Jag har fått mejl också



Yo makkaaflooo! Idag var en mysig dag. Igår var en alkoholfylld kväll. Vi förade, och festade hos yoseph, allas vår älskade snygging som alla vill ha. Mmmmmm. Men det blev som så att goonet tog över makten genom våra blodkärl så vi bestämde oss för att åka från förfestfesten och hem. Men så långt kom vi inte. Vi gick o hälsade på hos Ronan en sväng och det var trevligt. Sen så gick Ellan o Nattan i förväg hem och kom ner till stranden och märkte att alla fyllekäkställen va stängda.. Tjocka som vi är åkte vi till bj och passade på att dra några minuters dansande inne på the eastern innan kebaben. Trevlans. Och dagen tillbringades på stranden och jag o natalie hade jätteroligt i vågorna och det kändes som att vi var 5 så som vi hoppade omkring när vågorna kom. Många boobflashes på den assååååå. Men väldigt väldigt roligt! Sen var det dag för halloweenutklädnad och fest woho. Några bilder finns antingen på facis eller på busiaustralien.blogg.se. Rolig kväll, jobbigt kösystem och ont i fötterna = ganska tidig hemgång para mi och nu ligger jag o myser i sängen. De andra har också kommit hem o snart ska vi sussa o gosa.

 

IMORN är det en stor dag. Jag och Natalie ska på sexmässa! Världens största faktiskt, OCH man får gratis engångsvibratorer wohooo hahahah. Fett värt! Sen blir det strandhäng så det blir asnajs!

 

ja, vi har börjat mejla, det är trevligt, väldigt trevligt. Mer än så har jag nog inte att erbjuda för tillfället och nu ska jag sussssaaaa.

Pusssss ma lovas.


Jag ska få ett mixtape del 1

Jag har börjat jobba på ett annat café nu som ligger vid olympia stadion, men fortfarande samma ägare. Detta innebär mera timmar och mera pengar.. Miiiiii<3 Nu på fredag kommer första najsa lönen och sen kommer dom bara komma och komma och komma. Det är ganska kul på det nya cafét. Saknar det andra också lite men moneymoneymoneeey<3. Kocken på det nya är broder med kocken från det gamla, och dom är ganska lika. Inte så mycket kroppsligt och utseendemässigt.. Men ändå lite lika i ansiktet och väldigt lika till sättet. Den förra, Chris, frågade om jag ville gå ut med honom OCH föda hans barn. Rakt på sak vettu! Den nya, Perfecto (asså han heter typ de på riktigt vad är grejen?? hahahahah) har frågat om jag vill gifta mig med honom och sa häromdagen att jag ville smeta in mig i majonäs och slicka av det. Charmigt. Vi har hemliga dejter i köket varje gång jag ska polera bestick, då kommer jag till honom med hinken och vill att han ska langa vinäger i den. ”We often meet like this”.  Det går ganska bra med chefen också men det är alltid skönast när han inte är där haha. Han kallar mig alltid för Sandy när han är på bra humör. Det var han idag, han sa att jag var en champion ;) och förra veckan kallade han mig för legend hohoo.

Jag har också börjat mitt nya liv foshooo. Varit ute och sprungit och gjort diverse olika exercises för att bli fit både igår och idag och ska banne mig satsa alla vardagar nu nästan. Jag har ju ändå inget annat att göra på eftermiddagarna/kvällarna när mina roomies är i skolan så varför inte bli snygg och vara hälsosam? Snart är det jag och alla biffar nere på stranden vid träningsställningarna.. Haha ganska kul tanke. Men också så är det nästan så att man MÅSTE ut och springa, för exakt alla som bor här gör det. 06.30 på morgonen när jag går till bussen är det typ 500 pers som är ute och springer och x antal surfare, och på eftermiddagen när jag kommer hem/när jag är ute så är det x antal hundra till som springer där. Lite kryddigt men typ ändå inte. Varför skilja sig från mängden liksom?? Vad som också är najs är att langa med mat hem från jobbet, så sparar man både pengar och äter sallad vilket inte är fy skam för hälsan. Mummii.

Alltså, med mitt nya liv och mina nya najsa löner så blir det spara spara spara. Jag har börjar planera min tid här nu, om ca en månad ska jag mest troligt åka och plocka frukt i tre veckor med Elin och Amanda J sen blir det Cairns över jul som planerat och sedan resande. Nyår har jag dock inte funderat ut klart än dock… Men.. Jag vill hur som haver åka till Tasmanien. Vore inte det hur häftigt som helst? Okej att det är superkooolt att jag är i Australien liksom, men Tasmanien… Typ naaaaajs! Så jag har börjat kolla på lite guidade turer där och så. Sen vill jag ju också neråt kusten också såklart… Och det vore häftigt att besöka Nya Zeeland också… Men vi får se helt enkelt, det mesta blir nog ganska så spontant antar jag hoho men jag kan ju göra vad jag vill och åka vart jag vill eftersom jag kommer vara själv också så behöver inte bero på nånting annat än mig själv och min packning.

Nu sitter jag och kollar på en dokumentär som heter Bondi Murders. Värsta gänget typ som dödade massa gaykillar här omkring vid klipporna för runt 20 år sen. Väldigt obehagligt även om det var väldigt länge sen och bara gällde gaykillar.. Förresten i förrgårkväll var det skottlossning på stranden… Ja vi lever so safe and secure here don’t we? Nä men ingen skadad eller så men iaf, här händer det grejer. :o men det börjar bli jobbigt för mig att kolla så nu är det annat gå g och snart sova för uppgång 06.00 imorn wohooooo!

Ja, mixtapen då.. Låt nr ett är status quo från high school musical, och låt nr två är Streets of London. Väntar på spänning på resten så jag kan parta gärnet till akustisk gitarr och mys. <3

Sovdags dåråååå, pussen<3


dropout

Igår började mitt nya liv. Jag var ute och gick och sprang på stranden och det var naaaaaajs. OCH JOBBIGT. hahaha. Så nu ska vi satsa, beach 09/10 såklart. Våren verkar verkligen vara här nu med blomstrande träd och solsken, och vårregn när det är som bäst haha. Och snart kommer sommaren. :) Lite avis dock på att ni har snö :( jag vill också ha snö, lite grann iaf.. Så spara lite till mig tills när jag kommer hem va!

Idag skulle jag satsa på min karma tänkte jag och ge en uteliggare en macka eftersom jag hade tre stycken i påsen och definitivt inte skulle äta upp alla själv.... "nej tack jag har massa mat här i väskan" men fuck off då varför sitter han o tigger då? Han lär ju inte få ihop tillräckligt mycket pengar till nånstans att bo iaf?

Nu ska jag superleta boende vi får väl se hur det går... wohoooooooooo.

be bad, drink good eller satsar vi på be good, drink bad?

Mu, donken woho. Jag mår dåligt. Vet inte varför, men när jag hörde introt till kent 'töntarna' så piggnade faktiskt alla muskler till och jag rös lite i kroppen bara av tanken på att höra just det introt i ett fullproppat annexet i slutet på februari. Om 9 min släpps biljetterna och jag är så jävla taggad wohohohoooo. Jag försöker få tag i mallanbrallan så vi kan bestämma om vi ska gå på torsdagen eller fredagen men tönten ligger o sover och svarar ju inte, vad är grejeeeen?? Menmen. Imorn ska jag vara ledig av någon anledning och tänkte lana lite som vanligt och leta boende. Och om jag inte slemhostar så ska jag ut o schtekspringa på stranden helt galet.

Nu ska jag supersitta i kö för att få tag i biljetter och sen ska jag köpa mat och gå hem o somna i soffan tror jag.

pussisiss

no worries

Sitter på donken nu igen, mysigt som vanligt. Tur att kineserna i sushiståndet vill låna ut sitt uttag till mig så jag kan ha min elsladd i haha =) nästa tisdag måste vi flytta o vi har fortfarande inte hittat nått nytt boende, det kanske blir några dagar till hos anton o ronan vem vet hahaha. Har jobbat som vanligt hela veckan, med det enda ovanliga att Nazist-Gary har varit där och övervakat hela veckan.. INTE ROLIGT. Det var lite rörigt i torsdags, så igår (fredag) så säger människan: idag ska vi jobba annorlunda.. blablabla.. detta är idiotsäkert så om ni inte klarar av det här idag så måste jag börja leta ersättare till er first thing on monday.. Vad är grejen liksom?? Det är klart det blir rörigt ibland? Och ännu mer eftersom vi var underbemannade..? Bög. Men jag har jobbet kvar iaf, haha. Jag har shoppat smink. Har hittat ett märke som är ganska helt ok bra och hur billigt som helst. Och i veckan har det varit ta tre betala för två! Rena paradiset. Jag har shoppat 3 olika eyeliners, ett mineralpuder, läppstift och ögonbrynspenna för knappt 200 svenska kr, GANSKA NAJS! Jag funderar på att åka dit imorn och införskaffa flera saker för rean slutar på måndag tror jag haha. Sen bar det av hem, dusch och påklädning för att sedan åka hem till amanda och elin och föra och äta middag och snacka skit sen så tog vi en taxi till centralen för att träffa elin och natalie på en fest som va lite tråkig så vi va inte där så länge. När vi gick funkade inte hissen så vi tog trapporna och hittar elin på fel våning irrandes omkring.. Donken med jättemycket mat, chips, självutlösare på kameran, tåg och en svensk kille. Minnet är suddigt haha. En äcklig kines försökte tvångla mig, hur äckligt som helst. Vi sprang ifrån honom och killen fattar inte vinken att vi sprang IFRÅN honom och följde efter.. Ganska dum kille. Ful också. Men men, vaknade och mådde bra förutom att jag är lite besviken och att jag fick panik och trodde jag hade försovit mig, men juste det är ju lördag haha. Sen satte jag mig och åt chips och kollade på skins och nu är jag här.

Hela veckan har det kommit folk in i våran lägenhet på visning utan att vi har vetat om att dom ska komma. Väldigt konstigt och dumt tycker vi. menmen.

Jag och nattan funderar förresten på att fira nyår med sensation white, hoho.

det var det, tjohej

lådvin på fredag

Hejhoppgallopp.

Helgen har varit regnig och kylig. woho. Dock inte lika kylig som eran helg antagligen har varit hahaha :D skadeglädje förlåt. Menmen. Fredagen bjöd på mycket vin..... två 4litersboxar för endast 20 dollar, alltså va 120 spänn, 60kr för fyra jävla liter! Mumma. Väldigt mumma blev det för mig elin och matt senare på kvällen. hahaha. Härlig kväll de vettu. Lördagen blev till följd av fredagskvällen en lugn dag och kväll. Vi åt hela dagen och kollade på tv. Kvällstvn bjöd på fantastic four och 50 first dates. Söndagen var också relativt seg, men på kvällen blev vi bjudna på middag hos en tjej som heter Emelie som är jättetrevlig! :) på vägen hem såg vi en fladdermus hänga uppochner på en elkabel. Det var ganska mörkt så vi var liksom inte säkra på om det verkligen var en fladdis eller inte, så vi kastade en pinne på elkabeln för att få liv i den men märkte sedan att den faktiskt var död... Väldigtsuperstenisdöd. När vi kastade pinnen så kom det eldströmningsblixtrar igenom den. Haha. Men det var roligt. Vi kom hem relativt sent men eftersom det är public holiday idag, måndag, så var alla lediga så vi satsade på en jättesen kväll och kollade på ringaren i notre dame =) Mysigt. Vi somnade i soluppgången med simpsonshimlen ovan oss haha.

MEN HÖR OCH HÄPNA MINA VÄNNER! FÖRRA VECKAN KUNDE JAG HA DÖTT! Och det spökar nog i vår lägenhet.
Jag var ensam hemma som vanligt på kvällen no fuzz med det liksom... Så bestämmer jag mig för att städa för att det är så äckligt på golvet.. Jag tar fram sopborsten (damsugaren är ur funktion...)  och börjar utanför toaletten och jobbar fram mot vardagsrummet.. När jag kommer två meter fram i "hallen" så kraschar halllampan ner i golvet. Ni vet en sån där glaskula som sitter runt om själva lampan? EN MINUT EFTER ATT JAG STOD PRECIS UNDER DEN! Jag hade ju allvarligt kunna dött om jag hade stått där under! Är det inte lite läskigt? Och att det just händer när jag är själv hemma och det är mörkt ute!!! Jag ställde ifrån mig sopborsten och satte mig och kollade på tv och vågare inte gå ut i hallen förens elin o natti kom hem. Jag övervägde att ringa anton och be honom komma över och hålla mig sällskap men en minut senare smsade han och frågade om jag ville komma in till stan til en pub där han var, så han var ju ändå inte hemma.. Ser fram emot flera långa ensamma kvällar i den där lägenheten! Woho!!

Dessvärre så har vi fått problem... Vi har fått reda på att våran hyra ska höjas med över 1200 per vecka.. Och det är redan dyrt??! Vi sa att vi skulle flytta ut så nu letar vi nytt igen, eller om vi hitta några najsa människor att hyra ut rummet till det skulle ju också funka liksom.. 

Förresten, jag glömde nog berätta att jag en lördagkväll på nattbussen satt och pratade spanglish med en kille hela vägen hem. Så fick jag hans nr om jag ville öva mer på att prata spanska kom jag precis på men nej så kul ska vi nog inte ha tror jag. Men han var trevlig höhö.

Dessvärre så tar det ju lite tid att fixa internet när man är snål..... Så jag glömmer bort en hel del vi gör som är både intressant och väldigt ointressant mellan inläggen.. =/ men snart så ska det ändras på, snart så!

och btw så har vi ju ställt om klockan nu vilket är lite jobbigt. Ni till vintertid och vi till sommartid, så nu är det inte 8 utan 10 h skillnad vilket gör det ännu "svårare" att hålla en härlig kontakt med människor.. =( menmen. Det löser sig. Nu har vi varit här i över sex veckor det är helt sjukt tiden går så fort. Rätt som det är så är jag med min babym och lever livet och kryssar av alla punkter på våran att-göra-lista. Me longing.

PUSSSIS

ps, nu åskar det i paradiset. ds