tryggve

Idag är min 365:e dag som artonåring. Också min sista. Det firade jag med en särskilt enmanna-middag: Klyftpotatis, fläskfile och bearnaisesås. Ja, här är jag 18 år och 365 dagar gammal. Det är dags att växa upp. Imorn är de fest. Synd för alla som är bortresta och missar den hohoo.

Pööws

jag skriver inte på nått

Jag är en sån där hundägare som alla hatar. Jag hatar mig själv för de. Hur som helst, idag när jag var ute med min hund så gick jag förbi tre pojkar som åkte snowboard i en litenliten backe här utanför. Jag bestämde mig för att jag också ska göra de nån dag, dessvärre tänker jag nog hoppa hoppet, höhö. Nä men hopp är inte min grej faktiskt, inte ens med skidor..  men kanske är detta ett ypperligt tillfälle att testa? Vi får väl se när vi kommer dit, om vi kommer dit. För övrigt idag så har jag mindmappat. =) Om kartografi och sedan skulle jag ge mig in på latinska namn för kroppens muskler. Men jag fastnade för jag kunde inte dela upp kroppen i bra delar. Förut delade jag upp kroppen i tre delar: underkroppen, mellankroppen och överkroppen. Detta var ju lite komiskt om man skulle veta hur jag delat den, vilket jag självklart inte kommer avslöja. Hur jag än försöker så blir det fel. Det går inte att ha bara över och underkropp.. Antingen så kommer jag på något fiffigt senare eller så skiter jag i det helt enkelt. Igår mindmappade jag om storbritannien, det var också kul =) hoho. Egentligen borde jag koncentrera mig på skrivandet istället... Nån dag förhoppnignsvis..

morrisey


we walk around, pretending we're all grown up

Jag glömde att lägga till två saker på min sportlovslista..  Nämnligen att bestämma material/design osv till mina studentmottagningsinbjudningar och städa mitt rum. En av två avklarade bara idag. Min mamma kommer bli så stolt tihi :)

För övrigt så är jag irriterad på mig själv. Jag försöker studera lite grann. Gör en mindmap om hur man ska göra en mindmap.. Jag har ett A3 papper med en nästintill symmetrisk oval cirkel typ preciiiiiiiiiiis i mitten av pappret..  Jag mäter och mäter och ser varje gång att det är exakt lika många cm till varje kant på båda lång och kort sidorna ändå så säger mina ögon att det är fel. GAHGHADJHADG. Ja jag kanske är lite perfektionist för tillfället men vadå ska de bli bra så ska de va perfekt. Här finns ingen medelväg ska du veta. Istället för att grumla över detta bestämde jag mig för att spana in massa videos om mindmap på youtube. Väldigt roande.. Det gjorde mig jättesugen på att springa ner till leksaksaffären och köpa  massor av najsa färgpennor tihi =) Här ska mindmappas hela veckan nu vettu. Lite religion, lite språk, lite planer osv. Kommer bli perfa. Bara jag har pennorna. Imorn efter jobbet kanske det blir en snabbis i centrum för att inhandla detta.. Vi får väl se.

Tidigare idag blev jag brutalt nerbrottad i köket, men lyckades komma undan rätt lindrigt genom att skrika BJÖRN ÄR BÄST femton gånger.. (om det inte var tydligt nog så var det Björn som brottade ner mig) Det övergick i en annan rolig lek, det s.k. "Björn-har-svimmat-och-det-brinner-scenariot" där björn lägger sig på golvet och tvingar mamma att försöka dra i honom så att han inte blir grillad av elden.. I förebyggande syfte liksom. Om man säger såhär så hoppas vi alla att detta aldrig kommer hända för då kommer nog stackars Björn att dö eftersom ingen av oss effektivt lyckas förflytta honom..

pussohejleverpastej

mes vacances de sport

  • Jobba med mina kattisar
  • Baka och äta en jättesemla
  • Plugga
  • Åka skridskor med Malin
  • Äta semlor
  • Jobba på konsum
  • Plugga
  • Ev. bada på yasuragi
  • Äta semlor
  • Äta fish and chips
  • Fylla år (FETT MED FEST)
  • Fira mig själv och mina syskon
  • Övningsköra
  • sova kanske lite och förhoppningsvis BLI FRISK


när ingen annan ser

Onsdagen skulle bli en hemmakväll. Superskönt right? En viss Malin ringde mig och vill dra med mig ut. Nej sa jag direkt, aldrig. Dessvärre så slutade inte tjatandet och combon vi-sodastreamar-vin-fiaskot och Mando Diao's Go out tonight fick mig att ändra inställning och tagga till. Det var dags för en onsdag på Ego. En 10 öl för 300 gillar vi och där satt alla kring bordet med varsin hink med 5 var i. Haha. Kvällen var trevlig, men idag är jag sjuk. Jag skulle plugga idag. Lyckat som alltid. Det är tre (plus/minus några minuter) lektioner kvar tills det är sportlov. Det blir jag o Mallan.<3

Trots en relativt lång sömn är jag väldigt trött.

semlis

Idag är det tisdag och solen har skinit nästan för fullt. Vårkänslor. Dock vet väl alla vi i Stockholm att det alltid brukar snöa minst en gång till när dom där första våriga dagarna visat sig. Dagen började hur som helst finfint, ända tills jag fick ögonmigrän. Där satt jag på filosofilektionen och skulle läsa en text och Sokrates och kärleken. Det började bra men ju flera rader jag läste desto färre ord kunde jag läsa. Orden försvann framför mig och jag bestämde mig för att inte läsa de sista raderna och åka hem efter lektionen. På bussen hem tänkte jag att jag skulle åka hem, sova kanske i två timmar och förhoppningsvis må bättre och sedan kunna plugga lite. Dessvärre sov jag i fyra timmar. Min pluggtid försvann. Strax efter min uppgång kom mormor förbi och berättade att dom sökte extrapersonal på skoaffären här nere i centrum. Så jag tog mitt pick och pack och gav mig ner dit och pratade med den trevliga tanten bakom kassan. På väg därifrån träffade jag Stella. Hon har bara tolv veckor kvar innan hon ska föda, helt sjukt faktiskt. Sedan gick jag hem till pappa för att äta god middag med en semla till efterrrät. Semlor slår aldrig fel. På söndag ska jag och Ida baka våran årliga jättesemla. Semlor må vara de bästa som finns. Och precis om en vecka är det semeldagen, helt underbart.

puss.

im coming all the way

Ja men fredag den 13 mina vänner blev en spontankväll. Efter en 1,5h powernap begav jag mig in till stan för att träffa delar ur den s.k konsumfamiljen. En läckerbit hit och ett ställe dit och lite missförstånd och awkward situations senare så hamnade vi i midsommarkransen och groggade på världens äckligaste bacardi razz med alldeles för lite sprite i. Sen tog det stopp kan man säga, eller inte stopp men stopp.. Men jag var på topp, jag är alltid på topp. Taxi hem för att sedan va med en supergosig person. Idag är det bakislördag som gäller. Romantisk middag med min bästa vän och snyggaste Måns på tv. <3

d

Men glad alla hjärtans dag vettja

I went gold when the ocean swallowed me

I went Gold when I went through this troubling maze..


Hej jag är en förvirrad tjej som säger hej! Jag hade en konstig känsla i magen för ett tag sedan. Likt en nervös-pirrig-magkänsla. 14 år. Fast egentligen varför just 14 år. Jag är ju snart 19.. 19 år. Jag vill tänka framåt, alldeles för mycket framåt. Jag gör alltid de, jämt hela tiden. Alldeles för långt fram. Men är det egentligen så konstigt? Ett liv fyllt av looove.. Ja jag är den där typiska tönten som tror att alla problem kommer lösas bara man är lyckligt kär. Innest inne vet jag att de inte är så, men lite närhet skulle väl inte kunna skada någon? Den där känslan är en läskig känsla egentligen. Som en klump av mörker, rädsla. Där finns samtidigt lycka och spänning, förhoppningar. En salig blandning så att säga. Det jobbigaste är när den bara är där och väntar på att rinna ut i sanden.

<3

Feelgood
PÖSSS


det är lava överallt

LÅT MIG INTRODUCERA ER FÖR EN MOGEN KVINNA AV DEN NYA GENERATIONEN:
SANDRA EK


gf

Jo men läget är såhär. Jag fyller snart nitton, fattig student med framtidplaner i australien, övningskör för fullt, har fått ett lägenhetslånandeerbjudande för tre veckor i april och jag har blivit en stolt medlem på betapet.se, haha. Men inget av detta är av mening för... JAG LADDADE NER EN LÅT LAGLIGT IGÅR! hahahaha. Det var dit jag ville komma. Fantastiskt. Men vad ska man egentligen göra om man känner att man måste ha en låt som inte finns att få tag på på nått annat sätt? Tell me if you know. Hur som helst så älskar jag låten i fråga: Name the pet - Get on the bus, och den har gått på nonstop och limmat fast sig som etta över mest spelade låtar i mitt itunesbibliotek efter endast ett dygn. Bra kämpat. På onsdag smäller på de debaser igen iaf och hon är där, och det är jag och malin också. 

För övrigt så tror jag att jag måste gå till en optiker.

I can waste my time

Jag har en liten crush tbh. En sån där liten flickfjantig crush. Jag vet vad han heter, vart han jobbar, och deffo vad han luktar. Thats why I love him. Jag står där i snabbkassan på konsum och han och hans arbetskamrat kommer alltid och handlar. Hej hej, hej igen, hej då. Det är ungefär så våra konversationer ser ut, om ens så. Men gode gud vad jag dör varje gång han går förbi och jag får känna hans fantastiska doft. A mí me gusta mucho. Jag kallar honom för min mediamarketman, även om jag kan hans namn. Egentligen så är han heller inte särskilt attraktiv, men that smell could get me anywhere.. nästan i alla fall, haha

Ikväll är det homienighty, och jag är supertaggad på att gå o dansa salsa med nån hottie. Tänk underground, svettigt, höfter, närhet och massa seeexualeruptions. Ge mig!

df

whats fixed will always be broken

Okej. Läget är najs. Det är torsdag kväll och imorn har jag prov i religion.. Varför kan jag inte plugga? Jag vet icke. Mina tankar är på en helt annan plats än studyheaven where I should be. Jag går emot allt jag säger egentligen. MEN FUCK IT. Jag sitter här med häftet i knät, klockan är 00.19 och jag lyssnar nonstop på Name The Pet, bäst just nu oc. Hur som helst. Dagen började med matte, och skulle så fortsätta. Hem till Gustaf, laga scones, plugga matte o kolla gossipgirl. Failfaildubbelfail. Vi kom dit, jag gjorde scones, vi åt, kollade på böckerna, sa nej, kollade på slutet på en läskig film, gossipgirl och gårdagens popcirkus. Sen en promenad hem, och lite fix o trix sen till goda konsum. Väldigt intressant. Hemgång, middagsdags, pluggdags.? Nej, Hemgång, middagsdags, datadags. MEN jag har faktiskt läst filosofiläxan. me proud. De känns inte som att man inte vill göra läxorna till just dom lektionerna eftersom det sägs att vår lärare for real är väldigt speciell.. Ja, tolka de som du vill.

Häromdagen var det dags för SU3 på sjön. En fyllemiddag och lite disco, ryska pojkar & flickor, ruby jack och incest. Sällskap och en spyfri kväll, tack gode gud. En illamående morgon började kvart över nio och ville inte försvinna förän halv 1. Inte fick jag sova i fred heller även fast det faktiskt var synd om mig. Fast de va lite mysigt iofs men hejohå va illa jag mådde. Fast jag mådde nog inte mer illa än min vän gjort hela natten, hoho. Ja, som sagt. En speciell resa med en speciell klass, men hey whatever. Vi är bäst iaf, och vårat nya livsmotto lyder: SUP OCH LE SU3! Känn på den du. Vid dagen efter blev vi åter taggade och drog en shot och lite sourzzzzzzz. Taggat men avtaggad. Gustaf däremot var på topp. "Nääj älskling jag är inte full, jag ska hem och plugga" superdubbelskratt.

wish me luch for tomo.