska finurligt. Vi har också bestämt dejt med otto som gillar risotto nästa onsdag då vi faktiskt ska hjälpa honom att laga köttbullar och allt. Supermysigt! =)

I fredags anlände lilla Natalie till staden så vi har röjt runt lite grann och partat. På kvällen så kom Elin och Amanda på tacos middag, så tog vi en drink på en bar för att sedan bestämma oss för att gå på STRIPPKLUBB. Det var spännande... Sen så gick vi till ett annat ställe och partade gärnet och blev bjudna på några drinkar hoho, som vanligt alltså ;). Nattispattis blev apfull och detta skrattade vi ofantligt mycket åt! Natalie mötte en söt gatumusikant och bestämde sig för att sjunga en sång med honom.. Sedan tyckte vi att hon skulle sätta sig på marken brevid nästa gatumusikant och sjunga en sång till. Han var kines och inte lika trevlig som den första. Väldigt fagert iaf. På donken blev jag uppraggad av en 40+ men jag nekade honom mitt sällskap för att tjockisäta med de andra.

Idag var vi på stranden och hade det fab och det var varmt och roliga vågor =)

  

snygga tjejer och en baywatchbabe

Pussssss


här existerar varken hm eller topshop, men cheapmonday jeans har dom allt!

ANSTÄLLD YES! Så svårt var det ju icke. Fick sitta och för hand skriva det jag kom ihåg från mitt cv medans han sprang och gjorde massa andra ärenden vilket dock kändes lite sådär för självförtroendet.. But  he was impressed och tyckte att jag verkade passa för jobbet. På torsdag är första dagen och då ska amanda lära mig allt hon kan hoho =) Sen blir det 25-30h i veckan vilket är asanajzzzzzzzzzzz. Wohoooo.

Påväg från intervjun såg jag en vit papegoja med gul fjong på huvudet... Sittandes på staketet som omringar tågrälsen. Spännande. Sen såg vi en annan spännande fågel som är vit men svart huvud och en lång krokig svart näbb men dom insisterade på att de inte ville vara med på kort.. buhu..

Ja, dagens två måsten har ju då skjutits upp en dag... Alltså tvättningen och frisörbesöken.. Men imorn är det dags for real.. Vi har bokat tid hos frisören i queen victoria building (LÅTER DET INTE FANCY??) kl 10.30 och vi har skakat hand på att det INTE blir någon shopping alls imorgon.. Bara upp, äta gratis frukost, åka in till frisören, gå och kolla min post, hämta mitt bankkort, och hem dirr för att tvätta alla kläder.. Det enda förutom klippning etc som skall betalas för imorn är tvättmedel..

Dagens lunch var det godaste jag ätit på mycket länge, och dagens middag blev återigen taco ispirerat.. Kyckling med grönsaker, gräddfil och salsasås i tortilla bröd. Mumms. Imorgon blir det tonfisk och pasta haha! Billigt och bra ska det vara! Vi ska snåla från och med imorn och hela veckan så vi kan äta ute på fredag när Natalie kommer utan att vi får dåligt samvete. Och drinka massor hohoooo.


Linne från Ally, A$24.99, Trosor från Naked truth, A$7.95 styck, Bh från General pants co 29.95A$

Det finns såå mycket jag vill shoppa så jag dör. Jag ska aldrig mer i mitt liv snåla så mycket på shopping under 8 månader irad för att åka iväg och ha massssor av pengar.. Det är faktiskt lite jobbigt för nu får jag abstinens typ jämt istället för att man delar upp det månad efter månad... möööööööööööh. men jag ska väl egentligen inte klaga.. haha!

Pussnuss.

ps. idag kallade otto som gillar risotto mig för darling. How sweet<3

adventureland

Tjotjopptjimmmmm.

Segsöndag. Idag skulle vara stekardag... Vi vaknade som vanligt lite sent men var inte särskilt sega på att komma ut. Väl ute dock så blåste det väldansväldans mycket så vi bytte stranden mot en park.. Där var det dessvärre också blåsigt men vi höll ut en liten stund. Dagen var inte särskilt märkvärdig förutom två saker... Tacos(<3), och en utelåst ponk. När vi sitter och äter middag runt kl 6 så ser vi helt plötsligt en kille i kalsonger som vandrar upp och ner för trapporna ett antal gånger... Skumt tycker vi.. Vi hade 3 alternativ på varför han gjorde detta:

1, Han showade off
2, Han tvättade resten av alla hans kläder
3, Han tränade

Allt detta hade också små inriktningar om varför han bara hade kalsonger och en handduk runt halsen.. det kunde också vara en kombination av allt.. Who knew?

Vi åt klart och gick upp på rummet och läste och chillade lite grann och så somnade elin en sväng och vid 10 så tänkte jag som så att nä nu går jag ner och gör mig lite te och sen så kollar vi på en film.. Väl nere på nedervåningen sitter samma kille, i samma utstyrsel och äter chips.. ??!! Jag kommer upp igen och skrattar lite och berättar för Elin.. Inget mer med det utan vi kollar på filmen... Sen var det rök-kiss- och borsta tänderna tajm.. Klockan var strax efter halv 12... Jag går in på toaletten och när jag kommer ut så pratar elin med killen i fråga som då låser upp dörren till sitt rum som är i samma korridor.. Han hade glömt/tappat sin nyckel och otto som gillar risotto hade inte varit på sitt rum så han kunde inte få en ny nyckel.. Fatta att den stackars killen satt nere i huset i bara kalsonger i över fem timmar??? Kan ju faktiskt inte låta bli att skratta även om det är liiite synd om honom... haha. haha. haha.

Hur som. Igår var en intressant kväll........ Vi skulle träffa de puertoricanska männen, amanda och elin för en partykväll. Jag lyckades bli bjuden på hela FEM drinkar. SLÅ DE NI OM NI KAN HAHAHAHHA! Fast alla dessa bjudna drinkar hade sina komplikationer dessvärre... För det var inte alla från samma man inte.. Det var tre.. Testa inte den. Jag försökte stå och dansa med mina vänner och är helt omringad och vet inte vart jag ska kolla eller vad jag ska göra.. Aldrig mer ska jag klaga på att man aldrig får ragg...

Till framtiden istället.. Imorgon ska jag på arbetsintervju! Wohoo. Som servitris/café biträde. Behöver inte ens söka jobb, everything just gets to me eh. Vi satt i den blåsiga parken idag så får vi sms av amanda som frågar om jag vill komma på intervju på samma ställe som hon jobbar på. Snart är vi kanske co-workers =) tihi. Dessvärre så har jag inte kunnat skriva ut mitt cv och har inte alls något personligt brev och har aldrig varit på intervju förut men wish me luck. Vi satsar på personlig charm!

Övrigt imorn: TVÄTTNING och FRISÖRBESÖK

Pössss

ps. jag och ellan har idag kommit underfund med att vi har någon sorts dragning till photoshoots på toaletter... hm... ds

pss. Igår fick jag en ny vän, Nikki, hon fick parfym av mig för att hon luktade svett och jag fick hennes telefonnr ifall jag någon gång skulle få för mig att köpa lite piller... Skönt att veta det liksom ifall någon av oss skulle få cravings efter sådant.. Inte så stor chans dock men trevlig tjej för övrigt.. dss.


för mycket av "det goda" och ingen snarkande kines

Nu var det dags igen då, vi kom precis hem från en ganska najs klubb där vi mötte både män och våra svenska tjejkompisar. Väldigt trevligt ställe med bra partymusik och ännu en kväll av gratisdrinkar. Hahahaha im so proud. Hur som helst, vi kom hem och hade kul och skrattade alla trappor upp till vår våning för att få lyssna till den snarkande kinesen MEN NOTHING! Vi vet inte vad som har hänt..??!?!?!?!! Elin trodde sig dock höra honom senare inatt när jag redan somnat men vi har ändå inget riktigt bevis på detta.... Vi får väl se, vi får väl se..





Pösss ssss ssss ssss ssss ssss ssss sssss ssss ssss sssss s sssss ssss sssss ssss ssss ssss ssss ssss sss sss ssss sss  sss sss sss sss sss sss sss sss ssss ssss s s s s s  s.

ps. Imorn ska vi äta tacos, IGEN hahahahahahaaaaa! ****Lycklig.****


Im fucking dido och den SNARKANDE kines familjen

Vi har precis varit ute, och vi båda mår K-A-L-A-S! Hoho. Nu har vi precis kommit hem iaf och har det nasj och ska snart soooooovvaaaaaaaaaaaa like forever som vi gjorde inatt. Vi satsar hårt, sover lite för att gå ipp och äta gratis frukost på veckodagarna och sen fredag-söndag sover vi jäärnet. Ganska najs. Idag var vi iaf på ett stället som heter IVY, helt ganska najs ställe. Mitt i lokalen va det en trappa upp till en andra våning och hela mitten va liksom utan tak så där kunde man stå o röka (om man nu röker) och så. Dessutom så finns det en pool däär nånstans men så långt kom vi aldrig. Idag var typ tredje gången vi var ute, och andra gången jag blev bjuden på något att dricka av en random kille. THATS THE WAY. Denna kille var från grekland och var ganska så ful men väldigt trevlig och han öppnade samtalet ungefär såhär:

Han: You know what pisses me off??
Jag: No what?
Han: Girl like them (pekar) who stands in the bar just to wait for a guy to buy them drink...
Me: I understand what you mean!
blablalba
Han: just beacause I just might buy you a drink, blablalba...

Så fick jag en öl och sen skulle han hämta pengar för att köpa något annat åt mig också men han va så långsam så mina vänner orkade inte vänta o då struntade jag i det...

På vägen hem hade vi som sagt blivit väldigt glada i hatten och stannade på donken på vägen hem.. Efter detta besök när vi gick på gatan blev vi tillfrågade att åka på fest nånstans med några killar.. Deras chat up line va från början att det skulle bli kul och att dom pluggade till läkare.. Sen helt plötsligt så var de: I wanna have sex with you and you, blabla and its gonna be the greatest sex youve ever had...

Sen gick vi. hahahahah. Rolig kväll.. Btw så har vi också träffat två 23åriga tjejer från göteborg som är jättetrevliga som vi umgås med =) väldigt roligt roligt!!


Vi fick nya grannar också häromdagen.. Kineser who could fucking know? För er som inte varit i sydney, DET ÄR KINESER ÖVERALLT. Ibland kan man nästan tro att man är i kinaland!!! Hur som haver så har vi haft det ganska lugnt på våran våning här på sinclairs... Ända tills för två eller tre nätter sen när en kinesfamilj flyttade hit och bodde i rummet bredvid.. Varje kväll när vi antingen kommit hem från något skojsigt eller bara varit och borstat tänderna så har vi stannat utanför våran dörr och lyssnat.. Mannen (antagligen) snarkar så jag vet inte vad. Det låter som om han håller på att kvävas till döds.. Då har vi alltså stått där utanför och asgarvat för att det låter så himla roligt i typ fem minuter tills vi inte kan hålla oss längre och kastar oss in i vårat eget rum.. Men nyss när vi kom hem så hörde vi liksmo ingenting, har han dött eller har dom flyttat??? Det är frågan..

Igårkväll var vi på gayklubb igen. Väldigt roligt denna gången faktistk.. Kvällen började med att vi gick på våran fina grekiska restaurang där dom kom ihåg exakt vad vi åt senast.. Sedan letade vi klubbar att gå på.. Vi går längs med oxford street även om vi vet att det är gayigt och så kollar vi på andra sidan gatan och gissa vad vi ser om inte TRE STRIPPANDE POLISKLÄDDA MÄN PÅ EN KLUBB! Vi skyndar oss dit men dessvärre är dom borta när vi kommer fram.. Väl där så träffar vi några gay killar som var väldigt trevliga och en av dom var faktiskt svensk och helt plötsligt kommer göteborgstjejerna fram o ba heej är ni svenska typ och det var så vi träffade dom. Efter nån timma eller så så kom det en ny "show".. Tre killar som dansade och strippade på bardisken, hahah. Ganska najs. Sedan blev jag spankad på rumpan av en tjej. Sådär faktiskt. gaykillar är roliga och det var kvällen. Sen sov vi i typ 12 timmar.

Och nu är det dags att sova igen,
puss och godnatt

ps. Imorn ska vi äta tacos, jag längtar hahahahahahhaha.

mumumu livet är nununu!

Just nu saknar jag Malin, för jag har precis tvättat händerna med head n shoulders shampoo... En tvättäkta Malin-doft! Hö-hö
<3



le shopping


Ny kofta på rea :) från Just Jeans, A$19.95


Solglasögon Just Jeans, A$24.95


Smycken från Sportsgirl (världens bästa butik btw<3)
Örhängen A$7.95/st, armband 14.95A$