idag... igår, nu

... såg jag en tant med ett isblått och ett mörkbrunt öga
... råkade jag för en sekund slå in att en kund hade köpt 1310 st "köp 3 för 18" bakverk.
... kommenterade en annan kund en ung tjejs klädnad

Igår iaf, så var vi ett gäng trötta tjejer som åkte och åt godgodis mat på Den Grekiska Kolgrillbaren på söder. Supergott o supermysigt var det. Sen åkte jag hem och åt Wiener Nougat (Varför äter vi bara dessa ofantligt goda godisar bara på julafton? Fy skäms på oss) och kollade på nya säsongen av Gossip Girl. Sista avsnittet på säsong ett fick mig att gråta, och första avsnittet på säsong två gjorde samma sak, fast det hände motsatta saken. Först hände nått dåligt, gråt. sen hände nått bra. gråt. men lycka, så nu när jag kollat klart på Hål i väggen ska jag nog förtsätta :) muihu.

your an ass, a skank, a real idiot, nor the ideal friend i thought you were.

Idag har jag nästan varit dum. Helst skulle jag säga att jag varit mer ärlig än jag någonsin varit i hela mitt liv. Jag har precis kallat en av mina engelska vänner för slampa, idiot, and lots and lots more och sagt rakt ut(facebook-message) hur jag tyckte situationen var. Jag är säker på att alla tycker så som jag bara att lilla patetiska folket i leighton buzzard inte vågar säga nått om de o hellre är tysta. JAG VET. Iofs så tog jag ibland i lite hårt men hon måste fatta och inget annat fjanteri kommer få henne att fatta. Det är meningen att hon ska må dåligt när hon läser det, och att hon verkligen ska tänka över sina val här i livet, ska de då vara snällt skrivet? ITS GONNA BE POWERFUL. Och det tror jag verkligen att det är.

Det värsta är att jag verkligen gillar den här tjejen.. 
 

I want to end this with saying that I can't hate you cause you've done me no indirect harm. But B's almoste like my sister and even if i only saw here as a friend, it still would have hurt me a bit even though Im miles and miles away from you. The day I come visit and see youre smile Ill probably melt as always. But you have to understand that all of this is my opinion, however I may act in real life. And you have to understand that lots and lots of people in your life, others than me probably thinks the same about you but they cant bother getting in to it situation and look bad infront of you. And I also hope that you won't see me in a completly different view because Im being honest with you.  Your just enjoying your ego, while loosing one of your best friends, and a little part of me too.. I feel pity for you, because I hope that you deep inside feel really bad about this. I know you've been feeling down since B and T got together, and you know how you felt. (I know more about you than think .. ) And try to express that feeling into words, and then imagine it five million times worse, and that is how B feels. She would just have fel half of it if you just left T alone.


Jag avslutade de ju lite milt iaf, im so proud. muhaha


posti

Man får inte skicka begangnade kläder och skor till ett flertal länder i världen. Alltså det är FÖRBJUDET. Det är också icke tillåtet att skicka oäkta pärlor till ett land, mattor, salt, porslin, leksaker till ett annat.. How rude. Men kul var de iaf..

Idag höll jag tal o de va hemskt, sen åt jag god mat hos papi.

adjö

gg

Ja, då har vi sett klart de sista avsnitten av gossip girl då. Jag mådde lite dåligt faktiskt, o föll en och en annan tår. Men nu är vi back on track..

För tillfället håller jag på att skriva mitt tal till svenskan, och jag vill bara dö. Att begränsa sig. Det är grejen. Jag skulle vilja göra ett tal på en halvtimme o få med exakt allt jag vill ha sagt.. Men de går inte, och jag vill de dessutom inte heller för de vore fruktansvärt att plågas så länge med allas blickar riktade mot nervösa lilla sandra.

wish me luck

but she did buy my rubbish

Ny poltergeist film. Varför förstöra alla dessa rädda liv? Det är sjukt hur folk kan skratta åt de. Ibland tror jag att dom ibland är rädda när dom är själva. Baralite, pyttepytte lite. Nej, jag behöver inte se filmen men jag vet att den är där. Skräckfilm är något sinnessjukt. Iofs så tyckte jag inte att poltergeis var SÅ läskigt, iofs så satt jag o kramade om min lilla syssling amandas ben vid vissa tillfällen men hon va också rädd liksom. I en liten båt, i sommarmörkret, på en superliten tv..


wedd,

Bröllopet var jättefint, god mat och jag fick som den simpla fotografen jag var ändå sitta vid honörsbordet. Me like. Tårtan var däremot en liten besvikelse I must say.. Det var en blandning mellan kladdkaka och princesstårta.. Du förstår nog..

Idag däremot var en seg dag. Vaknade hemma hos emlansemlan för att sedan sätta mig på skolbussen till franskalektionen.. Där vår lärare bestämt sig för att inte komma men ändå ge oss ett ton med arbete.. Endast med fonetisk skrift skulle vi lyckas klura ut hur typ femhundra olika ord uttalades.. OCH KUNNA DOM O SMETA IN DOM I RYGGMÄRGEN. j'suis, je m'appelle, je viens de suede.. ett två tre fyra tjugo tretti fyrtio femtio, katt hund djur .. hej hej då goddag god kväll trevlig kväll god helg och ca 450 till.. MADEMOISELLE DURAND. En fras jag använt väldigt mycket idag vid dåliga tillfällen.. Fråga gärna inte varför för jag vet faktiskt inte.. Det ligger bara bra i munnen liksom. Att vara arg och svära på franska tror jag är skönt. O än så länge så är jag bara inne på fröken Durand vilket knappast kan räknas som ett fult ord inte.. Efter glosträning vilket inte gav några vidare resultat pallrade jag mig iväg till my beloved Nacka IP för att träna fotboll.. I REGNET. Me good. Det är andra gången jag tränar på fem månader.. innan dessa fem månader så var jag inte heller då särskilt aktiv inte.. Senast jag var duktigduktig var exakt ett år sedan, innan min färd till england.. Och på endast dessa två träningar vill dom att jag spelar match imorgon.. NOWAY.. (då missar jag ju topmodel!!! :O:O:O ) men de känns inte värt att åka ända till lilla landet liidingö för att spela en match när jag som mest kommer klara av att spela kanske 20 av 90 minuter o sen ligga flåsandes på avbytarbänken. I troligen regn.. Känns inte så lockande faktiskt.. Istället fick jag  lova att va med o spela nästa helg.. And I guess I've got no choice do I? Det är bara fem matcher kvar ju. Lite bajen ska vi spöa sen va.<3

pusspusspussel

reareareareareaaaading

Idag har jag träningsverk och en stukad fot från gårdagen. Oh how we love it.. Ikväll blev en trevlig kväll. Jag är glad, fast också ledsen. Jag ska deffo till Reading festival nästa år<3. Jag fick min mobilräkning idag.. </3 MEN HEEEEY SNART KOMMER LÖNEN<3333

Imorgon ska jag vara festfotograf på bröllop, statiolbröllop.. Mina kusiners fader med flickvän blir imorgon hustru och man. Mycket vackert. Allt är set and done förutom min frisyr.. Jag hade en ide, som jag precis testat och precis dumpat. Left there is nothing. Jag undrar om morgondagen kommer bli en lika stor chock som min mammas bröllop blev, när jag stod och storgrät och förstod inte varför. Frågan är denna: ska man säkerhetsanvända en lite gammal vattenfast mascara eller satsa på att de håller och bring tha tools så att säga. Det senaste låter mest intressant. Vi får väl se hur de går imorgon då..

Dagens låt får bli Hoffmaestro & Chraa - Desperado


torsdag

Idag har jag: pluggat, powernapatx2, gått långpromenad med hunden och TRÄNAT! Believe it or not, men hell im good.


$$$

JAG VILL HA LÖN!

gay

Häromdagen drömde jag är härlig dröm. Fast ändå så negativt med tanke på att jag var tvungen att vakna o face the reality.. Sen såg jag på en snyftfilm med mor min och båda satt o grät. Idag var vi skrämmande lika. Tor sittar i baksätet o frågar hur två ord stavas.. Och vad det betydde.. Samtidigt svarar vi från framsätet: DÅ PRATAR MAN SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR *morsk röst*.. kollar på varandra och börjar skratta.. Exakt lika dant. pinsamt läge typ va.

Nu skulle jag boka biljetter till englandet. O yey en hemresa för 10 kr o 10 kr only. Sen slutar sidan att fungera och bokningen är tillfälligt avstängd. Höjer dom priserna innan de funkar stämmer jag dom o om inte de funkar så tar jag livet av mig. ARG

Skolan har pågått i imorgon exakt två veckor. Och jag håller redan på att dö.. see you in hell..