y & <3

  • Maia Hirasawa - And I found this boy
  • The Ark - It takes a fool to remain sain
  • Babyshambles - Kilamangiro
  • Backyard Babies - Roads
  • Billie the Vision & The Dancers - Good and bad
  • Mando Diao - Mr moon
  • The Plan - Mon amour
  • Sahara Hotnights - Keep calling my baby
  • Salem Al Fakir - Good song
  • Snook -  Älskling jag är hemma nu
  • Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child
  • Timbuktu - Lasternas
  • Those Dancing Days - Hitten

kämpar mig fram till toppen

weell. Nu är jag här igen m8s. feels good. Har funderat över min otroliga fotbollskarriär. Jag saknar inte boo, jag trivs überbra i nacka. Men på nått sätt saknar jag de vinröda tröjorna. OCH TRETTIOETTAN. Alltså jag hade ju vääärklien lagets sämsta tröjnr men jag saknar det. nu är de bara tjo fadderittan först till kvarn får tröjan. Då uppstår ett antal dilemman. VILKET NR PASSAR MIG? VAD VILL JAG HA? Ska jag vänta tills alla valt och sedan välja? Allt är jobbigt, kunde man bara inte få ett fast nr som vanligt? men men. en annan sak I dislike (men det mesta är positivt) är att jag egentligen inte spelar i nacka dfk, utan i järla ifk. O de suger ju lite. eller rätt mkt. Järla var ju en av våra rivaler och nu spelar jag med deras tröjor på mig. Det är liksom kind of weird if you know what I mean. Men nu är vi inte här för att klaga. så istället skall jag avsluta och borsta tänderna.

det här låter verkligen töntigt. gosh

ny start?

Hej jag heter sandra och jag har inte bloggat på evigheter. Saknar dagarna när jag brukade blogga flera gånger om dagen, where did it go? Igår hade jag utveckligssamtal, jag vill utveckla mitt skrivande. Benitis föredrog att jag skulle blogga mera, reflektera om vad som helst och bara skriva de du känner för. *finlandsvensk-dialekt* Får se om de håller. En grej jag kan säga direkt är att jag inte tycker om Blogg.se:s nya design, want the old one back.

Nu har jag de sagt och nu känns det som att jag bara tvingar fram orden, så jag tänkte kolla på Ugly Betty istället.

love yah.

..

alltså jag kom på en grej. om man inte mår bra, och när nån frågar hur man mår.. så säger man alltid att man mår bra. why is that? jo men självklart vill man kanske inte dra sin private story för vem som helst. men ändå. varför ens fråga för man vet att man kommer att få ett: jag mår bara bra tack själv? tillbaka. people are weird aren't we?





ja malin du är rolig du, och tack för att du. och tolka det hur du vill med tankte på att du är är min enda trovärdiga läsare<3 love yah!

XD

NU BLEV JAG GLAD, OCH JAG FICK LUST ATT LÄSA VIRTANENS BLOGG FÖR ATT FÅ UPP HUMÖRET. CATCH YA!

WOKIDOKI

vet inte om de ens är nån som läser min blogg längre? med tanke på min otroligt snabba uppdatering av livet. Men here I am okay. här sitter jag, på skärtorsdagen. och jag vet inte vad som händish liksom., förutom att jag sitter här i min favviströja och funderar på att gå o lägga mig. Jag blev glad alldeles nyss för då kom jag på att de är röd dag imorn vilket betyder att jag inte alls måste gå upp 07,50 imorn utan 08,50. shit intressesmurfarna studsar av lycka, typ jaa. catwoman's on top. och i helgen ska jag till langet, det var länge sen. jag ska hoppa studsmatta, leka, smörja in mig med brun utan sol varannan timme så alla tror att jag vart utomlands när skolan börjar, och GODIS SÅ JÄVLA MYCKET GODIS! och så ska jag plugga, men who cares about that? typ ingen. och så ska jag testa mina fotbollsskills för första gången på alot of weeks. antagligen kommer jag bli satt i massa arbete också, som typ: kratta, klippa gräset, måla huset, städa osvosvosvosv. cause thats what we do typ. och så kommer jag få sova trångt och så eftersom jag inte vågar sova all alone ute i vårt hus, inte ens med hunden. nej. och så ska jag se på blood diamonds samtidigt (inte exakt) som jag läser comédia infantil för jag tycker att det finns ett samband och sen när vi diskuterar i skolan kommer jag framstå som så smart. lovely.

malin har klippt sig för alla som bryr sig. jag fick en påskblomma av konsum idag, för alla sominte brydde sig om att malin klippt sig kanske tycker det var mer intressant. men nu sitter jag här bara och snackar skit och tycker att livet suger, inte. men better stop for your sake liksom

love yah<3