-

Later that night i got to thinking about fathers, or the lack of them. Some say a daughters relationship with her father is the model for all her subsequent relationships with men. Is that just pop psycology or is it some truth to it? And it you were given a less than perfect model, does it mean a life of less than perfect relationships? I couldn't help but wonder, how much does a father-figure figure?

'asså han va asnaken'

Ja, då har man överlevt en släktträff till. Mormor fyllde hela 60 år igår och därför samlades släkten på Birka Paradise. Slutsatsen att dra efter de hela är att större delen av min släkt är galen, jag funderar på att satsa på ett nytt yrke med satan-i-gatan-najs-lön, och en matbuffe ska alltid göra en besviken.. Men allt går att äta right. Vi är glada för att vi alla är vackra, men vi tycker väldigt mkt synd om dom som är fula.

pussoadjö

posttomte

Idag sorterade jag paket, till alls vårat älskade Nacka Gymnasium. ho-ho. Imorn är det dags..

:o ohmigod

tisdeg

Tisdag. Jag är ledig. Sover skönt och vaknar och solen skiner med 20 varma grader i bagaget. Äntligen. Jag hade dock planerat en innedag, det är så jag inleder den iaf.. Jag har fortfarande på mig min sovmask, lyssnar på p3 och hänger. Läste nyss ett sånt där inlägg som man så gärna vill ha.. Söt du va! Själklart är det från en ful 30 årig kille. Varför?? Känns otroligt lyckat.

Min lilla mormor fyller år på söndag. Big time, 60. Eftersom jag är 18, very independent och har för tillfället ett överskott av pengar så vill jag köpa nått till henne. Frågan är bara vad. Det är inte samma sak om jag är med o sponsrar i mamma o släktens present.. Jag kommer ju säkerligen så med på kortet även om jag inte bidrar med pengar.. Helst så skulle jag vilja ge henne ett paket nicotinell och en sluta röka bok och hålla talet; Mormor, jag vill inte att du ska dö tidigare än nödvändigt.. Vi behöver dig, gör oss alla en tjänst. Jag älskar dig.  Sluta röka. Charmigt. Fast de behöver jag ju nödvändigtvis inte göra till hennes födelsedag, men de är så jag känner.. Undrar bara om hon skulle ta de på rätt sätt eller om hon skulle bli stött.. Hon gör ju trots allt som hon vill.. Vi blev alla chockade när morfar sa att han skulle ge henne 1500 svenska kronor för att köpa parfymer etc på taxfreen. Min morfar är lite ont om ord och actions ibland, men ändå bäst. Ibland undrar jag hur livet hade sett ut om han inte hade funnits, min fejkmorfar då.. Och min riktiga morfar hade varit min riktiga morfar genom hela livet. Om han inte lämnat mormor.. Då hade jag aldrig satt en fot på en segelbåt, och min yngsta moster caroline hade inte existerat.. Negativt. who knows.

solong

Laganas,

Då har vi äntligen varit i Laganas, Zakynthos, Grekland, Europa, Världen.. Jag och mina bästa homies. Vi kommer dit och allt är lovely. Vi drar till stranden med våra nyinköpta badmadrasser, varsin breezer och humöret på topp. Väl vid stranden är våran inköpta dryck slut, och jag och maria springer till närmaste mini market o köper några till. Sedan kommer vi på att det finns "hål" i våra badmadrasser, och trycker ner alla flaskor i varsit hål o simmar ut i havet. Havsbar is the shit. vi bestämde oss för att innan hemresan skulle fylla alla 18 hålen.. Men, så taggade var vi inte när vi väl var där. haha. Utgången den kvällen blev trevlig, och jag fick bli eskorterad hem efter en tequila för mkt och noll lokalsinne..

Dagarna gick och shotglasen uppdruckna. Med våran bästa bartender Rob lyckades vi få en del gratis. <3 us love. Vi spenderade sena nätter på basshunter och cascada clubbar. Sweden is the shit eller? Tycker iaf malin vars största idol är cascada.. suck. Måste ju också säga att jag iaf har dansat på bardisken till Sweet Child of Mine, vad har du att komma med?

Träffade en wowowowowowowo snygg engelsman som jag fick lite napp på. En topless dj. haha. Tyävrr så råkade jag dissa honom pga av en händelse och då dissade han tillbaka.. Efter den kvällen var de ingen som ville gå till hans bar längre.. =( gråt, han var så lovely. Men life goes on. Engelsmännen härjade överallt, och vårat hotell var överkryllat av högljydda skottar. Varför är engelsmän sådana drägg? Dom är ju så trevliga ofta (eller iaf inte superdrägg) när man träffar dom i englalandet. Väldigt tråkigt men några trevliga fanns att samtala med.

Jag har säkerligen missat loads of funny stuff to tell eftersom minnet inte är på topp sådär två veckor efter resan.. Malin dock har nog en del nära minnen av den... Den.. men ju mer jag tänker på de så kanske jag poppar in one or few minnen till från denna vecka.

Sista dagen slutade som alla andra dagar, hemgång en sisådär efter donken och sängdags vid halv sex på morgonen.. Vi som skulle ta de lugnt o va hemma runt kanske två? Ja strax innan åtta ringde klockan för att ta bussen till en skitflygplats utan mat. V'gen dit var lite otrevlig för vissa personer inte inte alls mådde särskilt bra... Inga namn nämnda.. haha. Väl på flygplatsen så låg vi på golvet och svalt och frös och sov. Det fanns ett äckligt cafe med majonäs på svettiga bagetter, äckligt kaffe och godis som inte tilltalade. Att flyget blev försenat och det tog år o dar innan vi fick mat mådde ingen bättre av. Väl hemma så regnade det, o det har de gjort nästan nonstop ända sen dess.. + på de så hade jag super lock i mitt vänstra öra i över 24 h.

Jag kommer snart bli deprimerad, ta mina 6000 jag har kvar på lönen o flytta till värmen. Vem vill egentligen ta studenten?

puss o hej

<3

Maria har ett kul slut på sitt inlägg om vår Zakynthos-resa. hahaha


f

Igår såg jag den andra Resident Evil-filmen. Måste ju säga att  själva storyn är onödigt skum och nästintill värdelös, men Milla Jovovich var för övrigt stenkool.

donken by night

Han: Heeeeej. Vill du med på efterfest? Mat o lite chill..
Hon: njaee de tror jag inte.
Han: Men, har du några tjejkompisar?
Hon: Ja, tre stycken...
Han: Fan..
Hon: Jahaa var det en såån efterfest? :O
Han: Vaa nej vadå? Men, vart kommer du ifrån, hur gammal är du o vad sysslar du med?
Hon: Nacka, 18, Konsum.
Han: *NEJ PANIK* tree positiva svaaaar. Men, beställ en chicken wrap åt mig snälla...

Någon minut senare

Han: Det känns som om det finns nått magiskt mellan oss, tycker du inte?
Hon: Njae jag vet inte riktigt..
Han: Men, följ med, o beställ en chicken wrap åt mig.. *lägger sina händer på hennes höfter*.
Hon: Nej tyvärr.. *beställer mat*
Han: OCH EN CHICKEN WRAP. Men, gå inte. Följ med..
Hon: *puss på kinden* hej då. =)


hejhopp

zakynthos har varit, men jag orkar inte berätta om det nu så det får komma lite senare. En kortversion finns på Malins blogg. 

Igår fyllde min bästa vän Emelie 18 år. Det firades med presenter, plockmat och utgång. Wollmars ftw. jag var där på min 18årsdag så varför inte hon med, och precis vid samma bord. Som klippt och skuret. Vi hade en väldigt trevlig kväll där. Vid stängning begav vi oss till Huset, vilket var en stor besvikelse. Både jag och Malin kände att vi lika gärna kunde gå hem kl 1 istället för att åka dit. Men eftersom de var 'Emelies dag' och hon o dom andra ville dit så fick vi ge oss. Inträdet som gick på 100 kronor var otaggat. De små utrymmena, slöseriet på alkohol som inte hjälpte och inga människor man kände igen gjorde det ännu värre. Dagen efter pizzan sved ännu mer i plånboken. 45 kronor tills på fredag, löningsfredag. Det ska vi nog klara oss på.

Idag har varit en skum dag. Vi blev utkastade från malin, (haha) mitt i en film, och så begav vi oss till våra respektive hem. Väl hemma kastade jag mig på sängen och tänkte, jag vill inte bo i mitt rum. Så jag började städa. Hela 6 av 9 hyllor är rena och halvt städade.. Det känns bra men jag har fortfarande sjukt mkt kvar att göra innan det ska kännas bra. Mamma tjatar som jag vet inte vad. De värsta är att innan jag hinner få rent överallt så kommer jag stöka ner igen.. Det är en ond cirkel. Det är fan inte lätt att bo på 16 ynka kvadratmeter och få plats med massor av saker.

Jag har också börjat ren-o-omskriva lite utav mina svenska uppsatser som jag egentligen skulle gjort innan skolavslurningen, men eftersom vi fick sommaren på oss så struntade jag helt enkelt i det och nu sitter jag är, 1 vecka och fyra ynka dagar kvar tills skolan börjar och måste börja plugga.

Det har varit både en bra och en dålig dag.