If I can't see the sun

Idag har vi varit mycket hurtiga! Vi ställde klockan på kvart i tio, åt frukost, chillade en stund för att sedan byta om och ta en powerwalk. Vi gick i över en timma o de va jätteskönt, och lite jobbigt hahaha. Detta skall vi göra regelbundet! Efter detta så duschade vi och tog en sväng till bondi junction för en snabblunch med all inclusive drama. Elin hade ingen lust att stanna kvar så vi vandrade vidare hemmåt och håller på och ska se på sorgliga kärleksfilmer, och bra =) Och så ska vi äta tacos igen wohohoooow kan knappt bärga mig!



ps. idag såg vi snyggaste killen med vitaste tänderna!! tror han va lifeguard så man kanske ska satsa på att fejkdrunkna eller nånting så han måste göra mun-mot-mun-metoden och så mmmmmmmmmm lever vi lyckliga i alla våra dagar<3<3<3<3<3<3<3<3 dssss.


catchin' a cold

Denna dag jämfört med gårdagen har varit.. kort. Efter en utekväll på 3 av dom största gayklubbarna (hur i helvete ska vi kunna veta att oxfordstreet bara är till för gaypeople...???) en vitlökspizza och hemkomst vid 4 på morgonen så sov vi ända till kl 2. Min första tanke när jag vaknade men ännu inte öppnat ögonen var: åh gud va skönt klockan är nog inte så mycket så vi går upp nu och går ner o äter frukost så kan vi gå upp och somna om sen igen... Nämnde jag att frukosten stänger kl 10? hahah. Hungriga låg vi och datanördade oss och drack te tills klockan blev 5 och vi begav oss till mataffären för att köpa TACOS, sen så passade vi också på att hyra film. Mätta som vi är har vi fortsatt att dega oss i sängen och kollat på den ena filmen, en surffilm ;) ;) ;). Mmm.

Får se om vi orkar se på den andra filmen också eller om vi bara ska chillllllllla tills det är dags att sova. Allt känns segt.

pussissariss


jag har redan fått en hemlig beundrare..

A wat u do n bitch? Me rocky dawn. ... kom via sms mindre än 5 minuter efter att jag hade aktiverat mitt nya sim-kort, lite random? Eller så kanske det är the love of my life, a kangaroo-farmer, en vinodlare eller så kanske det bara råkade komma lite fel. Who knows..

Nu ska vi iaf ut o drinka hihi

I australien är månen alldeles sne...

Igår var det babyelins födelsedag och det firade vi på en mysgrekisk restaurang och på the gaff, som är mitt absoluta favoritställe...!!!!!! OM MAN GÅR NER PÅ NATTKLUBBEN, BETALAR 10A$ FÅR MAN EN GRATIS PIZZA OCH EN DRINK!!!! Helt lovely, dock innan en viss tid men ganska najs rightrightright?? Där dansade vi lite granna och "plattade håret på toaletten" hahaha!

Dagen har varit en lång en. Upp kl 8 för att gå på jobborienteringsmöte i stan. Tjoho. Ganska interessant iofs, jag funderar på att bli cowgirl hahahah. Det jobbigaste är att jag är ganska så bunden till sydney, annars hade det varit så mkt lättare. Menmen, på onsdag ska jag dit for real och hitta nått skojsigt hihi =) Vi har också bokat in oss på  nästa boende vilket har eget badrum, LYX! Jag längtar dit faktiskt, där det förhoppningsvis inte finns några kackerlackisar.

Hur som haver, efter mötet så gick jag till banken för att öppna ett bankkonto. Min bankman var ovanligt trevlig. Jag var den första svensken han någonsin träffat och vi pratate lite, när jag sa att jag o ellan skulle gå o shoppa o spana in oxford street (varför har dom copat hela storbritannien??) men då sa han nej fy där är det så himla dyrt så började han berätta vart vi skulle gå istället och skrev upp några bra gator och gallerior.. Jag blev lite kär. Helt sjukt hur snälla alla människor är här! Igår skulle vi hitta aifs kontor där jag va på möte idag, men så jag inte skulle komma försent för att jag va helt lost imorse liksom, det tog ages och alla va så himla snälla o hjälpte oss.

En annan trevlig man va en gubbe som kom fram till mig idag när jag väntade på Elin: Those are the nicest legs on oxford street! Have a good day! Ganska sliskig at first men ändå ganska rart att han önskade mig en trevlig dag iaf och han log vanligt istället för sliskigt. Kul att första komplimangen för ens ben är från en australiensisk gubbe med gula tänder. mmmmmmumma.

Sedan gick vi alltså och shoppade och åt lunch och det var supermysigt :) en del shopping blev det allt tack vare bankmannen david!

Här har vi dagens inköp:

Skor från Rubi Shoes 29,95A$ paret.


Klänning från Internet 40A$, Body från Supré 30A$

hihiihihihihi.
PUSSGUSS

BTW: ELIN ÄR NYGADDAT ;)

02.30

Nu äter jag gröt och har stött på de första kackerlackorna på denna resa. ÄCKLIGT. Tur att det fanns två kök så vi kunde använda det utan småkryp.

hihi

sexiga surfares dag... (?)

Dagens schtek blev en timma, sen blev vi hungriga och gick och åt så solen gjorde ju inte direkt någon nytta. När vi kom hem chillade vi lite grann och lite för länge så när vi kom till shoppingcentret höll allting på att stänga haha! Vi kom hem och åt, undvek otto med sin risotto och europeisk politik och gick upp på rummet där jag somnade kl 8 och sov i två timmar haha. Just nu är jag helt cpseg och äcklig i halsen så vi sitter och dricker te och ska mysa med en gammal goding strax nämnligen gossip girl. jihaaa.


dangerfield



nu ska jag väcka ellanbellan som tror att hon powernappar...
det dags för shoppiiing
pussi

den första dagen

       

Vi på café fter en vääldigt lång dag, jag råkade tillochmed somna. Elin hade en liten shoppingrunda men själv hittade jag inget särskilt. Vi har hunnit med att spana in bondi beach, kolla lite småaffärer och westfield som är australiens största shoppingcentum. Men icke lyckades man hitta massa skoj för det, förutom en katt och en hund men det känns bäst om vi låter bli just dom inköpen tycker jag. Elin tjatar dock väldigt mycket haha. På kvällen gick vi till en nagelsalong där Elin gjorde naglar och jag satt i en stol och väntade. Jag somnade, och sen fick jag massagefuntionen i stolen påslagen av snälla damen så jag fick mig en 20min knådandes, väldigt skönt. Här har vi iaf straaaaanden :

                                             

Imorgon ska jag försöka finna en tid att klippa mitt hår, och så ska vi försöka börja schteka på playan även om det inte är SÅÅÅ varmt och lite blåsigt men vad spelar det för roll? Vi är ju trots allt i australien tjallallallaaaa.


PUSS

bondi

Mmmmmmmm framme. Omysiga flyg och lite sömn, nudlar och kyckling till frukost kl 4 på morgonen, och nu är vi här och klockan är 10 på morgonen och det är redan tisdag. Strax ska vi gå och undersöka duscharna där vi bor och sedan ta oss en tripp till australiens största shoppingcenter ;) ;) ;) ;) och en promenix till straaanden. =) Det är soligt och skönt fast lite kyligt i skuggan.

puss så längeeeee

Idag lyssnade jag på Charlotte's fina låt Hero.... på kinesiska!

TJINGTJONG PINGPONG JAG ÄR I KINA! Kineser är ett roligt folk, ha-ha-ha. Många skratt har det blivit på denna resa än så länge. Dom sover ju inte riktigt normalt.. Antingen så hänger huvudet helt mongo eller så hänger dom utanför stolen halvt ut i gången. Väldigt underhållande. Många av dessa också med ett munskydd konstant på sig. Något annat underhållande är att det finns film och tv spel på flyget. Har dessvärre lite för stora tekniska brister för att kunna spela än så länge.. :s... men jag har avverkat bee movie iaf =)

När vi kom fram så fick jag min första stämpel i mitt pass *proud* och elin blev tagen och undersökt för svininfluensan och blev ägare till ett alldeles fantastiskt fint munskydd och blev fotad i säkerhetskontrollen. Hur kul är inte det? :D

Klockan är bara åtta på morgonen hemma hos er i sverige just nu, men här är klockan redan två på dagen. Natten, eller "natten" bjöd på det minsta av timmar sömn och alldeles för mycket obekvämligheter. Och ännu en resa står på schemat. Tjohoooooooo.


babyyyy
Här är jag och min nya babypanda från beiijiiiiiiing =)

Pussigosis

take me out tonight

Hejhejhallå.

Timmarna kommer, timmarna går, snart vi i peking står.
Efter en flight hit, å en flight dit, vi förr eller senare kommer till vår bondi-svit.

En enkel lite dikt jag nyss fick fram. Hur som haver, har packat nästan allt nu. Och tror ni inte att jag INTE kunde fylla mina 20 kg? Haha patetiskt men hey mer plats för nya saker right? Just nu går allt upp och ner, ena sekunden sitter jag på passagerarsidan i en bil och mår hur bra som helst, tills jag går, då sjunker allt. Andra sekunden sitter jag och kör bil själv, för ja jag har precis fått körkort (YAAAAAY), och är hur glad som helst. Sen återkommer tankarna till hur det var när jag satt i den andra bilen. Just nu går allt upp och ner.

Imorn kommer jag dö bigtime, men jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt ska åka bort...


mjäk


swaussies

only time is a lover's guide


"åh du menar äpplet o masken?"


Emelie och jag partar satan i gatan

Jag är på bra humör. Har haft en toppenhelg faktiskt och jag har uppgraderat två talanger som inte visat sig förut: jag är helt okej på black jack och jag kan kan mixtra ihop en asgod drink som jag så småningom ska döpa och göra affärer med. Kommer bli stenrik! Dagen efter kvällen före blev tjock. Och dagen innan dagen innan kvällen före blev också tjock. Mums. Kvällarna innan dagarna efter var fyllda med vänner, löve och öl. <3 tihi fniss. Hur som helst. Just nu är jag på ett lite obegagligt (?) men trevligt humör... Det så kallade städhumöret.

puss<3

I started something I couldn't finish



EMELIE'S GOING DOWN!

prrr

Och vi satt i en skitig loge utan ens lite gage, tekniken den var knas,
skivorna fanns i en bil som var fast i trafiken, vi kände paniken.
Där ute publiken, får ej bli besviken, men Matte tog ton och stämde
upp i sång, stämningen den blev på topp med en gång,
räddningen blev igen genom musiken.

Sandra feat promoe

Idag är det emeliebästis födelsedag! <3

Imorse var jag uppe i ottan för att övningsköra fram och tillbaka och unuti uppsala stad. Väldigt mysig stad för övrigt och bra körning från min sida må jag säga, UPPKÖRNING SNART OMGOMGOMGOGM. Sedan förberedde jag mig för min absolut sista dag ever på cafét. Det firades stort på många olika sätt. Jag blev given ett mission, att äta en av allt som fanns. Jag kom en liten bit iaf och jag gjorde nått riktigt busigt som jag inte kan avslöja :O sen så hade vi vattenkrig med pizza-arif och lillebebis kevin som för övrigt är VÄRLDENS SÖTASTE UNGE. Asså jag vet att man säger så om många, men detta är sjukt. En väldigt funky röd hårfärg, stora ögon och snabelnäsan, möööh pusse<3. Sen blev vi på busis humöris, satte på partyradion och dansade lite galet medans vi städade lite grann.. Eller elin gjorde väl de mesta städningen men iaf.. När det var dags att kasta tårtor som blivit för gamla för att sälja gick jag till Tovis och så smetade vi våra fingrar i dom för att smaka. Sedan hade vi film-session när tove trycker upp den ena tårtan i ansiktet på mig. Mycket givande! Bild kommer senare!

Efter jobbet hade jag malin och hanna myspys-picnic vid medis. Dagens gärning var att ge bort tre frallor till tre hemlösa personer. Dom blev väldigt glada =)

Om två veckor har sitter jag på ett flygplan...

pussinuss

det är vi ändå

Igår åt jag lyxmiddag och mös med emlan. Vi kom på att det faktiskt var allsång på tv och satsade hårt eftersom det var säsongsavslutning. "Dom måste ju köra gå upp och pröva dina vingar" helt plötsligt kom den och vi sjöng lyckligt med. Sen hade vi massa deep talk om våra liv. Vi hann också göra upp ett vad.. När jag kommer hem från australien ska vi ha promoebattle på massa låtar och se vem som kan bäst och jag satsar hårt redan!

I söndags va vi och såg lady Gggggggaga på grönan o de va najs haha. Emelie tycker hon va lite ytlig men jag gillar hennes stil, hon är ju snygg så vafan? Väldigt sjukt blandad publik och vi hamnade med massa otaggade människor som heller inte ville släppa fram oss till de taggade så vi körde själva liksom. Ganska så mongo att hon drog publikrekort sen 1980 när bob marley va där.. Men kul för henne.

Jag och Elin åker hur som helst snart och det är helt cp! Närmast ska jag åka till jobbet till kl 5 wohooo party, men tills dess ska jag schteka awesome på ballen vettu..

PUSSINUSS