messin' up

dfsdggh

en dröm om vad kärlek kunde va

MAAAAAAAAAAAAAAAAH. Jag har precis applyat för ett visum i australien. During your proposed stay in australia, do you expect to incur medival costs, or require treatment or medical follow up for: cancer, HIV infection, including AIDS, pregnancy, respiratory disease? etc. Njaa alltså egentligen inte, men om pengarna tar slut och jag måste sälja och langa knark så kanske jag får hiv och blir gravid men det är ju ingenting jag har planerat direkt. Hur som helst. Nu har jag också betalat en månads boende i australien och special facilities during the trip typ. awesome. Fast jag är lite rädd faktiskt. MEN WHWHAHJFKASKJFLHLFSJHAKLFHASKJFH snart är vi i paradiset..

Nått annat som är awesome är naturen. Och att snacka skit istället för att jobba hoho.

"Det är inte kalle green, kommer inte från flen, och är gjort på sten"


karmakontot

I helgen har jag gjort två personer väldigt lyckliga. Först bjöd jag, inklusive leverans, face-tjejen på en smoothie.. Hon blev så ledsen när hon kom på morgonen, hur bakis som helst och så hade jag inte hunnit göra dom än.. Sen så bjöd jag en liten flicka på en rund nöt-kondisbit. Under övriga händelser idag så finns bl.a den stora frågan. Det här är min nya älskling, vi gifta oss? Jag bara skrattade. Sen hade jag deeptalk med min chef Mattias, han är söt och rar och har en son som har 4 olika namn vilket må vara förvirrande..

Jag har också överraskats av denna lilla notis som sitter på kassaskärmen på jobbet:

Soliga stränder, mojitos, lättklädda män, färgglada drinkar - Glada tankar så du kan fortsätta att le =). Storvinst på lotto, bokade resor, lönedag, oklädda män, inoljade män, vackra pojkar, Texas.

Nej man kan ju faktiskt inte inte le, avklädda inoljade män hallå?! Hur som helst. Dagen till ära har också gått till läsning. Är inne på slutspurten på Vince & Joy och det är mucho spännande och ikväll har jag planerat att läsa ut den och bli lycklig. Det kan ju inte sluta på nått annat sätt än lyckligt iaf när sista kapitlet heter "det lyckliga slutet" ellerrrRRRR?? Den har ju vänt fram och tillbaka ett antal jävla gånger vilket är cpirriterande. Okej det är lite tråkigt när allt är förutsett o blabla dom får varandra i slutet men det är ju ganska så irriterande när man tror att de kommer hända 25 gånger men så händer det inget... Antingen så somnar jag lycklig eller helt förstörd, vi får se.

Men puss så länge!

havet är nära

Jag har ännu överlevt mina arbetsdagar tack gode gud. Skönt att jag har gjort mig upptagen på mina två lediga dagar så inte får jag sova då heller.. Dagen har iaf varit helt okkkkkkk. Jag och min käre amore mio delade på ett turkiskt plommon. Han tänker nog fria snart. Idag har jag också samtalat med sushichefen lite, han är trevlig och har redan börjat kalla mig för gumman och tycker att jag jobbar för mycket. På bussen hem tog Nils batterier slut men jag satt ändå med hörlurarna i öronen hela vägen hem av någon anledning.. Och thank god till solglasögon för tack vare dom så undvek jag jobbigt sällskap halvvägs hem på bussen. Fantastiskt.

Min familj är hemma nu, i två dagar iaf, så nu är det inte så ensamt hemma. När dom åker så är iaf hunden plus vår extrahund hemma så då slipper man bli halvparanoid när man är ensam och inte ens hör hur det tassas i lägenheten. Dessvärre så måste jag ägna mer tid åt att rasta dessa men den smällen får jag väl ta..

Börjar också bli halvparanoid av andra skäl.. T.ex så har min detox efter peace and love verkligen tagit slut ...  Och det planeras, stort. Sen är jag också helt jätteirriterad på att alla människor runt omkring mig har så fruktansvärt mkt åsikter om mig och mina val etc. Vad dom inte tänker på är att det oftast kommer fram till mig och de gör ju bara att jag har mindre tillit till dessa framöver.. Synd för dessa..

Men imornkväll kommer apbäbiselin hem iaf<3

mon

Idag har jag betat av den första av mina halv-dygnspass. 8-20. Helt lovely. Trodde faktiskt jag skulle vara lite tröttare men att jag råkade spilla ut ett antal dl mjölk på golvet utan att märka det kanske har sin mening vem vet.. Men kaffe kirrar biffen. Min nya grej är dock nått så fancy som Café au lait. mjamii. Jag har också varit med om att det har varit broöppning exakt samma tid två dagar i rad, förhoppningsvis utrotat kattsnuva och fått ett nytt smeknamn: amore mio. Sen har jag också lärt mig ett hemskt fult ord på turkiska, men det har jag dessvärre redan glömt.


pussigull


Hur man bränner soyamjölk till en trippel-latte.

Jag har en skål. Det är söndag. Dagen började med lite övningskörning för att sedan arbeta, väldigt härligt. Jag åt en god lunch, snodde med mig mackor till middag, en färspressad juice att dricka och vandrade från skanstull till slussen. Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att after-worka, men eftersom jag var själv och antog att jag skulle förbli det så fortsatte min vandring. Jag handlade vad som skulle ha kunnat vara en komplettering till mina middagsfrallor och en schweppes. När jag kom hem langade jag fram ett av mina nyfådda champagneglas och drack vin och russian med en jordgubbe i. Sen så städade jag i mitt rum.. typ.. sorterade bort alla skolgrejer och kastade onödiga papper och hittade viktiga papper.. Ganska najs. Sen hängde jag med Ida en sväng nere i centrum, alltid lika mysigt. Sen begav jag mig hem, till min säng, mitt glas och min dator.

Jag har en skål och idag var jag Jens Lekman.

I have a love for this world,
A kind of love that will break my heart
A kind of love that reconstructs and remodels the past
That adds a dryness to the dry August grass
That adds the sunshine to the magnifying glass
And makes me fight for something that just can't last

känn pepp

Nu har "helvetet" börjat. Nu jobbar jag vareviga dag antingen heldag eller både morgon och kväll. Vad sägs om passen 7.30-15 + 16-21.15? Helt lovely. Nu är jag ensam hemma och är lite rädd för det. Jag behöver nån form av lyckopiller för att klara det. Jag bara undrar, är om det är du eller jag som är dum i huvudet... Men hey om mindre än två månader är det dags och jag kommer i vilket fall som helst gråta värre än värst så why not. Har smått börjat planera superavskedsfest också vilket både kan bli festligt och sorgligt. Fylla. Det är ett tag kvar tills jag kommer kunna uppnå det tillståndet iaf. Vilket både är ekonomiskt och hälsosamt iofs..

Jag vill bara ha lite sömn och lite sällskap, ska det vara så mycket att begära?

För att prata om något roligt så drog vi en peace and love iår igen. Vilket både va najs och onajs. Både positivt och negativt är att jag kan prata. Men det bevisar också att jag inte varit den galna konsertare som jag egentligen är. Jag har varit en mogen festivalare snarare. Stått långt bak och tokdansat istället för att toksvettas och skrikit. (förutom smk det var galet svettigt) Att tajma en långvarig fylla är ju inte heller det lättaste vilket ledde till några otaggade moments. Fint väder och roliga grannar bjöds det på iaf. Bäst var Babyshambles, Thåström och SMK må jag tro. Mitt bland befolkningen träffade jag mina "old" classmates vilket var väldigt trevligt. Vi hade några moment ägnade Michael Jackson och även också en del tårar från en äkta norrländsk man.. Det var kärlek, fred och kärlek.

"Men vi kan väl sminka oss innan vi duschar så immar inte speglarna igen?"