ännu en helg hemma, och en jobbig vecka.

det känns som att det är dags att skriva lite. det var ändå en vecka sedan ungefär. det har väl hänt en del också, eller inte? jag vet inte. I måndags var allt jättepinsamt när jag kom där på mina kryckor, and found myself not alone. Eftersom ceveral other people also had a pair. ha.ha. men iaf. Och i tisdags bakade jag och ida fetaste semlan! SUPERSTOR och supergod. (eks.bilddagboken.se 20 februari) och lite sådäär.. ida har gått och dragit elaka skämt om hur jag ramlar med mina kryckor i cafeterian och lyckas slå ner sju pers.. och bryter båda benen för att dagen efter komma i rullstol, då hon skulle anlita nån jävel att skjuta ner mig för en trappa så att hon kunde skratta åt mig. vilken kompis va..? shit. men nu är de väl chill.. eller jag har fortfarande lite ont och fortfarande gående på iaf en krycka när jag är utomhus och försöker så gott som möjligt ha foten i högläge för att undvika ödim eller vafan de nu hette. och bara för att jag är puckad, och för att min farmor ska komma hit imorn o fika så tackade jag nej till att jobba. DUMMA DIG. jag hade nästan tjänat liksom 900 kronor. och jag som behöver pengarna. när jag berättade de för papi så sa han: men varför sa du så föör? vi hade ju kunnat ringa o avboka farmor då ju! men hur skulle jag kunna tänkt på de liksom? halyyyy någon hemma..? typ inte.

men iaf. nu har alla mina kompisar flown away again. emelie, malin, maria och hanna till jävla dalarna. ida och lina, och tor faktiskt, till österrike och alperna. elin till sydafrika, och steffi också fast till andra afrika tror jag. men tacka vet jag tove och karin o siri och karolina. hej kompisar. <3 men förhoppningsvis så ska jag väl ändå jobba en del (?) make some wellneeding money. nya jeans skulle behöva införskaffas eftersom mina favvisar spruckit IGEN fast på andra benet. should loose some weight kanske. right. men nu folks är det iaf melodifestivalen. adiosszz.

veckans nästan roligaste: su1 har prov i nkb. människokroppen. gustaf blir alldeles till sig när han läser sista frågar som ungefär lyder: varför är mens ett tecken på att en kvinna inte är gravid? han fick lite panik. men lugn, det var tydligen flera tjejer som inte ens kunde the real reason. haha!


drama

nej malin, fem spänn it is! :O o fett goda var de också :) hihi.
 men. friday night didn't turn out as well as i thought. (jag spelade inonhusfotbollscup i rimbo) okej att matcherna inte gick så very well.. men att jag stukade foten och går på kryckor är ju mindre roligt.. asså fett jag var typ i vääääärsta fajten med en typ 500 kilos geléklump och så knuffade hon mig och jag typ flög över halva planen och sen ba råkade trampa snett o jag vart fett lack och om jag kunde så skulle jag ha slagit henne typ fett hårt...

(belive it or not..)

men. i love going on kryckor liksom. skojskoj.

den sanna ondskan.

och jag funderade nyss över en grej liksom. det är liite tråkigt med den här älska mer kampanjen på playahead. man kommer ju ändå bara få från sina kompisar. suck..


måndag tisdag.

hej hej hallå dagboken. jag och min vän ida har kommit på det ultimata sättet att få de bästa surroundljudet in tha i to the p to the fucking o dsteg ett, langa två ipodisar. steg två, langa fram en låt som båda har. steg tre, ta ena hörluren från den ena ipodisen, i vårt fall åke, och en den andra hörluren från den andra ipodisen, dvs nils. och så sätter man på låten samtidigt och lyssnaaaarr. fett coolt. så om ni ser två muppar med två ipodisar och korsade hörlurar så är de jag o ida. =)<3

och det ser ut såhär för tillfället, att alla hjärtans dag kommer se hektisk ut för min del. för de första så kommer jag få pris i flest fådda rosor i skolan. typ en sådär 506 st har jag räknat med. och sen så ska jag ut med pelle, och sen hem till måns, o sen ska jag hem till kalle, o sen ska jag hem till jens, och sen ska jag hem till marcus och sen ska jag nog "på bio eller kolla film" med en viss kille. Haha underbart. helt fucked upp. va trött man kommer att vara.

(på ren svenska menar jag dock att jag kommer vara ensam på alla hjärtans dag, men de är en hemlis så säg inte det till nån okej?)

puss häj!

ps. ja är bäst på att kasta suddigum i huvudet på gustaf :D hihi

pss. och en annan grej :O SEMLORNA KOSTAR FEM KRONOR PÅ KONSUM I ORMINGE TORSDAG-SÖNDAG LEVER JAG I PARADISET ELLER LEVER JAG I HIMELEN?? :O:D ds.

aw to bad

egentligen skulle jag spelat cup idag, egentligen skulle jag umgåts med kompisar idag, egentligen skulle jag inte slösat (spenderat kanske) dela fucking dagen åt korsord, nerd? men är man sjuk så är man. like it or not. och jag har tyvärr typ inget intresse av att skriva just nu, och inget intressant att skriva. är tillbaka hos pappa nu, JIPPIE. o snart är det alla hjärtans dag, superkul. or not. förra året var mys, less is more. vi var bäst på att baka tårta för våran var snyggast! mutade juriesar typ! (jurysar?)

meeen, älska att the ark gick vidare till finalen i globen. och marie lindberg också. what a year. men typ hata regina lund. kunde ju inte sjunga och var ju inte direkt söt heller. hade gått bättre om hon sjöng kärleksikonen. haha. bättre lycka nästa gång..



puussss häääj


tidigt är bra

jag och emy skulle då alltså liksom simma imorse. samling 07,00 pigga o glada. och där vara vi. problemet var detta. ÖPPETIDERNA! :O nya tider, bara på tisdagar. alla vardagar öppnar de 6,15.. förutom på tisdagar.. då dom öppnar 10. så vi stod där klockan sju och visste inte riktigt vad vi skulle göra.. eftersom vi båda kände oss ofräscha så hoppades vi på att omklädningsrummen till idrotten skulle vara öppna så vi fick duscha o gushelov så var det så. och som alla nackiselever, eller tjejer, vet så är ju tjejernas duschar lätt kalla. men vi lyckades leta oss fram till två duschar som var någorlunda varma faktiskt. fast om vi inte hittat de hade vi nog, eller jag, sprungit in i killarnas omklädningsrum och duschat snabbt eftersom deras duschar tydligen är äckligt varma. klockan var ju bara kvart över sju så vem skulle komma då? Haha, när vi skulle leta efter varma duschar, och går från ena rummet till de andra så stiger herr vaktmästare in i omklädningsrummet. vi: hej hej. (observera endast iklädda handduk!) han: eeh, hej. sen vände han på klacken. inte så pratglad såhär på morgonkvisten. well. vi duschade o så, och så gick vi till skåpen och intog position sminkning på toaletterna för att sedan gå till fiket och äta frukost typ. när vi sitter där som bäst och skrattar åt folk som går förbi och får panik när de går förbi klockan, så ser vi siri komma gående: vad gör du här? hon: va vadå?? vi: men vi ska ju på skolbio, samling där klockan 9.. och det var tur att vi påminde henne för annars hade hon fått sitta där ändå till klockan 12,10 och undrat var alla är tills alla kom tillbaka från bion. haha. så vi åkte dit sen, för att kolla på al goros film: en obekväm sanning eller nått.. den var bra, och så. fast jag var så läskigt trött så jag somnade. (hemlis) men jag missade nog inte så jättemycket. efter det så åt vi lunch hela gänget på sickla grillen. mys. och så kommer der in en kille. som pratar jättegay i telefonen.. Lina: ASSÅ SHIT ÄR HAN TYP BÖG? sådär lätt högt så att typ alla hörde nästan, och så visade det sig vara siris kompis så han kom fram o hälsade. haha. smidiga lina typ. =D

sen tjockade vi oss, och kom därmed försent till lektionen. sen så hade vi en lektion till och sen skolkade vi iform tjejer, eller egentligen inte faktiskt :O från iv valet. det var ju eget val och då skulle vi ju simma, (till skillnad från säkert nästan alla andra som skulle ha skitit i det med mening) men då orkade vi inte så vi säger att vi simmade fast vi aldrig gjorde de. hihi bus. och nu sitter jag här, och pluggar fett inför matteprovet på torsdag. samsam tyckte att det var svårt typ. svårt att tro men man får väl hoppas på de bättre.
puss o kjaam

klassfest är kul..

tired. eks.bilddagboken.se och jag är supertjock. mina byxor sprack när jag satte mig ner. SYND OM MIG OCH JA OKEJ JAG ÄR TJOCK! och imorn ska jag och emy simma, före skolan. SAMLING 07,00 UTAN FÖR SIMMISHALLEN. Shit vilken jävla aktiv människa. It'll probably do me good eeh? eftersom jag återigen skolkade från träningen. men jag hade ändå en orsak. jag jobbade i praktiken till klockan sex. och träningen började klockan sex. men who gives a damn huh?? Inte jag okej. men nu ska jag väl go back to my dear homework. here you go ida. <3