baby

Igår lekte jag och Emelie vuxna. Vi var på systemet. "Det är så skönt att ha egen lägenhet äntligen" haha. Efter våra ormingegangstah-bravader gick vi hem till mig och åt och kollade på Grey's anatomy för att sedan gå hem till Emelie istället och äta firre pirre och dirre. De va najs. Medans vi lagade mat lyssnade vi på Vinyl 107. Vi hade en duettsession med stekspaden när Buttercup kom. Det är oftast så vi beter oss i köket på storholmsvägen. Men fråga inte varför.

Morgonen därpå var det dags för klippning och slingning av mitt hår. Jag är nöjd, men de är nått som tynger mig ändå. Dunno why. Hur som helst så är det inget att göra åt =) fniss. Kvällen bjöd på fyra timmar på konsum. Väldigt kul. Men jag lyckades fixa skjuts hem, otroligt duktigt. Hädan efter ska jag alltid göra de. Mohaha.. Jag paxade att sitta fram efter som vi blev en till.. "Nähädu. De kan man bara göra tio meter från bilen och man måste säga shotgun och det innebär att du måste betala mina böter om nånting händer" Fan. Men hur som helst så lyckades jag. Jag överlevde att åka en bil med sommardäck med en gasen-i-botten-förare. Jag blev tillochmed bjuden på fest också, men nja, kombinationen kändes inte riktigt fullständig men det var otroligt smickrande..

Nu är det Grey's som gäller igen, och imorgon är det nyårsafton.
PÖSS

frenchy

Igår var det lördag och det var utgång som stod på schemat. Först skulle vi drinka på Gondolen men kom dit för att inse att det var stängt. Right away till wollmars då vettu. Sedan dalade kvällen kan man väl säga. Vaknade lite halvseg och bestämde mig för att laga frukost till hela familjen. Im too kind. Efter de har jag legat i sängen hela dagen med datorn i knät och kollat på Skins. Emelie ringde precis, erbjöd pizza o chips hemma hos henne. Jag känner mig svag.

adjö

chrissy

Igår var det julafton. Vaknade o hade mys med familjen. Jag tvättade håret med Yasuragi schampo. Me love a lot. Efter några trevliga gäster gick vi till mormor som alltid. Där kom jag på en sak.. Varför säger vi att vi ska kolla på Kalle Anka på julafton? Han är ju egentligen inte mer med än Musse Pigg eller någon annan Disneyfigur? Detta är ett mysterium.. Senare på kvälla begav jag mig hem till min far, och vi spelade guitar hero aerosmith och wii hela kvällen, och hela morgonen idag. Det var trevligt. Det hade jag inte förväntat mig. Idag träffade jag Karin och vi utbytte våra julklappar. Jag är faktiskt väldigt nöjd med alla mina julklappar. (typ)

Hur som helst så känns det som att det är dags att börja träna... Wish me luck


-

Idag sa en främmande kille god jul till mig, då blev jag glad.


worst day

Konsum har gett mig två av de värsta dagarna i mitt liv.. Men idag var det iaf inte bara jag som var drabbad, utan alla kassörer i alla Coopbutiker i hela Sverige.. Systembolaget också lite o säkert många andra butiker.. Pga nå virus skit så fungerade inte kontokorten som vanligt.. Verkligen bra tajming nu i juletider o allt när hela centrumet är fullproppat med folk.. Helt plötsligt slutade alla typer av kort att fungera, det var kul att berätta det för kunder som stått i en 30 meter lång kö o kommer fram o har inga kontanter. Kaos. Gissa om kön till bankomaten blev lång? Sista timman gick jag tillbaka med alla korgar och vagnar  med varor som kundera lämnat för att dem blev sura. Fy satan. Sån skit fick jag stå ut med när jag kunde ha gått på skolavslutningen och möjligtvis tjänat en biobiljett och myst hela dagen. O till råga på allt så hade jag lite rast, och på lunchen  när jag var jättetaggad på min lunch o var lagom hungrig så började jag att läsa Expressen. Det ångrar jag. Jag kommer till en artikel om en liten pojke som föddes med en växande fot i hjärnan. Då tappade jag aptiten.. 

Fast jag fick se min konsum-man, now refered to as the Priest. När jag satt på bussen hem lekte jag Gifta, Ligga, Dö med manliga gestalter från jobbet.. Det var lätt. The Priest är min man, skåningen är mitt ligg och Dö ska han den där äckliga. Skulle de bli så så skuller jag nästan vara nöjd på min arbetsplats.

Bussresan hem började hemskt, jag sökte en plats på bussen men hittade ingen o slutade upp rätt långt bak.. Efter mig kommer ett par tjejer... SMÅ tjejer, varav den ena tjejen är typ aspackad och stinker och är allmänt jättejobbig.. Observera att klockan är 21.00. Jag var omringad.. Jag spanade in en nybliven ledig plats o gick därifrån.. Precis när jag sätter mig ner så knackas det på min rygg.. Snett bakom sitter en kille. "Sandra Ek? Känner du igen mig? :)" O de var klart att jag kände igen honom. Det var min dagisfriend Petter. Det var trevligt. Vi pratade lite om vad vi sysslade med o så där. Sen sa vi Ha de bra och satte oss tillrätta. Jag blev lite glad faktiskt, han är trevlig. Sedan slog det mig att det typ inte finns några från min dagis/ låg/mellan stadietid som vuxit upp och blivit snygg.. Nitlott verkligen.


onsdagsfest blir torsdagspest

Igår var det onsdag, Lillördag. Gänget ala su3 var supertaggade på baba. Happy hour var intressant och gjorde kvällen liite roligare. Vägen hem var vinglig och jag hittades sovande i soffan halv fem på morgonen, ain't that a night of success? maha. Att vakna var mindre lyckat. Mamma skrattade men jag pallrade mig upp allt o vi kollade på sex and the city. Sedan bar det av till Forum Nacka för lite julshopping med min trogne vän Emlan. Hon mådde inte heller så bra. Haha. Julklappsshoppingen blev efter ett tag väldigt lyckad och jag spenderade en del av kvällen för att slå in allihopa av dem, *superproud*

Imorgon är det jobb som gäller. På lördag är det jobb som gäller. På söndag är det jobb som gäller. På måndag är det jobb som gäller. På tisdag är det jobb som gäller. På onsdag är det julafton. Imorgon ska jag superskolka skolavslutningen för att tjäna pengar. Pengar är ett filurigt påfynd tycker jag. Mina börjar redan ta slut....

Nu har jag iaf jullov. YAYAY. Och idag fick jag min första julklapp på posten från englandet. mi love<3 När beskedet om denna julklapp kom via mejl, så bestämde jag mig för att göra någonting tillbaka you kno. Jag bestämde mig för att baka julgodis. Kola, polkagrisar(tyvärr köpt) och mintkyssar. Jag har gjort mintkyssar vid tre tillfällen.. Ingen mindre misslyckad än den andra. Imorgon ska jag på till jamjam och köpa några. Misery.

pussokram


mu

Det var mindre än ett dygn sen jag bloggade senast. Congratz till mig själv for makin progress. Dagen har varit händelserik, jag har pluggat franska glosor, bytt däck på bilen och övningskört. Congratzz for makin progress. Imorgon är det löning och jag ska köpa julklappar och mysa med Elinmelonis. Imorgon kommer jag vakna med ett leende på läpparna I'll tell ya. Typiskt å andra sidan att det blir en pissmorgon. Men hur som helst. Idag var jag på typvaruhuset i sickla och skulle spana garn, men sysselsatte mig åt mönster till en potentiell studentklänning. Jag tror mig ha hittat den, nu återstår bara att hitta någon who would fancy making it...

pusselussekatt.

Lördag med Sandra

Jag vaknade imorse av en blixt, och en en till. Min lillasyster tog kort på mig när jag sov. Väldigt spännande. Efter det fina uppvaknandet gick jag upp och kollade på disney channel med mina syskon. Lilla sjöjungfrun gick i repris från igårkväll, så vi såg den igen. Efter en liten frukost, dusch och STÄDNING (jag mår faktiskt bra) så begav jag mig till min fader för mina småttingkusiner skulle vara där. I felt lost. Vi ser dom nte särskilt ofta eftersom dom bor lite längre bort (älsvjö) osv.. Och med tanke på att jag inte bor hos min pappa så ser jag dom ännu mer sällan.. Dom förstod nog inte ens vem jag var. Det kändes liksom sorgligt. Att dom tror att hon är deras kusin när det faktiskt är JAG. Well. Efter en kaffe o en pratstund gick jag till coop för att inhandla julbakeingridienser. Kola och mintkyssar stod på planeringen. Förutom att mintkyssarna blev mindre fina så var det trevligt. Sedan målade vi änglar. Mamma mia! kom näst, och i soffan satt jag och mamma och sjöng i kör.

Och nu är jag supertaggad på att sticka nånting och sy min studentklänning.


doktor snuggles

Det är åter igen Torsdag. Torsdag är en perfekt soff och plugg dag. Med sån tur som jag har så behöver jag inte plugga så värst mycket. Bara liiite. Jag kom hem efter skolan och gjorde mig lite frukost, ciabatta med lönnebergaskinka och te.. Och fyra ischokladegodisar =) Tv:n sattes på och jag kollade på mitt favoritfavorit-programmen Goof Troop, a.k.a Janne Långben och hans gäng, på DisneyChannel. Underbart. När de två avsnitten tog slut och Timon och Pumba tog över så bestämde jag mig för en liten tupplur. Det blev två. För att komma igång gick jag sedan ut med min vovve. Det regnade men ändå bestämde jag mig för en extra lång tur.

Igår var det onsdag. Medans hela skolan hade kompletteringsförmiddag (lediga fram till 12.20) så begav jag, siri, sophie, isa, karin och malin till ABF huset för att från 9-16 sitta och ha prov. The Cambridge Certificate in Advanced English. Otroligt spännande. Vi får väl se hur det gick i februari när resultatet kommer på posten. Kvällen spenderades hos emlan_kram. Vi kollade på Grey's och Mamma Mia. Trevlig kväll förutom att jag var väldans trött.

Tillbaka till nutiden så ska jag försöka plugga lite innan dem där små barnen kommer hem och förstör min koncentration :O

pussis


långa bollar på bengt

Söndag, ångestsöndag. Dagen efter lördagen med ångest. Jag skulle superplugga matematik. Det gick inte så värst bra. Därför bestämde jag mig för att jonglera. Min mamma gav mig ett par för ett tag sen då hon hävdar att de bör göra mig icke-stressad och icke-panikig-wanna-die-due-to-school-känslor. Det var ju rätt kul iaf. Jag har ju lite feeling för de sen innan men jag bestämde mig för att börja på steg ett av sju. Stegen innehöll fjantiga men roliga inslag av att man högt ska säga: Kasta, kasta, fånga fånga. Underhållande må jag säga. Kan ju berätta att jag la av med matten helt. Så om de va en sån bra grej eller inte kan jag ej svara på. Måste testa de igen. Kan ju alltid använda de i min studietekniksbok jag gör som projektarbete om jag känner att de funkar. Fast egentligen så vet jag ju att de funkar.. Jag slutade tänka på matteprov och att vara tvungen att plugga.. Att rasten blev alldeles för lång är ju en helt annan femma..

Kvällen var trevlig med julbordsmiddag i huset. Det slog mig just att jag önskar att jag vore som Hilda. Ca 3 år gammal, vilja leka superhjälteprincessan Ellen och ha gliter som min favoritfärg.


what have i done

Det var en hel månad sen jag skrev ett ordentligt inlägg.. Jag har inte riktigt tid, fast de är å andra sidan också fel att säga men ändå så rätt. Torsdag, en vanlig torsdag. Skoldagen som börjar 8.20 och slutar 9.40. Gustaf bestämde oss för att fördriva lite tid i forum och sedan spontanäta lunch. Det var trevligt. När jag kom hem vid tolv satte jag mig bestämt i köket för att plugga.. Jag plockade fram alla skolböcker jag idag/ikväll och i helgen ska sysselsätta mig med. massor.. Jag skrev upp alla spanskaglosor vi har till provet imorn, övade lite.. Sen var det dags för soffan paus, kolla på disneychannel och somna. Efter en efter-soffblunds-hundpromenad var det dags för varm choklad, grädde och mera plugg. Det var då jag insåg att jag måste börja ta tag i mitt liv, det var nästan två timmar sedan. Ett utomordentligt PM som inte påbörjats ska vara inlämnat imorgon, ett spanskaprov 8.30 ska göras och laddning inför matte c prov på måndag och cambridgeprov på onsdag ska hinnas med innan respektive dag. Hej plugglördagkväll<3<3<3

Om fyra timmar har jag träning också, motivationen är hög.. Speciellt med tanke på att de senaste två träningarna har vi endast varit ett handfullt antal spelare.. Ikväll vill jag inte. Men som man innest innerst inne vet så kommer man inte komma till insikt med något pluggande på just den 1.5 timman man spenderar utanför huset...

I all denna röra känns det skönt att skriva, fast de tycker jag nog varje gång.. Svaret på varför det bara händer ca varannan månad existerar dock inte. Saknar 8an o 9an, när jag o malin bloggade minst 5 gånger OM DAGEN konstant hela tiden. playaheadblogg is the shit hahaha.

puss love