shine shine shine on

idag har det varit både en bra dag, och en dålig dag, och sen bra o sen dålig. Jag jobbade på mitt kära kattpensionat till en början, och terrängcyklade hem för jag är så fruktansvärt häftig. Jag kom hem o hade träningsfnatt så jag la mig i ett litet hörn utanför mitt rum och intog plankan position, gjorde ett par armhävningar, (nu jävlar skåning) sit ups, rygglyft och 90 grader. Lillebror skulle också vara med o träna. kulkul. Bra. Sen duschade jag o skulle till staden med mina vänner för att shoppa. Trevligt. Shoppinglycka? Nej. Ont i fötterna? Ja. Dåligt.  Kom hem o åt tacos för första gången på hur länge som helst. Bra. Började packa. Dåligt. Nu: Packningen är på gång o jag är fett med tagg. BRA.

Jag har också börjat tagga inför teoriprovet som äger rum den 28 Augusti. BRA!

puws haj

ps. snart åker vi till zakynthohohohohos. ds. ;D

mediakåt?

förresten så har jag och malin kommit fram till en utomordentlig sak... Blondinbellas (skulle hellre kalla henne: hon-som-inte-får-nämnas-vid-namn.. Hon är inte värd att utskrivas som annat..) story om de hennes sexuella överfall i Italien är helt enkelt en pr kupp. Det finns två teorier inom detta.. Antingen så har det hänt, och hon är bara desperat för sympati bland de svenska folket att hon berättar om de.. Eller så har de inte alls hänt o hon är patetisk nog att komma på något sånt.. Men om de nu är så att de faktiskt hänt och de är som hon sagt, så ska hon fan skylla sig själv. Går man in på en klubb, märker att det bara är massa 30-40 åriga (antagligen äckliga, men de förekom inte i klick iaf..) män som kollar på några 16-17åriga dansandes tjejer, märker att de är smått skumt men ändå bestämmer sig för att stanna.. Och dessutom att hon bestämmer sig för att stanna kvar själv mitt bland massor av män när hennes vänner går till baren.. Då öppnar man ju helvetets dörr på vid gavel med en stor välkomstskylt som blinkar i gult o rosa...

Du-som-inte-får-nämnas-vid-namn, kan du inte bara flytta till ett råtthål i asien där internet inte existerar och mobiltelefonerna inte fungerar? Jag skulle bli så lycklig att slippa se o höra om hennes livs händelser.. Tyvärr så är de inte så lätt att ignorera och inte bry sig..

ibland gör man rätt ibland gör man fel

Jag har rätt att bli arg, jag har rätt att visa mig sårad, rätt att vara ledsen. Jag har nu officiellt blivit utbytt. Och det enda jag hade till svars var okej...

Jag undrar ofta på vem de är som förlorat mest, om det är jag eller han. Oftast tänker jag att det är han, eftersom jag ändå lever ett bra liv utan att tänka på honom, men ibland så känns de som att jag förlorat mest. Sen får jag skuldkänslor. Han har redan förlorat någon, och jag går frivilligt ifrån honom så att han förlorar en till. Det är väl så han tycker, att allt är mitt fel  o mitt ansvar på alla sätt o vis. När allt i grunden är hans fel. Allt är hans fel. Det är hans fel att jag är som jag är, att jag tvingades ha alla dessa känslor instängda inom mig i alla år, som sedan gjorde att jag flyttade därifrån. Det är hans fel. För jag växte upp med en förebild. Det var alltid han o jag så det är inte så konstigt att jag blev så lik honom i allt mina beteenden, och det är bara pricket över i:et att jag liknar honom till utseendet också.

Det är lätt att ignorera allt, och bortförklara allt. Men i vissa tillfället så går det inte att låtsas som ingenting. Jag ffick aldrig någon uppmärksamhet, och varje gång jag försökte skaffa lite space att prata så var det inte de minsta intressant. Allt skulle kretsa kring det bortskämda barnet. Också hans fel i grunden. Tänk om jag bara klarade av att säga hur jag känner... ensam är inte alltid stark.. Vad hände med min stolthet liksom?

idioter,

Idag var det sommar, och det spenderade jag och malin inomhus. Igår var vi på 90's, en kul kväll. Nästan girls night out, vilket lyckades sådär när vi senare fick sällis av conne mannen. Än en gång har jag fick jag använda mig av frasen: No, sorry I've got a boyfriend. När de närmaste en pojkvän jag kunde komma va när jag fem minuter senare blev uppbjuden av en annan och tänkte fuck it, lets dance to joy division...

combon väldigt trött+alkohol= extra dräggig. I love.

mjaui

I början av sommarlovet bodde jag i lännesta, och nu hamnade jag i hasseludden, för att ta hand om kissekatter, en hund, en kanin och en tussehamster.. Och ett hus. Det var trevligt... Men jag blir mer o mer desperat.. på att flytta hemifrån, och skaffa katt.. Det är den enda anledningen till att jag skulle vilja vill flytta hemifrån.. typ..


snuffe bengal


siames baby

ÄR DOM INTE SÅ SÖTA ATT MAN KISSAR PÅ SIG??

Men sure, jag pungar fram en egen lägenhet och SEN 8000 till för en sån här rackare.. jag dör! Men, när jag blir fotbollsfru så är ju pengar inget problem.. Just gotta find the fotbollsman..

Eller så får jag ta o sluta på hasseluddens kattpensionat så jag slipper se katter så ofta. MEN JAG VILL.

buhu

hasseluddtroll

Idag såg jag en räv i skogen o han va jättesöt. Sen så skrämde Zorro bort honom.. :(

skvaller och håhåhåhår

Idag mår jag bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna. I<3 gurgla sprit osv.. och sova. Ändå så mår jag inte hundraprocentigt bra och tänkte sjukanmäla mig för att orka med helgen liksom. Jag har både rätt och fel, och sjukanmäla mig fick jag inte så om jag dör ikväll, imorgon kväll och på söndagkväll så skyller jag allt på dumma konsum... :( bajs.

btw så har jag vad man skulle kunna kalla de en ny frisyr. eller, en uppdaterad frisyr av den gamla kanske. eller jag vet inte.

curita, sockerfri halstablett med c-vitamin

hejhejhallåååååh.
Det är tisdag, det är allsång. Och jag har äntligen fått sova utan samvete. På kuppen har jag blivit sjuk, halsont, förkyld o bajs. Igår råkade jag få en glasbit i stortån också. =( ännu mera bajs. Men idag fick  jag sova, äta glass o pizza o kolla på skins o allsång så vi mår bra iaf right? Fast jag är ledsen ändå för jag hittar inte min korsordstidning :'(

och förresten, jag är kär i en bög.

ps. fast han är inte bög på riktigt thank god. ds

löve

Fred och Kärlek i Borlänge.

Ja, massor stod på schemat och massor därtill. Eftersom jag vet redan från början att de inte kommer bli nån liten sammanfattning så tänker jag säga på en gång att det blir en lång, men beware.. den hade kunna varit två mil till... =)

Måndag
Malin Svanström fyllde arton år. Vi firade med tårta och 2.25 cider, för att sedan ta packningen till bussen och bege oss till 13.44 tåget som skulle ta oss till Borlänge city. Campingen som vi anlände  till 2.5 h senare bjöd på nått alldeles extra. På ett både bra och dåligt sätt. Bra: Karin med vänner som grannar och mackan som grannar. Dålig: Var också granne med tågrälsen <3 Kvällen skulle självklart firas, man fyller ju inte arton flera gånger, så vi begav oss till kära S2, den fina lilla krogen i staden där Johannes väntade på att få servera oss drinkar. O där var vi, dansade vi helt ensamma på dansgolvet till Winter rose och kissade på de exotiska two in one toaletterna. Lyckat.

Tisdag
Dagen var trevlig, och kvällen skulle bjuda på Govener Andy. Affischen sa: S2 21.00. Vi var där strax efter, betalade inträdesavgiften och en öl, för att sedan få reda på att om vi verkligen vill se mannen så måste vi vänta till ca 00.30. Bortkastade pengar. Jag dog ju inte för att se honom så jag använde värmen S2 gav mig och gick innan han började. Besvikelsen på de bortkastade pengarna och tiden gjorde mig otaggad så jag bestämde mig för att sova. Men vid campingen så mötte jag Hanna o Maria o dom tvingade mig att vara uppe, så vi gick på äventyr.. Vi showade lite här, dansade lite här, pratade lite här osv. Vår policy var att vi inte fick stanna för länge på samma ställe. Vi hittade en liten folksamling som blev invirade i toapapper, med självaste John-john som toapapperbärare.. Vi bestämde oss för att joina. Sedan gick vi vidare och hittade de finaste tältet på hela campingen, på all campings historia. Ett BR tält, där vi kröp in och mös. Sedan gick vi vidare, och alla tre råkade stöta ihop med en förbigående kille.. Helt plötsligt vänder han sig om: URSÄKTA VA, NI GAV MIG VÄRSTA HOCKEYTACKLINGEN!!!... :O (vi: shit hjälp nej hej då.).... Det måste betyda att ni också ska på DLK? Och där formades en lite dialog, för att sedan gå vidare. Väl i tältet så hör jag långt borta en parad av människor närma sig. BIRA BIRA BIRA BÄRS BÄRS BÄRS, och emelie är i farten. Hjälp.

Onsdag
Jag och malin festar till kl 11, och resulterar i massa kul och jag jag måste erkänna att jag var lite av ett drägg under en tid... Mindre kul men kul var de iaf. Vi pratade fär färsta gången med våra grannar från degerfors, och de visade sig vara riktigt trevliga. De gav oss ett ultimatum.. Ni måste kunna två låtar utantill innan lördag.. Och så sätter dom på Bag in Da box.. Efter några timmar kunde de flesta av oss typ halva. Framsteg. Och nästa låt va en latinolåt där vi skulle klappa i takten vilket man lärde sig relativt fort. Nya vänner är alltid roligt, tihi. Kvällen spenderades på kall asfalt med två söta bögar och vi sjöng massa fina låtar. Och min röst cpade sig efter alla timmar av fridfull sång.

Torsdag
Konsertdagiiii.<3 Inleddes med petter, och det var tyngt. För att sedan försöka mig på att hoppa över en buske för att ta mig till Markus Krunegård, vilket inte lyckades så jag fick rivsår på benen och var tvungen att ta en långsammare väg. Väl där separerades jag från min vän malin för hon tyckte jag va jobbig bara för att jag ville stå längre fram så hon gick. Istället hittade jag nya vänner, fyra stycken charmiga killar varav en t.o.m ville ha mig på ryggen så ja såg bättre. Hängde med dom, för att sedan gå på The Hives och fyllas av känslor så fina som bäst. WildWildWild.TheHivesLive.Com. Hamnade nästan längst fram åt sidan och lyckades taffsa på Nicholaus Arson, me love. Kvällen bjöd sedan på lite Hästpojken, lite Jason Mraz, Caesars, Pigeon Detectives och bästa WOMBATS<3<3 Kvällen var lugn och jag tänkte sova, men freakade ut när jag inte hittade min sovsäck.. (ja det var sovsäcken som låg på marken och blev smutsig, men jag trodde inte de va min!!) så jag satt uppe och pratade, och det kom sig att jag var uppe ända till 07.30.

Jag spenderade småtimmarna med Fredde-Mackan.. Och kramade om CHRIS DANGEROUS TRUMPINNE SOM HAN FÅNGADE. Magiska timmar.. Vi kollade ut över campingen och spanade på vad alla vakna gjorde. De spelade fotboll, över alla tält. Det började med en pojke som antagligen inte hade några vänner.. våran teori lyder såhär: Han sparkade bollen, och sprang dit för att försöka be om ursäkt och bli vän med den träffade. Lyckligvis nog fungerade det, och tillslut var de ett par stycken som spelade. Det slutade med att bollen kom till oss, och Fredde-Mackan gjorde ett försök och slutade med en studs åt ett håll som landade på en kille som studsade upp i famnen på två tjejer.. De stod och samtalade i en lång tid.

Sedan träffade vi konstiga josephine med kompis. "Asså jag tycker man ska vara konstig. Asså inte konstigt konstig men typ göra o säga saker.. typ gå förbi nån o ba guud va fulll du äää.. eller asså inte så men ändå.. Alla konstiga får ligga liksom.. " Efter de kommer helt plötsligt Tony fram, alldeles för opropitionerlig till att festivala. Han var äckligt ren. Och det kom fram att han inte använde kalsonger, och jag var tvungen att ställa ett antal nödvändiga frågor om varför, hur, hur man beter sig o olika situationer och vad han skulle göra om han bodde med någon osv. Så nu vet jag liksom hur jag ska förbereda mig om jag nånsin möter en Tony.

Fredag:
Jag dissar igen TImo för att bara hänga , och skaffa mig bästaste brännorna någonsin; plåsterbrännan, festivalbandsbrännan och luggbrännan. Im so hothothot. Gänget va ovanligt otaggade på kvälla o vi dissade millencolin, pascal och six pistols och låg o sov i tältet. Sen spelade bästa kent på eldorado. Happiness.

Lördag:
Vi picknickade på gräset utanför Evi o Johannes nya lägenhet i stan och hade de mysigt =)  And then off to slutet på Adam Tensta Johnossi och älskade Håkan. Måste säga att My Cool må ha varit tyngre än något. hahahaha. skrattretande men sant. Johnossi va lovely, o vi satt längst bak och åt mat, men de va trevligt.  Håkan gamle Håkan, han är alltid så fin. Men på nått sätt kände jag mig ändå tom.. Det var inte de bästa slutet, men håkan är alltid håkan o håkan är altid bra.

Söndag:
Hemdags kl 16.28. O vi hängde med Södra B hela dagen, och såg hur campingen sakta men säkert tömdes på människor, vilket var jättesorgligt att se på.. Väl hemma var man trött, men tvingade sig att kolla klart på vartenda sekund av spanien-tyskland. Jag hade en dejt faktiskt med en tre-kille, men jag ringde honom aldrig. Sorry men jag vill egentligen bara ha en telefon.

Aldrig ska jag va nöjd.
Fast jag är nöjd över min vecka i borlänge.
peace out lovas<3