parker, washinton och 10 minuter för mig själv

Sarah Jessica Parker är nu officiellt världens osexigaste kvinna? jag vet inte vad män tycker men jag tycker allvarligt att hon är snygg.. O vafan gör de oss vanliga människor.. obedrövligt fula och ocharmiga och osexiga. THANK U MAXIM

denzel baby. Man on fire. IM ON FIRE. Iofs så missade jag halva filmen pga lets dance finalen.. och att jag inte visste att man on fire gick på tv ens.. En stor klump samlades i magen på mig eftersom jag vet hur de slutar. Jag ville börja gråta när de inte ens är sorgligt.. Men mannen är koool, stenkool.

nu sitter jag här iaf, och samtalar med en ny kentbuddy jag har skaffat mig FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA KOOOOOOL OCH UNIK... och för att jag har en alldeles speciell version av Mannen i den vita hatten.. och sedan skrytit om detta i kent forumet. fniss bus. men är man bäst så är man. and btw tbh my friend? Skriv låtnamnen och dissa dina MIDVH (mannen i den vita hatten) DOJD (du och jag döden) HH (hagnesta hill) osv. it looks stupid. Men vi har en rätt trevlig diskussion, om favoritlåtar, onödiga låtar, konserter m.m. Men, there's a problem.. U see, he's never been on one.. ändå så ska han sitta o diskutera konserternas slut osv. Bäst för han att han är snygg för han kommer inte komma så värst långt i livet annars... sorry man

biya

hit me with your best shot

Det finns så otroligt mycket kul att göra istället för att plugga. T.o.m att städa är roligare.. För att undvika the moment of plugg så har jag idag sysselsatt mig med rebubbled.com.. och att läsa min nya favoritblogg: bellasuger.se.

pössi


du vet att jag inte är bra, men imorn kommer min bästis hem.

ja, lördagkvällen slutade verkligen inte nobless(e). Ha-ha-ha. no further comments thou. sorry

och ja... på tal om den gouda gamla brittiska accenten vi är så vana vid, så har jag  i en nästan en hel timma suttit och tittat och lyssnat på Amy Winehouse live på svt2. Inte så värst intressant att kolla på måste jag säga, man vill bara lyssna och dansa själv.. för det är härligt... "I should be able to see my dad, since this is such a small venue.. but I can't seem to find him" aawh.

london, bang bang


bra eller anus?

...

att gossip girl tar ett uppehåll ända fram till fucking maj? ANUS
well I guess I'll have to spend my tuesdays with Morrie..

att jävla sverige-brasilien matchen övertar men in trees och top model nästa vecka? ANUS
nästa veckas tvtittande är sämst, o den har inte ens börjat. om kanal 5 bestämmer sig för att inte visa greys anatomy nästa vecka så dör jag. TYP ALLTSÅ

bilddagbokens nya design? ANUS
liknar numera ett fjortishäng..

att det snart faktiskt är påsk och lov. BRA
förengångsskull något fint att se fram emot.

att glömma sin laptop i mataffären? ANUS
though, it wasnt me..

att langa cashflooouuw. ANUSBRA

nya bokinköp. BRA
though no time for reading..

Fast nu så väntar Thérèse Raquin på mig, så adjö.


sandra deserves und kakpoäng här

Jag är alldeles stolt över mig själv faktiskt. För en gångs skull så pallrade jag mig till träningen. Och det var ju tur att jag inte hann kolla ut genom fönstret först för då hade jag upptäckt att det snöade och kanske inte gått. Men jag gick. Och jag blev lånad över att träna med div 2 tjejerna, och det kändes BRA. Annars känner jag mig alltid jättedålig och har värsta pressen på mig och gör fel hela tiden för att jag tänker för mycket på att jag måste vara bra.. Idag bara flowade jag med, gjorde en o annan tabbe, en o annan bra grej.. Som de va för alla andra liksom. brrrrrrrrrKAKA. Tacktacktack.

Och snön, ja den fastnade ju under skorna hela tiden.. så man sparkade ju bort den lite lätt o enkelt på den andra skon.. Tror du inte att jag råkar sparka mig själv på vaden en gång och har fett ont nu? Smart som gud vet vad.. Och eftersom jag är så smart och köper ett par skitdojjor också, så har jag väldans ont i mina stortåisar som trängts i de lilla utrymme som finns där framme. Suck.

o nu måste jag tyvärr övergå till mitt uppsatsskrivande. adjö

ps. roligast idag var ju iaf när min lillebror dansade. Ni vet han är discokung. ds.

lägg din kärlek på mig

Torsdag morgon, klockan är halv sju. Nyköping häng, Kent på Rosvalla. Det var lika bra som det bara kan vara, men jag ska vara ärlig. Kent med underbara Jocke Berg i spetsen kommer nog alltid ha svårt att leva upp till mina förväntningar om dom inte hittar på nått nytt, nått eget, och nått spännande. Jag har varit på den vita konserten. Jag har varit på en 18 000 personers tältturné. Klart det är väldigt mycket annorlunda att gå på en helt vanlig konsert, som inte är utsåld och hälften väljer att sitta istället för att stå. Det gör de inte på nått sätt dåligt, men de är en pärs jag har iaf. Men jag var lycklig, jag var lycklig då. Fast måste ju kritisera mot dissningen av Utan Dina Andetag som inte spelades. Det stack i hjärtat när Mannen i den vita hatten spelades innan slutet. Kvällen, dagen, hänget, var underbart. Donken x3 på en o samma dag, Malin råkade armbåga Idoljury-Daniel, och vi fick skjuts hem av en snäll far. Och jag <3 familjen btw...

Lördag kväll, och 18års middag hos stella som fyllde år på fredagen. En kväll med melodifestivalen, vin, vin, vin och åter vin. Trevliga människor på de här och en lyckad kväll är skapad.  Hej emelie, det här är mamma.

söndag kväll, och plugg. jag ska ha läst 99 sidor i en bok tills imorn, jag är på sida 5. Jag måste skriva en äcklig uppsats, o det går inte så bra. Jag vill hellre sitta här och lyssna på melodifestivalslåtar. Det är så mycket jag skulle behöva göra, men inte har tid till. Det är inte lätt att prioritera rätt, med lite tid i bagaget.

SOVA ÄR BRA FÖR HJÄRNAN.
så, god natt då

panic at the utövägen 25,

jag dör nu på riktigt. Jag känner nästan för att ta mina nyinköpta hörlurar, min nils, lyssna på riktigt deprimerande musik o sätta mig inlåst på toaletten... gråta och skära mig. MItt hjärta är alldeles av, brustet i tusen bitar. CHUCK BASS OCH BLAIR WALDORF. jag</3chuck. men jag älskar honom fortfarande. Han berusar mig. Den blicken, den kroppen. MJAU. Jag sover alltid gott när jag tänker på Chuck Bass. Och även om han strular runt med hoe blair, så är det en del av honom. Vi lyckas alltid dra oss till bad boys va? Players och dryga män. men vafan går livet ut på? Om de inte finns tillräckligt många snela män åt alla vi kvinnor i världen får man faktiskt ta det man får. Tänk va mer värdefullt det skulle vara med fem minuter i ett hörn med min loverrr ed westwick, än en snäll kille i en timma eller två. Meningen med livet är väl att fullt ut njuta av det? helt klart. Men frågan är väl hur vi prioriterar för att få den njutningen av livet vi vill ha...

På tal om de, ja.. Teknikmagasinet är meningen med livet right? Det är så deras slogan går... Kan vi inte leva utan teknik? Mobiler, mp3er, leksaker och batterier. En uppsats ska skrivas i det engelska språket tills efter påsk.. Om just meningen med livet. Jag tror inte min lärare tar mig seriöst om jag skriver att teknikmagasinet är meningen med livet. We'll have to dig deeper into the hood of our souls rajt? Till råga på allt så ska vi innan/samtidigt läsa en bok om en gammal gubbe som får en sjukdom och vet att han ska dö, och vill göra de mesta av sitt liv istället för att bara vänta på sin död. "Death should not be embarrasing", säger han. The old wise man va. Vi kommer bli så kloka, vi i samhälle med utlands studier årskurs 2 klassen. Det kommer sluta med att alla förstår att det inte finns någon jävla mening med livet och att vi har en suicideorgie.. Eller så blir vi psykologer i världsklass allihopa...

för det finns en mening med livet, vi kan bara inte sätta fingret på vad och vart den är...

och, jag älskar kluriga uppsatser.. don't u?

konfuzzzzled in the snouwstorm

det var ett tag sen på alla vis. and all of a sudden a dream appears.. inte så konstigt.. men varför om just han? Varför just han på det viset? Varför just han så söt o snäll och verkar tycka om mig? Jag o han i forum. Sen vaknade jag, förvirrad, somnade om och drömde samma sak igen.. fast han var blond med kruullllli, och jag var en mörkhårig tjej med långt hår.. nästan asiatliknande.. men samma innehållsfrunfujgkhafdj.. gillande, steg, pirr.
VARFÖR. jag förstår inte. jag är ju inte där i hans dröm, så varför ska han vara där i min? o spöka när jag som minst anar det.. det var ju inte direkt igår jag trånade efter mannen.. Det är alltid jobbigt att träffa han, but im getting bettaaah u know.  *über-britt ala adam mcneil*.. Mina tankar har präglats hela dagen av förvirrade historier.. Fast jag kanske inte vill veta vad det betyder, det kanske gör mig illa. Å andra sidan kanske de är positivt. frågan är bara hur.. Det verkar ju inte som att han har dött för mig, att han fortfarande inte finns i fliken: future potential boyfriends I WHANANSDAJDFHDSHJKNGFSJHBGSJHF. det är så jag känner. men jag ska radera honom, nu på en gång faktiskt. Inatt ska jag drömma om mitt nya liv, mina nya framtids potentiala pojkvänner. Såna där, som är så snygga så att man får kåtslag, som inte playar runt, som inte kan glömma en på en vecka eller reser ifrån mig eller jag reser ifrån. Jag ska göra det för mig själv, I KNOW I CAN BE WHAT I WANNA BE. IF I WORK HARDER IT. I'LL BE WHAT I WANNA BE. så är det. Det måste jag göra. för min egen skull. för mitt hjärtas skull.. för allas skull..

NO MORE DRYGA MÄN I MITT LIV.

i've found the cure for a broken heart..
snart så..


SÅ IMORN DÅ JÄVLAR ÄR DE PINK PARK SOM GÄLLER! BREAK SOME BONES, LANGA LITE GRABS, ODRYGA SNYGGA LINDVALLENKILLAR. Och sen så tack o hej för snart åker vi hem.

Nu är det lets dance, och jag har multum att plugga. SUCKAHHHHHHHZ

PUSSSPUSS