här igen, och här finns ingen glädje alls

jag mår såhär dåligt. och då menar jag SÅHÄR DÅLIGT! På fredag åker jag till spanien. Idag skulle jag packa. Problemet var, att det inte fanns något att packa, och de som var i smutsen som skulle packas som är tvättat, är förstört. MINA SKOR. Mina fina nya skor, jag skulle ju bara tvätta dom så att dom var rena o fina o fräscha tills resan. Det börjar med att allt blir rosa, för att nå bajsgeggamojja har fastnat i tvättmaskinen och färgar skiten, och efter andra tvätten med klor, så blev allting smått rosa, och skorna var söndertvättade. Så nu har jag inga skor? eller jo.. Hej skavsårgivande skor<3 Love yah. Visserligen så fick jag pengar av mor för att åka o köpa nya skor, men hela finessen var ju att de var gratis. (skopunkten, köp tre *doinkdoink* betala för två) Så imorgon så måste jag bege mig till sickla för att köpa såna nya. Vilket jag verkligen inte har någon lust med. Vi skulle ju ha piknik och bada. Och mitt vita linne (som redan innan var vagt vagt superljusblått) är rosa. Hej snygg och fejkrosa. Usch jag mår verkligen dåligt. Jag har inga kläder, och tills ungefär en timma sen så har jag inga skor som är bekväma heller..

Och jag tycker så synd om min mor som verkligen försöker göra mig glad, but it ain't workin' though...

Men en av de största myterna om sverige är ju att vi har så många suicidare varje år...

det mest ointressanta på länge va..

Malin har också svårt att få ihop inlägg till den kära bloggen?  men whaahahahahahaaaaat? vad har hänt med oss malti? Det var ju vi som skrev femtio inlägg om dagen i nian, om inte ännu mer. Jag vill ha bloggsjukan! Och jag vill ha det nununununNUU! kan inte nån bara smitta mig och aldrig mera hela mig? det låter jättetöntigt. men. let's give it a try then..

School's out soon man, bara en fjuttig lektion kvar med fika och typ allsång. Det är sjukt. VI HAR TVÅ ÅR KVAR. Jag vill inte sluta skolan egentligen.. Asså det är ju inte så att jag vill gå i skolan på de viset, bara att det är där alla andra är, det är där man umgås meeest. Men ändå så längtar jag nå otroligt till studenten. Fylla på flak, vita kläder och mössor så det räcker och blir över till nästan alla. Men arbete? neehej, jag nöjer mig med mina få dagar på helgerna och loven. Bäst att börja spara de intjänade pengarna till framtiden hade jag tänkt. Men att arbeta på riktigt va? Nej tack :D Vi ska leva loppan, Paris Hilton och jag.

Och jag ska sluta äta, mest godis, men annat också.. Om det är på min egen bekostnad. Och då ser jag inte pengar som jag får av mamma som att det inte är min egen bekostnad, utan att de just är min egen bekostnad. Om man får pengar i handen är de ju dina om man blir tillsagd.. Men om man är ute o äter o mami payar. (händer dock aldrig..) Men då är de ju iaf en annan sak right? Mina pengar bara försvinner hela tiden, this is it. Jag ska köpa mig en digitalkamera innan jag åker till england och den ska va dyr o slimmad och super och ha EN FÖRSÄKRING, cause this is Sandra Ek speaking (writing?) hon som tappar mobilen i havet, eller i tvättmaskinen eller bara har sönder den, eller glömmer digitalkameran på en buss i ett främmande land. Iofs så räcker ju ingen försäkring om man tappar bort något, men jag får väl fan ta o dyka i efter kameran om jag tappar den i vattnet va?

Försöker skärpa mig, med både skrivandet och skrivandet. Att skriva över huvud taget, och att skriva med stor bokstav. Men jag orkar inte, men egentligen så är de ju inte så värst ansträngande så jag får väl sluta vara så äckligt lat kanske? Men foton är mycket roligare, trots att jag bara har en halvsketen mobilkamera med två megapixlar som vid mörker ger mig usla bilder.. wuhu.

lidingö goes turkiet

I love spa, thats all there is to say people.