Le jour où moi aussi j'aurai quelqu'un qui m'aime.

Goda besked från bossen idag, så nu är det hårdträning och omtänk så jävlarrrRRR. Jag ska banne mig bevisa för mig själv, och för min älskvärda, men något envisa, pojkvän hur awesome jag är så ska han nog inte ha så mkt att säga till om angående min fotbollskarriär.. Han skulle bara veta! I helgen var det seriepremiär i div 3 o det var naaaaajs och vi typ krossade huddinge muhaha. Det var äver superhärligt väder och t.o.m en citronfjäril var på vår sida.

Idag har jag jobbaaat. Det fanns inte särskilt mkt att göra så jag bestämde mig för att skriva om en skylt.. Det ska ju vara sån där speciell stil, och det skulle jag ju givetvis efterlikna. Det skulle ju även bli rakt, fint, och i bra propotioner.... Jag började väl nån gån efter lunch typ 1-2, och var färdig lagom tills jag slutade strax innan fem. Perfektionist? Gud nej! Eller? Om ni har vägarna förbi mitt underbara coop i nacka forum så sväng gärna förbi kondis o skåda min fagra: VECKANS BAKELSE PRINCESS 2 FÖR 40 skylt. Värt!

När jag kom hem fick jag ett otroligt sug efter det franska språket. Därför har jag påbörjat en spellista på spotify som endas ska innehålla franska låtar, hoho. Den första låten är denna, vilket må vara en av dom mest sorgliga men finaste kärlekslåtarna evah.


Francoise Hardy – Tous Les Garçons Et Les Filles - Slow

what would you take away if i said no?



Andreas Tilliander – Caught In A Riot Feat. New Moscow


I need a little fabulous, is that so wrong?

Har varit väldigt dålig uppdatering av diverse olika anledningar på sistonde. Men here i am. Och just nu håller jag på att göra en rolig spellista på spotify döpt till DC. Sug på vad det står för inte innehåller hahaha! Ett tips är att jag bränt typ hälften av dom på en skiva till min lillasyster nyss...

Dom senaste två nätterna har tillbringats i det stora huset i hasses ludd med hundar o katter för full kareta. Ganska gosigt att sova med dom =) Men under en hundpromenad höll jag på att gå vilse i skogen när det började mörkna, lite creepy men om jag hade blivit överfallen, våldtagen och dött så hade jag iaf gjort det med stiiil då jag hade ett par fräsiga hunter-gummisar på mig. Ganska najs och väldigt sköna men över 1000 spänn för ett par gummistövlar? Nej tack. Dog hur som inte men det skall inte göras om!

Övrigt som har hänt? Hm. Jag har jobbat, sneakat träningar och försökt lapa sol och velat kidnappa båda chihuahua och kattunge. Även beställt hem lite roliga grejer från nelly.se, desperat på faktura då jag väääärklien inte kan vänta tills lönen kommer på torsdag... ha-ha. MEN..

Imorn är det asienfezzcht och det blir najs =) min släkt och fylla är ju en klass för sig så det kan ju både bli kul och väldigt pinsamt för dom som kommer att bevittna detta. Men dansa på borden blir nog najz med min pv, ellan o emsan bara vi lyckas muta bartendern.. Men hur svårt ska det vara när det är min bror? Mihihihihihi *smider hemska planer*

Nu ska jag väl börja min städning av mitt rum då min säng blivit utlovat till släktingar som bor långt borta och som har tänkt festa gaaalet, men det gör inte så mkt eftersom min gos ändå kommer hem imorgooon iiiiiiiiih. :)