mån-pigeon-detectives-dag

Idag ska jag städa, städa, städa och städa lite till.. Sen så funderar jag på att städa lite faktiskt.. Men de går fortare än man tror faktiskt, och man blir hungrig.. Därför har jag nu tagit en paus och alldeles strax ska jag tillaga något delikat att äta. Typ korv o mos, eller nudlar.. Haha. Men varför slösa pengar på nå onödigt dyrt när man kan äta billig mat, och att hälften fanns i huset och inte behövdes betalas för?

För övrigt så tycker jag att solen och sommaren ska komma tillbaka.. För jag saknar den.

livin' the dream WOUW

well, det har ju "hänt" en del sen senast om man säger så. Det har varit skolavslutning, vilket firades med studentmottagningsmys och charlotte perelli och tanto. Hemkomsten var lite för sen för Malins del, då hon hann sova i ca 3 timmar innan hon var tvungen att åka till stallet. happiness. Jag o empis låg dock o sov ett antal timmar till.. Lite packapacka för att sedan kolla film hos emelie. Lördagen den 7 var en fin dag, då jag och min käre vän Ida tog bussen till Skavsta för att flyga till englandet och hälsa på in tha lb. shihu. Kvällen var fin med mys med min familj ända till klockan halv åtta då jag fick bergsprängarmigrän och lyckades hålla ut till halv nio då jag gick o la mig. Dagen efter var alla homiezar överbjudna på en grillkväll vilket var väldigt mysigt i solen. På måndagen var Beth ledig från skolan och vi tog oss till mk för lite shopping när alla andra var i skolan. Kvällen bjöd på Mama rosa's och en blandning av margaritha och spagetti carbonara... Det såg nog rätt ograciöst ut men varker jag ett beth kunde bestämma oss vilket av de vi ville ha så varför inte splitta två rätter? Tisdag: Skoltajm, o första jag möter på väg dit är sjävli Mr Smith, haksvettsläraren. Aint he sweet? nej, lagom snäll.. O alla cedarsare som möjligen kan tänkas läsa detta, förutom ida, he sends his love to ya!

denna dag var också kak och film dag, då käre tom fyllde hela sjutton år på onsdagen så skulle chokladmuffinkakamedchokladglasyrochsmartieskakor bakas.. Och sedan kollade vi på Ps. I love you. I have to warn u, I will probably have a cryingattack... So u won't get surprised.. haha. Som svar på de så sprang fadern i huset o hämtade en tissue box åt mig.. Och jag kan ju säga att jag verkligen behövde den. finfin film.

på onsdagen var det tyvärr dags att åka hem, och jag skulle för första gången flyga all alone.. Förutom att jag köpte mat och åt upp med inte hade tillräckligt med pengar för att betala den så var mina timmar på flygplatsen rätt givande.  I feel so grown up, haha.

And then back to work, back to mi friend emelie och la casa. Inte många dagar kvar här. Vilket firas med att cykla på min osköna sadel till jobbet klockan åtta på morgonen o uberstäda.. FJFJÖFJÖFFF I fredags, var det håkan hellström på kalendern.. Gröna lund va. Efteråt tog vi tillfället i akt att åka pop expressen och ta en sväng inne i lustiga huset. Typiskt var att alla låtar innan våran omgång i popexpressen var jättebra o värsta tagg o sen när vi ska åka så kom en sämst låt vilket var jättetråkigt.. lördagen spenderades i huset framför tvn och sverigematchen.. vilket till en början var en fröjd med blev snarare en skam. eller besvikelse iaf. på onsdag då jävlar. ryssland va? oftaaaaaa

Idag var vi i staden för att köpa ett tält att bo i på Peace and love. Vi får alla be en bön att de inte ösregnar flera timmar i sträck för ett sådant tält hade vi inte alls lust att betala för.. För övrigt så är de fint, rött.. och har bloody TVÅ förtält o två ingångar. haha. Sedan laddade vi upp inför onsdagsmatchen med fina sverigetröjor o diverse saker. muhaha.

sleeptight fellas.

rakim dont need a girlfriend

dagen har bestått av sol och bad med G-man och Harre, och nu hänger jag med empiz och maltizz as usual. Inatt sov jag själv, och det gick bra. Men det är två saker som skrämmer mig.. Den döda fågeln utanför, och yxan som hänger på lilla huset.. Fast katten o jag tuffade till oss och sov finfint utan att vara rädda cirkus.

På eftermiddagen åkte jag på gurras pakethållare halvvägs till orminge, för att sedan gå till orminge och få en spruta av självaste elins mamma, och sen bege mig till orminge skola och gå  på tor o noras skolavslutning. Dom var överlyckliga när jag kom eftersom nästan alla andras föräldrar hade kommit utom deras.. typ. Lite smaksig rulltårta med grädde, Orminge skola sången och den blomstertid nu kommer senare så hamnade vi på donken.

imorgon är det la skolavslutningen, urspring ala karin och en mottagning hos familjen. Myspysgysfys.

dagens goda gärning: vattnade gräsmattan
dagens artist: veronica maggio
dagens trevligaste: ett mejl från mi abuela

pöwss

FÖRLÅT MALIN MEN L-O-L :D<3

Tisdag kväll, peace and love schemats första version är klargjord och jag är nästan lycklig må jag säga. Häng med mina vänner, gossip girl, godis och desperaate housewifes... Vaxa emelies ben och försöka fota malins exotiskt fräscha och extraordinärt perfekta bränna hon skaffade sig idag. Enjoy.

 

Dagens låt är Train song med Johnossi, för den får mig att vilja springa femton mil utan att stanna, fem gånger varje dag. Att ridea en superbike skulle också funka, man är lika lycklig och sprittig i kroppen ändå.

pöwzz

gonna make a pie with a heart in the middle

Hejhejhallåogodkväll. Här sitter jag i ett mörkt kök och klockan slog precis 01.16 minsann. Emlan och Malte ligger o dåsar i soffan. Vi har precis kollat klart på en film med titeln Waitress, med Felicity keri russell i huvudrollen. Finns inte mycket mer att säga en att de var en typisk B film när en gammal såpakändis inte har något bättre för sig och måste tjäna lite extra cashh... Allt gick i slow motion, man blev irriterad på var o varannan scen för att den var så töntig.. Men den va ändå nå otroligt sorglig mot slutet. Jag vet att jag är världens störsa tönt när de gäller sorgliga filmer, men jag vet inte riktigt vad som hände. I en halvtimma låg jag och grät åt små egentliga patetiska scener, men dom kändes..

Sandra snälla säg att det har hänt något... snälla..

förlåt, haha. Det var heller inte meningen att vi skulle se den filmen.. Vi skulle se What's love got to do with it, i Hanna o Marias ära, men dom kom inte ens hit... Fast de va inte därför vi inte såg den, utan att cpdvdspelare i lyxhuset ville inte spela just den filmen. Det gick självfallet inget roligt på tv och inte heller hittade vi några särskilt roliga filmer så de fick bli det de blev helt enkelt.

ska vi kanske ta o crasha nu, antar att slashasarna i soffan would love too, and I suppose I would too. =)

xxx