mirakulokuro

Hejhejhej. Jobb igår och myskväll. Gottig mat, tvspel och betapet. Idag åt jag gottig mat hos min pappa och sen mötte jag upp gose-nattis och g-man och åkte till helenes för en öl. Dit kom även Gunnhar och mia och sen träffade vi albin och gick vidare till marie leveau för mera öl och Mirakelkuren. Det var najs och jag ville dansa typ galet som den poppare jag kan vara när jag vill till rätt musik. Det här var definitivt rätt musik, men inte rätt tillfälle. Det blev en kort tryckare istället och lite halvklappningar samtidigt som ölglaset pressades fast mellan tuttarna. Vilka grejer de där med tuttar, bra för massa grejer! På bussen hem hade vi sällskap av en minst sagt speciell person.... Denne hade en lagom patetisk fylla som ledde till lite för mkt snack. Sa jag även att hon hade färgat blondt hår, halvsvart utväxt och konstigt sjögräsgrönt underhår mixat bland de blonda? Ett oflashigt hårband som egentligen ska va modernt och super-B43 (ha-ha-ha-ha-HA) och leggins som skulle sitta bättre på snyggare ben... Det pratades hur som om tragisk och obesvarad kärlek och jag var sugen på korv. Jag ville även ha några timmars sovsällskap men fick nöja mig med endast en stekt chorizo och titan och får sova hemma i min för stora säng iklädd en najz hoodie och ett par kalsonger. Ganska skönt med kallingar iaf må jag säga.

bra musik.

skins

Well, bloody fucking hell. SKINS TAR VERKLIGEN KÅL PÅ MIG. Inte nog med att det nu är slut (för den här gången????) utan det tog slut på vad som kan vara det absolut värsta sättet nått skulle kunna ta slut på. Fest, fast JÄTTEdåligt och JÄTTESUPERDUPERFÖRVIRRANDE. Undrar verkligen hur det möjligen skulle kunna fortsätta om det gör det. Lär ju iaf ta ett tag innan det händer nått om det nu skulle göra det.. Vi får se. Får försöka copa med detta helt enkelt och begrava mig lite mer i gossipgirl och kärlek. Emelie, förlåt men jag vill nästan inte se avsnitten igen för dom gör mig så deppiga, men jag får väl ställa upp bara för din skull.... Ta åt dig! Min skinslista är hur som fulländad, men bör rensas från diverse olika låtval. Den är annars ganska så awesome!

Åkte förresten aldrig o hämtade elin idag då hennes mor skulle göra det. Jag passade på att sova och mysa lite extra. Har lånat bort min drömfångare då jag tror han behöver den mkt mer än vad jag gör. Den har funkat än så länge (en natt) men det är ett framsteg från att alltid drömma dåligt right? Hoppas på en uppdatering imorn. Själv drömde jag massor om fisk, möjligtvis för att vi åt en fisk/skaldjursthaisoppa till middag? Drömmen var iaf grå, kall och fjällig, ganska trist. Det blev lyxfrukost med fattiga riddare imorse, värsta! Att duscha för länge och precis hinna till jobbet är ej att rekomendera. Att tappa och ha sönder en rödvinsflaska mitt framför kassan är inte att rekomendera. Att vilja resa bort en jobbhelg är ej att rekomendera. Snabbläste en artikel om att 3-5 orgasmer innan jobbet ska vara bra, vi satsar på de så löser sig nog allt...

Imorn ska jag mysa med ellan och vendela wihu sen ska jag jobba WIHU! Har även tänkt gå ut och springa men de lär aldrig hända. Möjlig att jag tar en lång prommis till ellan istället. Men de lär säkert inte heller hända.

Mitt fynd från tradera är ganska så najszzzzzzzz. Har även lyckats värva min mormor dit! Fest!

Bättre i berlin

wanna game?

Hm. Har blivit en hel rad nätter hos m och än är dom inte slut. Vi har slackat och inte borstat tänderna i princip. Igår spelade vi tvspel typ från 14-01 med avbrott för endast middag... Jag har då aldrig i mitt liv varit en dålig förlorare men igår var jag det.... Helt plötsligt kom toffeln fram och åkte självmant och köpte havrebollar och godis till mig för att jag skulle bli gladare. Hur skulle jag inte kunna bli det då?!<3 Idag har det också blivit en del tvspel och en del grinigheter då han tyckte han hade rätt att prioritera annorlunda än vad jag ansåg om dagens planer. Jag kidnappade hans ps1 och colin mcrae rally och vägrade dela med mig ett tag. Sedan övergick vi till att spela tillsammans istället för mot varandra.. Det funkade nog bättre i slutändan. Är hemma och samlar kraft och rena kläder och snart är det tillbaka för gametime igen woho! Helgen har även bjudit mig på ett fett blåmärke på rumpan från en lördags-trapp-halka... Riktigt snyggt.

Imorn ska jag åka och hämta bästaelin på arlanda<3 ska bli underbart att träffa henne igen, först av alla också ;) lyx! Får bara hoppas att bilen håller ända dit och ända hem annars har jag kommit överens om att stanna bilen, och sparka på den! Kanske kan få ragg på de på motorvägen why not? Sen är det jobbbbbbdags. Jättetaggad! Efter jobbet ska jag till pressisbyrån o hämta ut ett fynd från tradera wohoooooo!

Mer spännande än så är det inte,
pussiskramis

disken som gud glömde

Jag är lite paranoid. Imorgon blir det semla, antingen för att fira eller för att trösta.. En win win situation skulle man kunna säga för semlans skull, fast inte för anledningen. Just nu vill jag bara äta.. Imorn kommer mannen hem, lär bli festligt med mystajm. Men först ska vi klara av några timmar på coop. Jag tror det är något fel på mig, haha. Lite korsord på de och några timmars sömn såååå blir det nog fest!

vaudeville

Hejhopp, jag sitter o pumpar mofeta o jarre jarrå och det sitter som en smäck sittersitter som en smäck. Det är najs. Har suttit och klickat hem en del grejer från nääätet lyxx, bland annat en vägg-kalender pour moi och en födispresentis till min mor som fyller 40 på lördag. Sen har jag också haft lite tid att göra korsord<3 och påbörjat förberedelserna inför vårt mission lyckad-fylla-i-borlänge. Hahaha. Kommer bli galet. Tog mig även tid att läsa mersmak bladet som kom idag. Hittade ett recept jag gillade, men även reagerade på. 10 små rödlökar eller två stora. Hur är det ungefär samma sak? Eller missade jag poängen med skillnaden?

Igårkväll var det träning på schemat och det gick faktiskt bättre än tidigare. Börjar känna igen dig nu, sa tränarjohan. Asså ÅÅÅÅÅÅÅÅH jag bara kommer knipa vänsterkanten i div 3 iår, det är typ dags! Sen åkte jag svettig hem till gustaf och upptäckte att fam D har vad som måste vara bland den skönaste duschen evah. Sen kollade vi på bröllopsfotografen, skön film, och somnade till die welle. En helt sjuk film som är baserad på en verklig händelse om hur en skolklass under EN VECKA blir helt cpmanipulerade "på skämt" för att försöka bevisa att en diktatur lätt kan uppstå i dagen samhälle. Läskigt iaf men sjukt bra film! Dock på tyska. Idag trodde jag att jag skulle få scones till frulle men neeej, FAIL! Det ryktas om att det ringer på dörren imornbitti kl 9, det kommer vara gustaf med nybakta scones. Nåväl ska väl inte förvänta mig alltför mycket......





jag förövrigt i en otroligt fin havspose från i torsdags, syns det eller syns det att jag typ ska försöka se ut som en mäktig våg??!

keep on walking

tjabbatjenaaaaaa. Ja igår var det fett med schlagerfest! Jag emlan mallan o heino samlades på storholmsvägen med supergod middag och gottigt och poängsättning. Vi hade en topp tre och en av dom va självklart den segrande anna. Men som Hanna sedan sa, man va ju inte så party efter, men ändå glad. Den är mysig ändå. Idag var det jobb och en tant frågade mig om jag hade kollat på finalen, självklart svarar jag. Hon tyckte att fel låt vunnit och att Salem borde ha fått segraa, lite otippad av en gamling tycker jag, men gulligt iaf. Idag var det även schlagerfest i forum woho! När jag kommer in genom ingången ser jag massa folk och ERIK SAADE. FEST! Sedan gick jag och jobbade och så stötte jag på timotej lite senare. Jag blev så exalterad för dom spanade in mig så hårt så skulle jag lite diskret kuta till en kollega och berätta och peka.. Jag halkar på golvet och ramlar och vrickar handleden hahaha. Så skrattretande kul men äsch.



För övrigt så har jag blivit en fena på mobil-tetris och det är najs! På tisdag har jag veckans viktigaste dejt! Med min efterlängtade gustaf wihu. Vi ska äta scones och mysa. Sen längtar jag även till torsdag :)

pussisisisgullisis.

oceanblue

Idag har jag shoppat och jobbat och nu dricker jag öl i en havsutklädnad. Bild kan ev hoppa upp i dagarna med tur. Inget särskilt men ganska snygg som hav måste jag erkänna, synd att lockarna i håret inte vill stanna kvar bara... Snart ska jag träffa min fiskarman och sen ska vi bege till till k15 och kull-anders 'på sjön'-skiva wihu.

pussis

massage tack?

Åh jag har blivit en sån hurtigbulle. (?) Igår gick jag upp kl 9, även fast jag var tröööötttttt. Gjorde mig en smoothie och läste ett kapitel ur män som hatar kvinnor. (det går otroligt segt för mig...) sen städade jag mitt rum, och gick ner till coop och handlade ingredienser för att laga en fantastisk god måltid till mig och familjen. Nämnligen den goda vardagssoppan. Den var fantastisk och gick hem hos alla förutom min lillebror men han är bara kräsen liten tönt muhaha. Bakade även scones till detta mmmumsi. Sen åkte jag till jobbet och jobbade några timmar, kom hem och bakade scones igen och langade ner lite av soppan i en glassburk och tog detta och ett par semlor med mig ner till orminge och mötte min bästa vän med mat och gottigt. Väl hos henne åt vi och pratade och försökte lösa några av sveriges olösta gåtor. Vi planerade bl.a hur vi skulle kunna lösa OS eller Eurovision frågan, vart en arena skulle kunna placeras osv. Vi skulle helt enkelt skövla en hel drös med skog uppe i kiruna och bygga världens bästa arena och så skulle vi hyra in typ alla sveriges bussar som skulle få pendla folk från hotell och boenden lite längre bort.. De skövlade träden kommer även att omplaceras så inte ett dugg miljöovänligt här inte tänkt på nästan alla detaljer ;)

Vaknade till peace and loves sms om bandsläpp vilket var ganska trevligt. Sedan åkte jag in till staden i det härliga vädret och kollade lite i affärer och åt vad som möjligtvis kan vara den godaste semlan jag nånsin ätit! Gick under benämningen lyxsemla och kostade 43 kr. OM den var värd sina pengar.. Sedan var den hem, soppa och sedan TRÄNING... Jag tror nog inte jag har sagt till johan hur mycket jag älskar honom, för han plågar mig sååååååå. (och de andra också iofs) Jag hoppas iaf att jag kan gå imorn. Det var meningen att jag skulle bli servad med te och massage o mys men nä det gick inte enligt planerna så nu sitter jag istället med kaffe och stretchar.

Imorn funderar jag på att vara sådär hurtig igen och gå upp tidigt och gå o handla för att laga mat mitt på dagen som sedan ska värmas på och bli middag. Har fått receptet på världens godaste chili kyckling gryta mmmmmmmmmmmmmm kan knappt bärga mig tills jag får äta den!!!!!

Pussisiss


ps. btw nu har jag ny mobil, kom tillbaka och försök knäcka mig med era mobiler när dom kan läsa upp smset för dig så du slipper läsa vavava muhahahahahahahhaha totally love it!!


när man har tråkigt på jobbet del 47: mitt bland tacos och troll


jag vill om du vågar

ASSÅÅÅ OMGOMGOMGOMGOMG SLOG MITT REKORD PÅ HARPAN SÅÅÅÅ HÅRT!!!! HELT SJUKT! Bara min tidsbonus slog liksom mitt rekord rejält, över 1000p sammanlagt!!! GAAAH! Jag kommer typ aldrig kunna spela nå mer för jag lär ju aldrig slå de här för det är typ världsrekord helt allvarligt!'

Men. Tillbaka till det riktiga livet. Idag har jag spelat fotboll med div 3 igen. Den här gången var det inte så jobbigt... Det var isigt och gick liksom inte att springa så mycket, passade mig och min kondition alldeles perfekt =) dessvärre så släpptes det in ett skitmål men det är historia nu vi va ganska bra ändå.

Nu sitter jag och pumpar
schlagerlistan riktigt schysst!

hot wax has left me with a sign

Min telefon har fått psykist utbrott och jag får inte alla sms som skickas till mig och jag tror att sms jag skickar inte kommer fram fast dom tydligen gör det. Alltså, riskabelt att smsa med mig just nu. Ringa funkar bra men ta gärna inte slut på mina batterier för då får jag aldrig på telefonen igen eftersom sätta-på-knappen är helt lost, allts den på insidan på skalet, själva själva knappen med stort K liksom. Bra jobbat Sandra. Så idag efter några timmar på cooooop och jag vandrade igenom centrumet så kunde jag inte motstå frestelsen som erbjöds i tele2 ståndet. Inte nog med att han va trevlig heller, jag får en ny telefon nästa vecka och ett bättre abonnemang wihu. Sen kom hans kollega fram och frågade varför han kände igen mig. Jag kände igen honom, men inte så svårt när att känna igen någon som har en orange-blå-randig tröja och toffs.. Ja du handlade av mig på konsum idag. Ja juste, visst har du lila naglar också?? Det kommer jag ihåg. Haha. Ganska kul. Men hur som. Ganska najs. Sega timmar på jobbet dock mööh. Men pengar<3


Igår var det också jobb, med ganska mkt flirtande vilket alltid gör jobbet lite roligare hoho. Sen träffade jag mathias och vi kollade på sverige-wales och mös och jag vann vårt vad cause im the most awesooome evah muhaha! ;)

Imorn är det dags igen för några timmar på konsum och sedan är det restaurang och bio med papi och sen ska ska jag nog ha en öldejt med emil och sen är det utgång wihu. Träffade kim idag också och vi samtyckte om utgång på lördag också, myyhycket festligt japp! Och snart kommer gustaf hem, hur trevligt kan livet bli?

Förutom att jag har lite smått obehagliga framtidsplaner med en coopkollega. Vi helt enkelt måste börja sälja knark! Enbart för att hannah montana kommer sluta spelas in. Vad kommer det då finnas för mening med livet??!!!!!?!??!!! :O


20år och en dag tjoho.

mumumu livet är nununu. Tonårens dagar ÄR FÖRBI! Woho. Familjefirande i fredags som slutade med att jag somnade jättetidigt men lika bra det eftersom jag skulle upp o jobba på coopis lördag 8-16. Mjölk-kylen here i come. Lite fail när jag helt plötsligt låg lite efter i schemat men fint var det iaf. Halvstressig dag men slutade fint med mys på kontoret och en härlig kväll med tjejerna+micke hemma hos empis med melodifestivalsmys- o förkrök. Åkte in till staden och träffade Dennis o gänget och alla sjöng för mig när klockan passerat 00.00 tihi. Det var mycket trevligt, ända tills bitchiga lantisbrudar inte tyckte att vi längre platsade vid "deras" bord så vi bestämde oss för att gå. Alla grabbar följde med oss. In your face! Av en slump stöter vi sedan på Hilda som också fyllde år (klockan var ju över tolv nu) så vi firade ihop ett tag och det var trevligt. På vägen till nattbussen åt jag en halvfryst korv och firade detta med att tappa min telefon i en vattenpöl. Fest! Sen somnade jag på bussen men som tur var så va sara med så hon kunde väcka mig, annars hade det nog slutat där det började... Efter få timmars sömn blev jag väckt med presenter och tomtebloss. En bakislunch och fika hos min far, middag med kusinerna och sen bio med mathias :) En lugn med trevlig födelsedag med andra ord.

Idag gosade jag med kissekattisarna och sedan åt jag och emelie tjockislunch. "hallå ni vet att det är extrapris på en hel grillad kyckling va?" Ångesten bara växer men imorn byter vi ut tjockislunchen mot träningslunch. Perfekt. Nyligen har jag också planerat mitt/mina nästa resemål. Det lutar mot den afrikanska kontinenten, wildlife och volontärarbete på savannen, eller volontära som engelskalärare i kapstaden. Rädda apor eller forska om delfiner i kenya? Eller möjligtvis till den amerikanska kontinenten och Amazoooonas. Ganska schysst sådär. Till resans ära öppnade jag upp ett nytt s.k sparkonto i form av min rosa-vit-prickiga spargris jag fick i födispresentis av mina bästisar. Funderar lite på att limma igen locket för säkerhetens skull... Hela 500kr har jag iaf lyckats pula ner hittils, ganska schysst för att vara halvfattig och endast sparat i en dag. Men om 14 dagar är det löning wihu.

It takes a fool to remain sane.