snork(a)las,



vem skulle inte vilja fota den är snyggingen?

maybe i'm just missing my metro


god jul, jag saknar alla. idag kom vi till port dogge. Det är svettigt.
löksushipuss.

en gosig liten julhälsning från sidebaaar =)


charms

Jag går omkring i en liten bubbla där jag tror att allt är bra. Allt är fint nu, när jag landar på arlanda kommer allt vara fint, veckan efter kommer allt vara fint, osv osv. Att leva utanför den här bubblan vet jag inte om jag klarar av. hope. imagine.

Nu ska jag kolla på film. och btw, jag har en ny pv. <3

I'll waltz you for another beer.

Igår fick jag chansen på en romantisk dejt. Jag dissade. Sen fick jag och V varsin överraskningskyss. Sidebar och The Gaff. Otroligt intressant.


--

När jag säger att jag tycker twilight-hypen är överskattad så tror jag nog ändå att jag nånstans vet vad jag pratar om.. Eller? 


signed, sealed and lost in the post

Det är mörkt här. Mitt i natten och proppen har gått så det finns ingen el. Kul kväll att va ensam hemma på. Först fick jag panik. Hittar en granne att fråga som säger att det bara går att fixa om man har acces till ett skåp i korridoren, vilket bara en elektriker har... Jag letar fram telefonnumret till en 24/7-elektriker och dom tar mitt namn, adress och nr så skulle dom ringa tillbaka. Ungefär hur lång tid tar det? Frågar jag då. Det borde inte ta lång tid någon minut kanske. Efter en halvtimma ringer jag tillbaka och kollar hur det går och försäkrar mig om att jag lämnade rätt nr. Nu har det gått 2 timmar och 14 minuter och ingen har ringt tillbaka. Som tur va hittade jag efter typ en halvtimme en tändare och kunde tända lite ljus. För en halvtimma sen kom jag även på att jag hade för mig att jag sett ett eluttag i korridoren. Hittar ett precis utanför dörren. LYCKA. Så nu står dörren på glänt och en skarvsladd, som sitter i en skarvslapp som sitter i en skarvsladd är nu ihopkopplade och gör det möjligt för mig att ha en bordslampa tänd, kylskåpet igång, ladda mobilen och datorn. Men det vore ju ganska trevligt om den där jävla elektrikern skulle kunna ringa tillbaka o komma hit o fixa det så vi kan stänga dörren och så inte maten i kylen förstörs. Känns ju inte så säkert att sova med dörren halvt öppen när man bor i samma korridor som en schizofren knarkgubbe.

Idag lyckades Elin sönder sladden till AC:n också, så den läcker vatten. Life’s heaps good right now. Räkningarna på detta kan ju bli lite obehagliga om man har otur. Woho. Men snart kommer iaf Jennifer hem så jag slipper vara ensam.


the happiest time of the year(?)

Livet är ganska så sjukt just nu. Vi har precis förlorat en av våra bästa vänner och vi har ingen aning om hur vi ska reagera eller agera. Det är en sjuk historia. En vänskap uppbyggd på lögner? Men allt va inte fejk, det är det som är så jobbigt. Jag vill kunna stötta, hjälpa, börja om från början. Men går det? Det är frågan. Kommer ihåg allt. Inte nog med detta så är jag nog olyckligt kär IGEN, och pengar är alltid ett problem. Förhoppningsvis får jag tillbaka både kärleken och pengarna så småningom. Kanske inte. Alla dessa frågor och tankar gör en galen. Istället sveper vi en öl och en shot och somnar gott. Ja jag vet jag är ganska grym på att rimma. Positiva tankar. Jag vill åka till Bali.

Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra.

but im still fond of you


champagne och partysalt

I lördags var det som sagt julmarknad i svenska kyrkan. Väldigt trevligt, åt lussebulle, kanelbulle drack julmust och köpte ett sånt där ljus med alla datum i december så ikväll är det dags att bränna ner 1 december. På kvällen var det utgång och sidebar, jag var väldigt otaggad och hade väldigt ont i fossingarna så vid 2 gav jag upp och åkte hem. I söndags blev vi utbjudna till en bar vid operahuset och blev bjudna på champagne. Hur fint som helst, precis vid hamnen, precis vid operahuset och utsikt till habour bridge. Väldigt spontant och trevligt.

Igår måndag var det vår bästis Emmas födelsedag vilket vi skulle fira med stohej o glans. Hon trodde jag hade åkt iväg o plockat frukt men ickesanicke, där stod natti, ellan och vendis med ballonger utanför vår favorit grek och jag satt gömd bakom dom och hoppade fram vid emmsis ankomst. Supergod mat, supertrevliga vänner blev en superlyckat kväll. Efter middagen åkte vi till side bar, surpriiise, men det var trevligt faktiskt. Jag har så otroligt mätt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och så tänkte jag äsch nä jag orkar inte dricka nått nu ska jag vara duktig, fem minuter senare börjar jag klunka på en öl och fem minuter efter det återgår jag till min första teori om att vara nykter.. Öl i en redan proppad mage va inte det bästa. Men dansdansdans och trevliga personer gjorde kvällen så himla rolig. Förutom en grej och det var när en 2 meter lång kille började prata med mig och jag är ju en ganska så trevlig person så jag är ju trevlig och pratar tillbaka en stund och så frågar han om jag vill dansa vilket jag verkligen INTE vill göra med honom men jag är ju fortfarande trevlig och vet ju att han har sett mig dansa galet hela kvällen så att försöka ljuga o säga att jag inte gillar att dansa vore ju dumt så jag ba hehe eeh okej. Men signalerade till emma att hon skulle komma o rädda mig om 2 minuter vilket hon också gjorde men osch så stelt de va. Penis kom och dansade med oss och livade upp lite, han är galen. Sen rymde vi från min dansdejt och dansade själva. Kvällen bjöd också på en random träff med en kille från vikingshill, ganska trevligt. Sen så snodde vi lite salt också. Ja det är ju som så att om man bor själva och inte har överdrivet mycket pengar får man ju göra det man kan liksom, och om det råkar slinka ner ett saltkar (eller två eller tre.....) eller en toarulle (eller 50) så har väl det inte skadat någon? Väldigt roligt hur som helst.. Vi fick igår också iden att vi kunde slinka ner några shotglas och ha hemma, fast Ivan avslöjade inte denna briljanta ide förens vi redan var hemma.

Väl hemma så börjar vi pyssla. Medans alla andra julpysslar så sysselsatte vi oss med att PORRPYSSLA. Vi gjorde hål i alla spelkort (med nakna tjejer på) och satte upp på ett snöre som nu sitter i taket. Otroligt fint. Vi har också en wall of fame som består av oss alla i form av en naken tjej. Även Ivan, Dogge, natalies och vendelas pappor är med! Sen kom natti vendis och födelsedagsbarnet hem och så lekte vi lite. Ivan somnade i soffan så han fick sova kvar. halv sex på morgonen hör vi någon form av larm och panikar lite. Knackar på grannen som säger: yes its the firealarm, but if theres a fire or anything the firemen will come upp here so dont worry. Och stängde dörren.. Ja han kommer bli inbränd en vacker dag eller vadå? Vi flydde iaf ner till första våningen där vi mötte några andra klarvakna grannar och några brandmän. Det var ingen brand dock utan något knasigt men ändå. väldigt äventyrligt. Vi gick tillbaka men emma vägrade sova. "vita väggar är vita, persienner kommer från persien och tandborstar kommer från kingdom australia"

Väldigt rolig kväll, pusshej