stackars

För drygt två timmar sen plingade det på vår dörr. Titan som alltid var först dit och morrade lite lätt.. Tor kom efter och sa åt honom att gå in och lägga sig. Icke. Jag skrek åt hunden att komma till köket där jag satt och pratade i telefonen. Icke. Tor öppnade hur som helst dörren, Titan stack fram bakom och morrade och sen ständes dörren och två papper lades ner i brevlådan. Det var tydligen en hundrädd stackars sosse som försökte sprida lite budskap inför EU valet. Tyckte detta var ofantligt kul. Nu har jag precis skrivit klart och skrivit ut mitt manus till min svenskaredovisning och istället för att uberplugga in detta ska jag åka in till staden och ta en öl.

Imorn är det iaf Tarzans tunnpannkakor till lunch, me love.

byeaaa!


mmff

Life goes on. Om detta nu är ett liv, detta liv utav konstant stress. Hur som helst så har jag nog failat lite för mycket den här veckan för att kunna faila mer så nu är det ubersats! YES en dag innan tal, två resp. tre dagar innan stor redovisning. Perfekt. Alldeles nyss fick jag nog och hade en helt galen danssektion i vardagsrummet. Boomfunk MC's kom på radion och jag tog tillfället i akt att glömma skolan och bara köra. Ganska så kul faktiskt. Och nu har jag hamnat här för att ladda upp lite till ännu mera fille A och svenne C. Sen en snabb fika hemma hos mi padre och ett möte på cafét.

I fredags var det konsumfest. Lite middag och öl på restauran/bar 54. Helt ok ställe och najs stämning. Lite roligt egentligen hur man kan sitta blandat en 19 åring, 21åring, 29 åring, 39 åring och 49 åring brevid varandra och ha ganska mycket att prata om. Mest pratade vi om förlossningar och det har iofs varken jag eller maria varit med om, men det var ändå kul att höra på haha. Kvällen var minst sagt otippad men ändå trevlig och slutade bra.

Lördag var det jobb på gång och sedan grillfest hos labbe-mannen. Fick lite halvostrukturerad vägbeskrivning och råka svänga höger istället för vänster efter ca en kvarts vandrande och kom fram ungefär där jag började och fick gå hela vägen igen.. Kommer inte ihåg om det var fel beskrivning eller om det var mitt minne som spelade mig ett spratt men en härlig promenad fick jag hur som helt. Helt fantastiskt. Där bjöds det på lite mat, lite öl, lite eurovision och massor av fotbollssnack. Men vad ska man egentligen förvänta sig när man träffas ett helt lag med tränare om inte massa blaj om fotboll, träningar, matcher, andras tränare osvosv. Ganska intressant hur som haver och sedan tog vi "90-talister" (plus mickis) en taxi hem för vi orkade inte gå i kylan.

Sen är vi då här, i köket, uppladdning för plugg..

men så länge.


Ouverture N°2,

Nu sitter jag åter här med min klassiska musik i högsta hugg. Det är pluggdags. Typ. Motivationen är otroligt hög. Mvg i svenska C here I come. Do-do-doc-doc-dock-dock DOCK så kan jag inte koncentrera mig. Jag har en känsla inom mig som jag inte vet om jag är glad eller ledsen för att jag har. Det finns så många frågetecken men ingen tycks ha svar på allt. Dessutom kan jag inte heller fråga dem som verkar ha en del av svaren för ingen känns pålitlig nog. Jag lever förtillfället i en blandad värld av osäkerhet och möjlig fejk, förträngning och lycka. Jag är egentligen glad, jätteglad, men kan inte undgå tanken av att min glädje skulle kunna krossas inom loppet av en nanosekund om en av dessa frågor besvaras med helt fel ord. Who fucking knows... Allt är ologiskt.

Hur som haver... Igår var vi och kollade på The Reader med skolan. Muff. Jag råkade somna och snarka ett antal gånger, vilket kanske säger en del om vad jag tyckte om filmen. Men några hökdpunkter var det ju iaf. Sen så var det dags för fotboll och baba, trevligt trevligt. Sedan åkte jag därifrån för att kolla på ice age vilket också var trevligt, men jag höll på att somna efter typ 20 minuter. Idag skulle jag ha pluggat stenhårt men kom hem ett antal timmar "försent" för att inte hinna ett jota. Men att vara ledig är ju alltid till nån nytta och giver mycket glädje.

Imorgon ska iaf jag och empis hälsa på Stella och hennes lilla bebiboy svettis :) Ska bli otroligt spännande. Innan dess skall jag också ha körlektion vilket också ska bli spännande. SEN ÄR DET DAGS ATT PLUGGA IGEN. Och sen är det emeliebästis skiva och jag är noll% taggad due to loads of different reasons. Jobb 9.00 på lördag bl.a.<3.

need me


lambo

Soo, long time no see. Dagarna sedan skivan har varit fyllda av diverse olika händelser. Positiva liksom negativa. Glada liksom ledsna. Fylliga liksom tomma. Spontanitet. Milkshake, Tant Agda, Peking, jobb, skola, rövning, plugg, skola, plugg och väldigt lite fotboll. Redbull-Vodka och lite guitarhero kl 02.30 en lördagkväll och alldeles för lite sol för min del. Skrämmande frånvaro för att vara mig, SKÄRPNING. Här i dagarna ska jag iaf copycata malin och göra en things-to-do-before-freedom-list. Helt fantastiskt. Jag skall dekorera den vackert. 

 Idag hade vi hur som helst kursprov i spanska steg 4. Det var superkul! verkligen. MVG. Prioriteringen just nu är att satsa  på det jag kan satsa på. Låter som en bra idé. Imorn ska vi i klassen mysa på bio hihi. Det är The Reader som skall visas på duken och vi är alla o så spända. Typ. Efteråt skall jag bege mig till en annan del av staden och shoppa tyg till min klänning, för nu fan är det dags om det ska bli nått. SEN SKA JAG PLUGGA TJOHOOO. Helt fantastiskt. 

 Precis just för några minuter sedan kollade jag på de sista två avsnitten på säsong tre av skins. Helt fantastiskt det också. Och just i denna sekund kom jag på att jag inte borstat tänderna och det svider för jag orkar inte gå från sängen men duty calls, tandläkare eva blir icke glad annars.

pusssohej