Im fucking dido och den SNARKANDE kines familjen

Vi har precis varit ute, och vi båda mår K-A-L-A-S! Hoho. Nu har vi precis kommit hem iaf och har det nasj och ska snart soooooovvaaaaaaaaaaaa like forever som vi gjorde inatt. Vi satsar hårt, sover lite för att gå ipp och äta gratis frukost på veckodagarna och sen fredag-söndag sover vi jäärnet. Ganska najs. Idag var vi iaf på ett stället som heter IVY, helt ganska najs ställe. Mitt i lokalen va det en trappa upp till en andra våning och hela mitten va liksom utan tak så där kunde man stå o röka (om man nu röker) och så. Dessutom så finns det en pool däär nånstans men så långt kom vi aldrig. Idag var typ tredje gången vi var ute, och andra gången jag blev bjuden på något att dricka av en random kille. THATS THE WAY. Denna kille var från grekland och var ganska så ful men väldigt trevlig och han öppnade samtalet ungefär såhär:

Han: You know what pisses me off??
Jag: No what?
Han: Girl like them (pekar) who stands in the bar just to wait for a guy to buy them drink...
Me: I understand what you mean!
blablalba
Han: just beacause I just might buy you a drink, blablalba...

Så fick jag en öl och sen skulle han hämta pengar för att köpa något annat åt mig också men han va så långsam så mina vänner orkade inte vänta o då struntade jag i det...

På vägen hem hade vi som sagt blivit väldigt glada i hatten och stannade på donken på vägen hem.. Efter detta besök när vi gick på gatan blev vi tillfrågade att åka på fest nånstans med några killar.. Deras chat up line va från början att det skulle bli kul och att dom pluggade till läkare.. Sen helt plötsligt så var de: I wanna have sex with you and you, blabla and its gonna be the greatest sex youve ever had...

Sen gick vi. hahahahah. Rolig kväll.. Btw så har vi också träffat två 23åriga tjejer från göteborg som är jättetrevliga som vi umgås med =) väldigt roligt roligt!!


Vi fick nya grannar också häromdagen.. Kineser who could fucking know? För er som inte varit i sydney, DET ÄR KINESER ÖVERALLT. Ibland kan man nästan tro att man är i kinaland!!! Hur som haver så har vi haft det ganska lugnt på våran våning här på sinclairs... Ända tills för två eller tre nätter sen när en kinesfamilj flyttade hit och bodde i rummet bredvid.. Varje kväll när vi antingen kommit hem från något skojsigt eller bara varit och borstat tänderna så har vi stannat utanför våran dörr och lyssnat.. Mannen (antagligen) snarkar så jag vet inte vad. Det låter som om han håller på att kvävas till döds.. Då har vi alltså stått där utanför och asgarvat för att det låter så himla roligt i typ fem minuter tills vi inte kan hålla oss längre och kastar oss in i vårat eget rum.. Men nyss när vi kom hem så hörde vi liksmo ingenting, har han dött eller har dom flyttat??? Det är frågan..

Igårkväll var vi på gayklubb igen. Väldigt roligt denna gången faktistk.. Kvällen började med att vi gick på våran fina grekiska restaurang där dom kom ihåg exakt vad vi åt senast.. Sedan letade vi klubbar att gå på.. Vi går längs med oxford street även om vi vet att det är gayigt och så kollar vi på andra sidan gatan och gissa vad vi ser om inte TRE STRIPPANDE POLISKLÄDDA MÄN PÅ EN KLUBB! Vi skyndar oss dit men dessvärre är dom borta när vi kommer fram.. Väl där så träffar vi några gay killar som var väldigt trevliga och en av dom var faktiskt svensk och helt plötsligt kommer göteborgstjejerna fram o ba heej är ni svenska typ och det var så vi träffade dom. Efter nån timma eller så så kom det en ny "show".. Tre killar som dansade och strippade på bardisken, hahah. Ganska najs. Sedan blev jag spankad på rumpan av en tjej. Sådär faktiskt. gaykillar är roliga och det var kvällen. Sen sov vi i typ 12 timmar.

Och nu är det dags att sova igen,
puss och godnatt

ps. Imorn ska vi äta tacos, jag längtar hahahahahahhaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback