för jag är cool?

mjo kanske malte, men problem två är vad jag ska heta. alltid ett dilemma..

och förresten så fyller jag ARTON OM TRETTON MÅNADER MINUS TVÅ DAGAR (394 DAGAR) Vilken betyder att jag fyller år om en månad minus två dagar om ni inte kunde räkna ut de själv. (28 feb.)

Men puss liksoma

mu.


för att kattungarna är så söta. neeeerd


questionmark

jag vet inte. men just nu skulle jag vilja ha en bilddagbok. känns som att det här är lite av en bilddagbok just nu, a lot of pictures liksom. men jag vet inte om jag orkar göra en. Jag har ju bara en helt okej mobilkamera liksom. men men. so long.

ferre is teh shit



asså snyggaste partypinglorna evaaaaaaaaah.

dagens roligaste by emlan_kram

hm.. vad ska jag ha på mig imorn då? måste ju ha fina kläder.. vi ska ha prov.

cause she doesn't know.

emelie

mahahaaaa <3

lunchis at sickla med homiez!



lina inklämd bland kakorna, siri permesan, kaninida, kaninlina. <3


allstar

converse

those were the days.

nuet

jag äter blockchoklad, coops variant av kalas-puffar och dricker te. vi bråkar jag och min bäste vän. om en skitsak. men jag kan inte sluta. men de är rätt kul för hon vet inte vad de är jag gömmer. undrar om vi kan klara oss i en vecka. haha. fast de är å andra sidan inte kul eftersom hon är på fulla allvar äckligt arg. men vi ska iaf åka buss imorn till skolan. då kläcker jag nog ur mig det. får se.

but now, to bed people!

för vi är coolare än dig



haha <3:) foto alá ida norberg (och jag med idas kamera)

ps. siri hade permesan i håret idag när vi åt lunch, hihi. ds.

just love the cold swedish winter

Till alla er som är glada över vårt vackra vinterlands-väder, kan jag få berätta att imorgon ska min mamma and the nilcrantsfamily rida på elefanter och bada i vattenfall. Visst är man hellre i sverige oc h har snöbollskrig än i fucking thailand och rider på dumbosar eller huur??

torsdag.

jag är orolig för retard.. seriöst orolig. på riktigt. han stod vid nacka trafikplats idag när vi va där och väntade på bussen. han hade sin beiga mössa, och glasögon. Jeez. och det är liksom själva problemet. glasögonen satt jättesnett, och jag undrar då förståss vad de är som har hänt?? tänk om de coola (töntiga?) gängen i skolan har hoppat på honom och snott hans glasögon eller slagit honom eller nått.. :( sorgligt!

mu su1 var på musikal idag, med halva nackas mellanstadieelever. Det såg nog bra ut. och jag tror nog inte det var en sådan jättelämplig mellanstadiemusikal. mer högstadie. för de första så var alla sånger på engelska, vilket jag inte förstått om jag var typ 11, och för de andra så är dr jekyll and mr hyde inte världens mest okomplicerade historia, och för det tredje så var det väldigt många lättklädda tjejer. (haha)
men iaf, anledningen till att vi var där bland småbarnen är att det var käre klasskamraten emil i våran klass som spelade mr hyde. han var faktiskt duktigt. men fick tyvärr sjunga utan mick eftersom ljudkillen typ haft sönder hans.. :S:( men men. annars var det väl bra. t

änkte också idag lägga upp lite söta bilder från våran lunch och lite kul och sånt där, MEN min damn sladd åkte ner i elins låda hem i tisdags så den får jag inte föräns imorn :( men men. alltså, imorn kommer bilderna you've been waiting for. absolut.

pussisar o kramisaar!

ps. idag tyckte victor och robert att jag var jättesnygg! :) hihi. ds.


ola

sen ett år senare åkte vi hit. hit till hultsfred. stället där vi trodde att våra drömmar skulle förverkligas., stället där vi skulle passa in för en gångs skull. det var nämnligen så att vi var lite udda. och vi visste att hultsfred var ett ställe där man fick vara udda. så vi hade sytt jättefina hippieskjortor åt oss. afrikanska tyger, långa ärmar. och så kommer vi hit och det första vi fick höra var nån skinnhead som ropa; hippiejävlar! till oss. så kan de gå. överallt så finns den lurandes, rädslan för de annorlunda. rädslan för dom som inte är som en själv. fast vet ni vad? jag tycker vi gör revolt mot den rädslan. jag tycker vi avskaffar den IDAG! vi säger att från och med idag ska ingen ska ingen vara rädd för nån som ser annorlunda ut, okej? från och med idag ska alla gå sin egen väg. från och med idag ska alla ta på sig precis vad dom känner för att ta på sig, är de okej? vi börjar här, vi börjar här i hultsfred idag. och imorgon tar vi över världen okej?! förstår ni vad jag snackar om? förstår ni det? förstår ni hur mycket rikare livet blir? om man skiter i dom som pekar finger? om man inser att det är faktiskt mycket roligare att gå sin egen väg. att inte vara cool och perfekt och ha respekt och hela den skiten. att det faktiskt blir ett mycket rikare liv att vara en fullkomlig idiot i vissas ögon. kanske till och med att it takes a fool, to remain sane.


nolife

jag är typ depserat nu. DO YOU KNOW HOW BAD I WANT NEW SHOES? CONVERSE LOW! AAAAH. Och nya kläder. och en pojkvän. men just nu kommer fan skorna först. jag och karin ska egendesigna ett par. och svartvinbärste ger minnen. minnen av kläppen. toppen. och första gången vi åkte bräda proffissionellt, efter en halv vecka av blåa knän kunde vi trixa faktiskt. i barnlekparken. men so? you got to start somewhere don't you? och han satt bakom mig idag, han va söt. och jag ba woow o wiiie och maaaaaah. vi ska ha lektioner ihop. nästa vecka i love.

saxy

typ måste ha? ha-ha! http://193.12.177.32/_gfx/produkt/frankdandy/22238_f_stor.jpg

tr

bollen måste dö
zlatan hörde du bollen, när han dissade din mor? ja den studsade i stolpen och kalla henne för hor
freddie hörde du bollen, när den bara ljög? hoppade upp och ner på nistelroys fot och kalla dig för bög
men nu får de fan ta mig va nog, ge gärnet
bollen måste dö
henke hörde du när bollen sjöng sin nya sång? den sjöng tönten missar målet varendaste gång
mellberg låt inte bolljäveln snacka skit om vårt kära lag, nej ge den på käften så tar vi nya tag
för nu får det ta mig fan va nog, nu ger vi gärnet
bollen måste dö, bollen måste dö, bollen måste dö

tr

cause i have gathered all my feelings, in a bottle in my eye.


ingenting

jag vet inte. kan inte förklara. jag ska nog gå ut. rensa hjärnan. kissa hunden. han var elak idag. han morrade åt mig. det får han faktiskt inte göra. då blev jag arg. och jag känner mig hjälplös. som en liten myra i en glasburk. en trött än. men jag måste som sagt gå ut. och jag måste hänga tvätt. och egentligen måste jag plocka ur och i diskmaskinen. igen. och plugga. jag borde plugga. vi har prov imorn. sista lektionen. lunchen är iofs uppbokad. då ska jag hänga med emelie. och de är inget vanligt häng. det är viktigt den här gången. får väl läsa i sängen. jag är trött. ska sleepa snart. men jag måste gå ut först. och nu fick jag ont i bröstet. känns konstigt.

kom änglar kom älvor det börjar bli kallt. och här sitter jag och baddar såren med salt. det går åt helvete med allt. med balkongdörrn öppen inatt. en doft av sommarens sista dagar. när vinden blåser in ifrån england. om du behagar. komma hem från england. för jag hugger i sten. inatt kom isen. och snön faller försiktigt över skandinavien. dom tog det sista fyllot. dom beslag tog hans sista ägodel. och sa; okej stan är lugn nu. du gamla fria nord. varför inte stänga av solen fort? dom stora männen har en ny plan. och när jag vaknar. ömman mina käkar och min panna svettas kallt. jorden vill spricka det är lava överallt. märker inte längre vad som görs. runt omkring. ingenting. gör mig inte arg på nån reklam. jag ger upp. jag orkar inte bli besviken. faller. det var tungt att gå. jag var virrig och trött. bara en röra av en massa tider. nånting att tro på. vi ska åt samma håll. jag var beredd att dra till åbo. mörkret är så tungt. alla människor är som is. så som himlen ser ut en tisdag. halvhjärtad husmanskost. nyponbuskar nyponbuskar. hela vägen nyponbuskar. symbolen för att skolka. ett litet steg för människan. ett stort steg för betongen. färgerna man bara ser på bio. söndermarken. hörs en röst som är saknad. det är visst nån som är tillbaka. gick och rulla ett snöklot. det är svårt att säga mer än så. ryktet säger att han sällan bryr sig. nu får det fan va bra. inte ja men inte nej. inte bra men helt okej. sitter ensam här. skulle klara vad som helst. du ska stå naken framför sanningen. han ska testa din moral. som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut. skulle aldrig säga nej. alldeles nyss fick jag lyssna till ett skratt. en elegi för alla sorger. för ett barn som aldrig kom. du saknar min. jag saknar din. kom ihåg mig då

helgish läään

well. fredag var trevlig. mahahaa..

fest, och en puckad tjej slänger in sin väska och sin jacka i en tvättmaskin för att gömma den så ingen skulle sno den.. (festen var i en tvättstugelokal) när alla ska gå, är det nån som har tvättat hennes grejer så allt var dyblött! Stackarn.. men de va rätt så kul faktiskt.

packad tjej på mcdonalds ; JAG ÄR INTE NEGER!

Storängenbrat med stureplansdialekt ; Asså jag ÄLSKAR att slåss, att slå på njurarna och ba aaaaaah... (fem minuter senare när ful ormingenörd kommer och muckar) asså men jag tycker det bara är löjligt att slåss, jag har aldrig slagits i hela mitt liv!! Kan vi inte ta den här fajten över halo istället??

Mahahaa roliga kisar liksom.

lördagen var spännande. Vaknar av att telefonen ringer typ vid nio. DRAMATIK. Men de är onödigt att berätta.. sen så kunde jag iaf inte sova. Sen skulle jag på bio. med emlan och steffi. Vi kollade på Rosa - The Movie. Den var bra! Freddy vad jättebra! Och vi satt o grät allihopa.. Mahahaa. på kvällisen kolla jag, emlan_kram och elin_viking på World Trade Center. Det var sorgligt men vi tycker att det var dåligt att man inte fick se när planet störtade i huset... Man såg bara skuggan från planet i en annan byggnad.. Man fick inte ens HÖRA när det kracshade. Men iaf. annars var den bra. tycker det börjar bli lite många men nu. men iaf. sen gick vi sälle med emelie hem och tog hunden med oss. Det var jättemycket snö. Och vi upptäckte att mammas cykel stod utanför, när jacob sa att han ställt in den i förrådet.. Men han hade ställt in någon annans cykel. nerd liksom! mahaha.

söndag: sov länge. skönt. Men blev väckt, mindre bra. När jag svarar fattade jag verkligen inte vem de var. ärj deot madeleejjjjjjjneee? (cpskånsk dialekt) jag: va? han upprepade sig. Jag hörde fortfarande inte vad människan sa.. Ursäkta? Efter tredje gången hörde jag vad han sa. Nej, det är sandra. Svarade jag. åh hej, det är morfar. Förstår ni människor? Jag har inte sett min riktiga morfar sen jag va ungefär tre tror jag. Och jag har inte pratat med han i telefon eller nånting sen han försvann. Jag blev jättechockad. Han frågade om jag gick i skolan, eller om jag jobbade. Och lite sådär. Och sen så frågade han efter mamma men hon var ju inte hemma. Vågade inte säga att dom var på bröllopsresa ifall att det var så att han inte var bjuden. Det tror jag iofs inte att han var. Men ändå. Jag kunde inte fortsätta sova sen för jag var i chock. JAG HADE PRATAT I TELEFON MED MIN MORFAR! Skulle jag ringa mamma och säga det? nej, det orkade jag inte. Senare när jag var tvungen att ringa ett samtal till thailand så tänkte jag be björn hälsa mamma att han hade ringt. Men jag ville inte att mamma skulle gå o grubbla över det.. Kanske säger det senare i slutet av deras resa.

Men iaf. Efter det så åt vi frukost och sådär... sen så la vi oss i sängen och kollade på nya bondfilmen. Den var ganska bra, och bond var GANSKA SNYGG. Speciellt utan kläder. maaaah. men iaf. Den var kanske en aning för lång. När man trodde den var slut så höll den på i minst en halvtimma till.. Vi missade därmed bussen som vi skulle ta till elin och middagen. Så vi fick ta den andra som vi höll på att missa också. Vi kutade som jag vet inte vad! mihihi..

det var väl ungefär allt kul, eller allt jag hade att bekänna, berätta, skvallra om.

pussis


well i've got one friend iaf.

Nej people, jag säger som the famous noffe, jag feststrejkar. Aldrig i mitt liv att jag skulle ha fest bara för att jag är ensam hemma.. NEVAH! Get a life liksom. mahahaaa

nightynighty

well, natten var.. underhållande. jag var verkligen trött hela tiden. vid halvtre bad jag elin om att vi skulle sova: NEEJ INTE ÄÄÄÄN! Sen så badade vi, och lyckades med att hålla oss vakna ännu en timma.. Så halv fyra gav hon sig, och vi somnade bums. Kvart över sex ringde klockan.. SNOOZE.. tjugo över ringde klockan.. SNOOZE... Fem i halv ringde klockan SNOOZE.. och sist men inte minst, så ringde klockan halv sju. Och då kände jag att vi banne oss måste gå upp annars kommer vi aldrig till skolan. allt gick jättelångsamt, och jag liksom missade min buss jag skulle med. MEN, planering som man har, så går det ju en till skolbuss.. Iofs så är den framme tre minuter innan jag börjar. Men wtf, det skulle väl bara vara o säga ungefär som de är om jag kommer försent: asså jag är hundvakt och när jag var ute på morgonpromenaden var han jätteolydig och konstig så det tog jättemycket mera tid, pero más vale tarde que nunca. *flörtflörtsmörsmör* dagen flöt på. dom två första lektionerna var helt okej. men de två sista. matte och engelska. FASA! det gick inte alls bra på nått och jag var på cpdeppigthumör. här kommer tröttheten kanske. mihi.

suck, suck, suck när ska jag få sova?

syndommig

mamma jag är trött men elin låter mig inte sova.... *gråta* Därför skall jag strejk vara vaken och gå o lägga mig! Punkt slut! GODNATT!

håll mig.

jag såg nyss en bild på saw dockan, och jag är rädd..

heyhoe

sedan satt jag och slumpade fram älvsjökillar.. jag undrar liksom om älvsjösnyggingarna har blivit för coola för playahead?? och jag tror att jag fått bloggsjukan... solly m8s..

svar på kommentar från malti

SKÖNT ATT HÖRA! Just nu är vi tre mot två på den känsliga delen till oc. DET ÄR NORMALT ATT GRÅTA!! LET IT FLOW LIKSOM!

om nån bryr sig

så ska vi se freddys film på lördag, rosa the movie på bio :D weiweiweiii

?!

Malte frågade mig om jag gillade the smiths, daah... OM jag gillar the smiths. Dum fråga från en dum blondin förklarar allt. mahaaaaa.

chillin'

elin gör sig hemmastadd.. egen sminkhylla m.m, hihi. Det blev liksom inget tvspelande. vi kanske ska kolla film istället, World Trade Center.. myspys men då kommer jag att somna, vilket inte var syftet med denna natt.. vi får la se vad som händer helt enkelt.

KJAMIS

ps. elin har nästrimmaren med sig, mahhahaha.

+

OCH ÄTA MESSMÖRSMACKOOOOOR :D:D


BUS

NU SKA JAG OCH ELLAN SPELA TV SPEL! MIHIHIHI!

hihi jag har fortfarande tråkigt...

... och vill skryta om att jag har en fääätth cool lillasyster som jag har uppfostrat, lillebror är också cool.. fast han inte visar det. Haha!

syskon

allt och ingenting, och jag har tråkigt




hihi för jag tycker att det är kul att gå till skolan för att få träffa er(, och för att få skriva med min luktpenna som är jättesöt och rosa) :D hihi. <3


favvis

Om cirka två månader och en vecka så är gud och gänget på scen igen, & debaser medis for the win. <3


olasalo

a walk in the park, eller a walk around central park. hih

kom nyss in efter en regnig hundpromenad med ellan. Skönt. och blött.. såna lär det bli många av, troligen alla regniga om vi har otur för de ska tydligen regna massa i veckan.. Men iaf. nu ska jag väl plugga, eller försöka. Eller bara vara. Hahaha.. Wish me luck people!

The Orminge Centrum, mahahaha

nu har jag precis gråtit massor. För ellan ville se oc och jag ville inte bara sitta själv i köket och äta när hon kollade på de så då kollade jag med, även fast jag egentligen inte ville. Jag är ju mitt uppe i säsong 2 ,och de där var första avsnittet av säsong 4. Fast jag vet iofs vad som har hänt eftersom alla berättat, men det finns en del personer som jag inte har någon aning om varför dom finns.. Men iaf, till saken. Allt var jättesorgligt. Bara så att ni vet. Och elin bara skrattade åt mig. Elakt va? Och jag förstår inte vad de är med alla människor? Varken emlan eller ellan tyckte att det var sorgligt och jag grät så att jag höll på att dö. Är det dom som de är fel på, som är för lite känsliga, eller är det jag som är konstig.. som är överkänslig?  MEN, i så fall så är det fel på karin också, för hon grät jättemycket med. Karin är en bra person, hon är som jag liksom. En vän man kan lita på som inte skrattar åt en för att man tycker saker är sorgliga. Karin: VA ÄR DOM KÄNSLOKALLA? Det är väl så. Jag vet att mamma också är känslig, TILLOCHMED BJÖRN VUXEN MAN 42 ÅR är lite känslig. Känn på den ni era ickegråtare!!!

over and out.

confession

maaahaha måste erkänna att jag sitter och lyssnar på Olinda - Playboy bunny.

så var man helt ensam då

FF heter det. Föräldrafritt. mihihi. Det är jag och hunden nu, och ellan och bror en stund. jobbigaste är att vi måste ta hand om hunden, så de blir inge sova hur länge som helst och lata sig hur länge som helst på helgerna. buhu. Men det ska väl gå bra. Familjen är påväg till Thailand, eller just nu till arlanda. Dom åkte nyss, min mamma är jättenervös och spattig och hej o hå. HAR JAG MED MIG ALLT? SANDRA HAR JAG GLÖMT NÅTT? PASS PENGAR KORT BILJETTER PASS PENGAR KORT BILJETTER!! SÄG NÅTT JAG KANSKE HAR GLÖMT?? Typ psykad efter de. haha! Men men, snart kommer väl ellan så då är jag inte ensam längre. Ikväll ska vi mysa. Hoppas att inte det här slutar med att vi slår ihjäl varandra.. Fast de lär väl bli så. Haha. Men kul ska vi ha, och busa ska vi göra. fnizzzzz.  

förresten så är jag bäst på att skriva labbrapporter, det låter så proffsigt och kul liksom :D mihih. Käre naturkunskapsläraren behöver lite humor i sin vardag bland katter och hamstrar så då blir hon kanska glad. "jag dukade upp operationsbordet framför mig"  Hahaha :D men bara för att jag är så bra på att skriva labbrapporter så skar gud av mina kunskaper och min lust för att träna engelska och spanska. VARFÖR?? usch. Jag vill inte. men do I have a choice? nej precis.

men iaf. inatt drömde jag en jättekonstig grej. Eller många grejer. Jag blev jättemycket stucken av miljarder getingar, fast de gjorde egentligen inte ont, men ändå. Och så var det värsta monstret som kunde förvandla sig till andra människor som skulle döda mig. Och det fanns två såna, den ena dödade jag genom att slita ur ögonen på han med mina händer. Värsta skillad! Och en annan dödade min mamma och min pappa i ett team när dom var på fest. Och så var jag tillsammans med gustaf, men sen blev jag tillsammas med gunnar istället. Gustaf blev jätteledsen. Buhu. jag tror till och med att jag var så elak att jag aldrig sa till han att det var slut, utan att han liksom upptäckte de när han såg mig med gunnar istället. Intressant dröm där. haha undrar om det betyder nått.. mewhehe.'

jag tänkte väl avrunda här. punkt slut puss hej catch ya later typ. hihi.

aj, fniss och morr

jag har, s.k TRÄNINGSVERK OKEJ. I överarmarna och axlarna. Kan börja att berätta att jag h-a-t-a-r armhävningar. Vilket inte varesig min gympalärare eller min tränare ogillar. hallelulja. I fredags hade vi box 'n' kick. BLÄ. Kul men jobbigt. På träningen igår skulle vi släpa oss själva på en jävla tjockmatta utan att använda ben eller kropp.. Sen så skulle man kasta sig ner och upp över och under massa låga pinnar, armhävningar m.m. mums. Och åter igen idag så hade vi box 'n' kick igen på vårt iv val. aaaj? Och jag vill inte heller göra en miljard armhävningar, för jag vill inte bli typ jättebred i axlarna och få värsta armmusklerna som syns för jag tycker inte de är så jättevackert, man ser bara biffig ut? men iaf..

på tal om träning, vilket leder oss in på samtalsämnet: fotboll. Så fick jag ett samtal igår.

eeh, hej, jag heter sven edin och är tränare... ny tränare i boo ff.. jag antar att de är du som är sandra ek? svar: ja. mm och bra, eeh dom här på kansliet visste inte riktigt hur det var med dig, och dom trodde att du säkert skulle vara intresserad av att spela i breddlaget eller i damlaget här nu blablabla. Svar: hihi nej jag har bytt jag så jag är inte intresserad. okej men de var ju bra vart har du bytt? Svar: nacka dfk. okej, men skönt att du inte la av helt då, men då var de inge mer. tack o hej!

wow, vilken koll dom har på mig. NOOOOT. (härmar borat) Dom borde ju för länge sen fått övergångspapprena så why do they care? Om dom vet att jag bytt varför tror dom att jag är intresserad av deras skit för då? Förstod dom inte varför jag bytte? Men dom vet väl iaf vem jag är, och det är väl positivt. he-he. men screw you anyway, cause we're playing for nacka now. men ja, jag saknar boovallens konstgräs men hey vi ska också få konstgrääääs. Och snart får vi nya overaller. Spännande spännande.

back to the weekend. fredag. Tjejmiddag, sen värmdö.. väldigt väldigt väldigt långt ut på värmdö märkte jag när vi klev av, och skylten malma 3, stod en bit bort i mörkret. Där borta är ju mojfajs bååååt. Långt borta. läskigt, vi hamnade i en kall lada och frös. Sen tog vi taxi till grisslinge, för att nästa buss skulle gå minst två timmar senarre.. för att sedan förstå att sabinas kort inte funkade i tantens automatgrej så vi fick snålskjuts till gustavsberg. hallelulja moment. väl där så skulle inte bussen gå föräns efter en halvtimma. Så vi raggade på tovis papi som lova att betala en taxi därifrån och hem. Vi var blöta och YES WE LOVE YOU TOMMY<3 hemma hos tussi duschade vi varmt och sen kröp vi fyra, jag, tovis, ellan och lollo, ner i soffan och hade kokat te och skulle kolla på happy feet. Efter tio minuter somnar jag, och dom andra strax efter. Myspys. vi låg så länge, bekvämt liksom.. tihi

Vid elva ringer min mamma och väcker tovis som sedan väcker mig: hej god morgon upp och hoppa solen skiner ska ni inte gå ut och lekaaa? ööh nej? När vi vaknat och sådär så frågade tovi om vi skulle kolla film. Vi sätter på borat. Tove: asså jag ääälschkar den här filmen. jag tänkte väl okej, alla säger att den är kul och så länge jag slipper betala för att se den. Så vi sätter på den. och jag förstår verkligen INGENTING!! Vad är det alla skrattar åt? Jag småfnissade två gånger. jag blev nästan arg för att alla säger att den är så kul. den var SÅ SJUKT TRÅKIG ATT JAG HÖLL PÅ ATT SOMNA FLERA GÅNGER.. BLÄ. Nej borat fick inga poäng av mig. Nått jag förstår ännu mindre är varför människan tjänar pengar på att vara tråkig, OCH VARFÖR I HELVETE HAN FÅTT KONTRAKT PÅ ATT GÖRA ÄNNU MERA DÅLIGA FILMER??? iosf kanske jag missade ett skämt eftersom jag såg den utan svensk text, t.o.m utan engelsk. Men den hade verkligen inte fått bättre kritik för det.  FY BORAT ÄCKLIGA GRIS FÖRSVINN!

PÅUSS HAJ!


rädsla

ja, sandra ek mina vänner. Rädd? Hon? Aldrig! Rädd för mörker? ööh? Vad är rädsla? Det har jag aldrig känt? MU?

ha-ha-ha jordens bästa skämt oh yes. Faktum är att jag är rädd för ALLT. Jag var jätterädd idag till exempel. När jag gick från bussen, så var det liksom mörkt, rädslefaktor nr1. Sen på sidan av vägen står en pojke, och han bara står där och stirrar på mig när jag går. Rädslefaktor nr2. Ni förstår nog inte hur läskigt det var! Han bara stod där, och jag trodde allvarligt att han skulle springa efter mig eller nått.. USCH! Sen så tog han några steg och bröt av en gren från ett träd. Jättekonstig. Vad gör en kanske 10-årig pojke ute i mörkret och bara står still för?

Andra gången jag blev rädd idag var när jag var och slängde sopor i sophuset. När jag var påväg tillbaka så bestämde jag mig för att springa, självklart var det mörkt, rädslefaktor nr1 även här, och när jag springer i kurvan här utanför så hör jag värsta ljudet.. Det var typ en kille som imiterade en uggla eller nått.. ahaa rädslefaktor nr2. Och det lät jätteläskigt så jag sprang lite fortare och så hade jag så bråttom in i porten så min höft krockade med handtaget så nu har jag jätteoooooont.. =(

Från det ena till det andra så kan jag berätta om en annan sak som gjort ont idag. Ni kommer säkert skratta. Men jag skulle visa björn mina boxnings-skills, och när jag ska slå han så slår nora nilcrants, lillasyster sex snart sju år, till mig i magen. VET NI HUR ONT DE GJORDE ELLER?? Typ rakt på solar plexus nästan och med värsta högerkroks-kraften. Hon tog nästan luften ur mig. Men typ wow, nästa gång slår jag fan tillbaka! för de är inte första gången.

/ hurt and afraid

sommar, och verkligheten

jag vet att det är lite fel att längta till sommaren, jag vill ju ha snö. Men emelie fick mig att längta nå rejält! Hon påminde mig om allsång på skansen, jordgubbar och glass, blommor, vattenmelon, potatissallad och frallor, pringles, flipflop och tunna fina koftor (det vet jag iofs inte vad som är de somriga med .. menmen)

när glass och jordgubbar, blandat med allsång och soliga dagar i stan kom upp blev jag vild! MU JAG VILL HA DET NUU. Eller, jag vill ha de om snön hade tänkte fortsätta strejka. Annars vill jag ha snö en månad eller så. sen kan våren komma o vips så är de sommar och allt är perfa! men iaf. life goes on i den takt den vill och vi kan inte göra nått åt det..

Igår (och idag) var (är) det en serien om tsunamin. En så hemsk serie att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag grät så jag höll på att dö genom hela avsnittet. Av ilska, sorg, och saknad. Inte för att jag förlorade någon jag känner i tsunamin.. Men känslan överförs liksom, de som visas på tvn, och den känslan jag vet att flera hundratusentals människor kände när de förlorat sina närmaste, eller bekanta i denna katastrofala naturkatastrof

"No, this is not a natural catastrophe. I've lost my child, there is nothing natural with that." applauses. Så bra sagt att jag var tvungen att gråta ännu mer.

och dom där jävla journalisterna, dom är bara ute att få veta hur många som dött och att ta så många kort som möjligt. Kan inte visa respekt för de döda. Då blev jag så arg att jag grät ännu mer, det är ju inte mänsligt att inte lida över en sån här sak. Eller, jag berördes inte särskilt mycket av katastrofen.. Men om jag hade befunnit mig där, kanske åkt dit efter katastrofen hade jag ju inte latjat omkring o lekt typ. usch o fy. och det värsta är ju att det troligen var så på riktigt, att dom inte bara hittat på det. men iaf, fortsättningen är ikväll 21:00 på trean om ni är intresserade.

well. men övrigt idag, så skrev jag ett kärleksbrev.. til ida :D haha! Hon blev gladis. och så skolkade jag från träningen. eller ska. den börjar om en sisådär 20-25 minuter. hihi. don't tell anyone. Jag är liksom så himla trött just nu liksom. ahöjk? men faktiskt så är jag trött, och så har jag inte nån jättelust. men iaf.

and that's that people.


first day.

jaa. jippi första dagen i skolan. och ett nytt schema HURRA vi börjar 8,20 och slutar 16,40 på tisdagar, my new favouriteday oh yes! och halv fyra på FREDAGAR. Livet kan inte bli bättre? Spännande var de nya klassrummen, i bygg-grottorna. Fett läskigt. man kände sig liksom liite odd där man gick och så står byggklasserna och elklasserna o hänger liksom. Men klassrummen var fina iaf. Haha! Dagens bästa var iaf att träffa idaaa... hihi. men de känns skumt alltihoppa, och det känns som att vi förökat oss.. Jag har aldrig sett så många elever i skolan samtidigt som jag gjorde idag. det var nästan läskigt på riktigt! nått annat som också är läskigt är att det är ett tsunamiprogram på tv nu som jag ska kolla på. för de tycker emelie. men jag ska kolla på det iaf. So better go liksom. Se ya mates <3

peace&love07?

Yes, almost people. Bara jag langar pengar så äre lungan och vi partajar i borlänge in juuuune ffs! tänk er, THE ARK BACKYARD OCH BABYSHAMBLES.. än så länge. och lite odd swedish kind of nerds. Men de ska vi väl se till att lyssna på så vi kan headbanga till alla liksom, he-he.

jag och malte har då officiellt started our festival life.  peace and love 07, hultan 08, arvika/roskilde(och eller?) 09.. and off we go! Så lön hela 07 kommer väl gå direkt ner i festivalkassan. =D Och så ska vi ju åka till london nästa sommar OM HANNA MARIA OCH MALIN KOMMER IHÅG? För det gör iaf jag. När vi satt på engelskalektionen i nian och bestämde att sommaren 08, då jävlar ska vi åka till london o prata engelska och festa! Hope you haven't forgot?

(malin säger att vi ska åka på höstlovet 08 istället, för då är alla arton. jävla noobisar. Själv så fyller man ju om en sisådär knappt 400 dagar. )

BTFW

motionera aldrig i försmå skor, stortåisarna tar stryken. *smärtaah*

dagens jag-har-inget-att-göra, enjoy

» Lars Bygdén - I want you
» Jens Lekman - Black cab
» Franz Ferdinand - Michael
» Fedde Le Grand - Put your hands up for Detroit
» Timo Räisänen - Lovers are lonely
» Håkan Hellström - Aprilhimlen

» U2 - With or without you
» Asha Ali - Somewhere else

» Tracey Chapman - For my lover

» Håkis - Runaway

» Alf -  Gröna linjen

» Kalle J - Aldrig fel

» Anna Ternheim - Shoreline
» Kristian Anttila - Åtminstonde musik
» Pearl Jam - Last kiss

» Johnossi - Chris is dead

» Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig


till maria, för du super jävligt tunt
» DLK - Rysk bompa

Ha-ha!


jag är bäst på att härma malte, men hon härmade mig häromdan så de är okej <3

Ställ in musikspelaren på "spela upp blandat".

Tryck framåt efter varje fråga.
Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv.

1.Kommer det att ordna sig? Banana pancakes
2.Hur mår du idag? Healing hand
3.Hur ser dina vänner på dig? Brustna hjärtans höst
4.Kommer du att gifta dig? I'm shakin
5.Vilken är din bästa väns signaturmelodi? Dakota
6 Vilken är din livs historia? Såpbubblor
7.Hur var det på högstadiet? Blunda
8.Hur kan du komma framåt i livet? The others
9.Vad är det bästa med dina vänner? Paul Weller
10.Hur kommer kvällen att bli? Rosor & palmblad
11.Hur kommer helgen att bli? Jeremy
12.Vilken sång beskriver dig bäst? China girl
13.Hur kan man beskriva dina mor- eller farföräldrar? Out on a limb
14.Hur går det med ditt liv? Yesterday to tomorrow
15.Vilken låt kommer att spelas på din begravning? Att fånga en fjäril
16.Hur ser omvärlden på dig? Harhjärta
17.Kommer du få ett lyckligt liv? Yellow ledbetter
18.Vad tycker dina vänner om dig på riktigt? You only live once
19.Finns det någon som är tänd på dig i hemlighet? Kom ihåg mig
20.Hur kan du göra dig själv lycklig? Bejbi
21.Vad ska du göra med ditt liv? So real
22.Kommer du någonsin att få barn? U got it bad


hihi. <3


proper education folks

trendig as usual, så sitter jag här och dricker vitt te. BEAT IT!

love<3

belive it or not..

japp. ca 4,5 km. JAG SPRANG GET IT? Iofs tog det lite tid, och jag gick ibland. men wtf det får man göra ibland! och så har jag väl kommit på en grej, jag har ganska stor inverkan på min lillasyster. jag menar, jag brukar ha olika strumpor på mig, om hon väljer själv så sätter hon på sig olika strumpor.. Ibland går jag omkring med gylfen på jeansen uppknäppt, när jag hämtar min käre syster från dagis så har hon gylfen uppknäppt. Och så säger hon alltid typ: asså guud va sööt, åååh. etc, precis som jag. I'd better be careful huh?. hihi

puss så länge!

oc. <3

alltså jag vet attjag är efter med att älska oc. Men grejen var ju den att jag missade de första avsnitten, och ville inte hoppa in. Men nu har jag iaf sett hela säsong ett.. Med emelie. Som ni alla vet så var sista avsnittet SORGLIGT.. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. jag kunde verkligen inte sluta gråta. Haha och så säger emelie innan: sandra kommer gråta.. och när jag börjar gråta och emelie hör att jag snyftar säger hon: va, gråter du redan?? Vilket gjorde allt ännu bättre, ja det blir ÄNNU sorgligare. Usch, när de va slut grät vi lite o jag o steffi kramades och tröstade varann liksom.. Men iaf, sen så skulle jag gå o snyta mig och skölja mig i kallt vatten..  (det är jätteskönt om man gråtit..) men jag fortsatte gråta efter. typ HJÄLP? I've got some serious problems here.. Det är faktiskt jobbigt att vara so emotional. Vi fortsatte iaf att kolla på säsong två typ direkt efter.. och det vart ju inte bättre de.. För det var OCKSÅ sorgligt, what a surprise.  Och jag antar att det inte kommer bli så jättemycket osorgligare.. (?) Men iaf, vill bara berätta en sak. HUR MYCKET JAG HATAR THERESA (still talking about the o.c) FÖR HON BARA FÖRSTÖR ALLTING OCH USCH O FY. Om hon inte funnits så hade de ju varit ryan o marissa och seth och summer och allt hade vart så bra och det hade varit GLÄDJE tårar... men. nej självklart måste nån förstöra.. det är väl meningen. Annars tycker jag inte början på andra säsongen var så superbra. men de kommer väl hoppas jag, det ryktas att spiderman avsnittet är på nästa skiva. om jag inte har nått att göra imorn skajag dit igen o kolla.. och kanske på söndag om jag orkar. Men monday's settled.

for the record, tänkte erkänna en sak.. Ni kanske inte kommer tro mig. men planen är denna: Imorn.. Jag går upp tio i nio, tar bussen som går 9,27 från ormingeeeeh till jobbet och jobbar. Och bryr mig inte om när bussen går tillbaka utan har på mig superdojor och SPRINGER? Vad tycker ni om de va..? Fast jag ska ju inte bara springa hem. Vilken match liksom, två kilometer eller så. whoa I think I just lost another kilo.. och kondisen är på top igen och jag längtar tills träningen på onsdag! Undrar om planen funkar. men jag ska utrusta mig för planen sen får vi väl se.. Ha-ha, tänker ni kanske (och jag med om jag ska vara ärlig) MEN, jag har faktiskt ett nyårslöfte att tänka på. vore kul att springa myrsjöloppet, men då skulle jag antagligen springa vilse. hihi. men iaf.. will se about that..

snart ska jag väl sova, för jag är trött.. man blir soo exhausted av att kolla på oc i ELVA TIMMAR. (hjälp?) och trött av allt gråtande. det är faktiskt jobbigt, och jag har jätteont i huvudet nu pga det. men min hud är ren och fin. Haha.

PUSS! *håller tummarna för en springtur*

EMELIE KOMMER SLÅ MIG! =D

Nu kom jag på det. Tänkte avslöja en hemlis. Jag har fått tillbaka min alldeles egna älskade pojkvän igen, efter att emelie snodde honom. =) Han sitter så fint på min vägg. Men, she doesn't seem to bother too much eftersom jag har haft honom i mer än en månad utan att hon misstänkt mig. Ganska bra va? :D

Sandra ♥
Adam (I know you're jealous)

lost, interesting.

Åter igen så har jag glömt vad jag yänkte blogga om. Minnet är verkligen på topp nuförtiden! (? :s)

tres

Jag får lite dåligt samvete endast av tanken att ringa och säga att jag inte kommer på träningen. Breaking nyårslöfte nr one, förlåter ni mig?

wellwellwell..

tänkte utöka min smashing nya blogg med ett andra inlägg. igår, inatt och tills en halvtimme sen ungefär har karin varit här. Vi kollade på film på kvällen, och lite på natten också måste jag säga. och sen så sov karin länge, närmare bestämt till halv tolv då våran puckade hund kom o väckte henne.. jag själv var uppe i ottan och jobbade! DUKTIG! Och eftersom mitt nyårslöfte är: sluta vara lat.. (där ingår också sluta äta och var lat, speciellt godis. här ska SPARAS!) så jag gick hem från hasseluddis. Iofs, pga att jag missade bussen. men ändå.. Det regnade. Och jag hade kunnat cykla men jag tänkte att det är bättre att cykeln står där tills de är panik och jag missat bussen liksom. Orka gå hem varje gång? men iaf. duktig, och så gick jag ut med hunden UTAN att någon sa ett ord om att jag skulle. Jesus här springer vi fram. Lathetslöftet ingår också träning. Och där spricker det, för jag tror inte jag orkar träna ikväll... jag mådde jätteilla alldeles nyss.. och det "kan jag väl göra i några timmar till" eftersom jag dissade emelie. Fast jag känner mig ju inte jättebra nu direkt, men hon blev lätt sur. Sa bara hej då och la på telefonen. Jag bad om ursäkt men hur skulle jag kunna veta att jag skulle må illa..? och så trodde jag att de kanske skulle kunnat gå över tills jag skulle bege mig dit. Men jag ska dit imorn .. Watcha lite oc liksom. Meeen. iaf. skulle kanske ta o städa? om jag är "frisk ikväll" tyckte sara att jag skulle hänga med henne på något jippo hon typ var bjuden på, och inte vågar gå själv. Hihi. pojkar är så läskiga ibland, jag förstår henne. :) Men, iaf. This is it for the moment honeis. (borde de inte stavas så..? om man ska skriva i plural..)

PUSS O KRAM!

hihi.

äntligen! Ett nytt år, en ny blogg, nya möjligheter. :) eller..? Känns iaf skönt att lägga sandracool4042 bakom mig. Om det intresserar er att läsa om livet fram tills igår che-che-check this out.

Puss så länge<3