symässa

Känns ganska stabilt att jag haft minst 1 läsare varje dag på typ 4 månader utan ett enda inlägg. Bra kämpat!! Hahaha. Det har varit för mkt drama för att orka, för mycket drama för att vilja skriva. För mkt JOBB!! typ omg mycket jobb. För mkt sova borta också för den delen, jag är ju lite lat tydligen. Orkar inte byta lösenord till bloggen, och eftersom jag har automatisk inloggning från min dator och har glömt mitt lösen så kan jag bara blogga från Minime och om jag inte är hemma så går de ju inte så bra. That thermite over there got it. Get it? Om inte alltför länge börjar nya skins, undrar om dom håller måttet..



Jag har fått fast jobb.
Jag flyttar snart hemifrån.
Jag har klippt lugg.
Jag ska bli gudmor.
Jag har börjat virka,
och göra en egen kokbok.

Jag börjar nog bli lite vuxen, ibland. kanske. Läskigt. En sån där som somnar i soffan kl 8 en lördagkväll och vaknar 8.30 en ledig dag. Det är lite ångestfyllt. Har iofs jobbat galet mkt de senaste tre månaderna och det syns på kontot men tär på kroppen. Fr.o.m nästa vecka är jobbmaratonet slut men jag kommer sakna alla mina barn på skolan. Istället kommer jag tillbringa mina dagar bara med att lukta fisk och packa ost, och det kan man ju diskutera hur kul det kommer att bli. Att jag även kommer jobba stängning typ 4/5 arbetsdagar/vecka kommer ju tära. Kul att jag o min baby jobbar olika skift på dygnet så vi kan ha romantisk tid för oss själva. Not. Vi brukar mest kolla på Planet Earth. Det har fått mig att vilja plugga geografi. Och resa, jag vill resa. Om jag vill resa. Jorden runt på 60 dagar.

Nästa vecka åker vi iaf till london woho. Ska bli såå kul och shoppaaaaaaaa. Och kolla på harry potter såklart! Insåg idag att Den Flammande Bägaren är min favoritfilm hittills, kul att de är den jag har sett minst gånger också. Jag och min bästaste bästis empizz håller på och har harry p. maraton just nu vilket är väldigt mysigt. Har varit med varandra i tre dagar nu och det är jättekul o mysigt. :) Skulle kunna skriva hur mkt som helst tror jag. Men njesch inte nu inte.

Nått som inte är så vuxet å andra sidan är SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ OCH STJÄRTLAPPSRACE WOHWOHWOHWOWHOWHOWHWOHWOHWOHWO.
 


ps. jag saknar malin.