bestulen

bj for life. Precis nyss har min ekonomi totalförsvunnit och jag har väldigt fett hår, ikväll ska jag vara ensam hemma o städa och kolla på dåliga filmer på tv för att jag inte har råd att supa... MEN jag börjar bli brun wohohoooow och imorn ska jag gå på julmarknad i svenska kyrkan och julpyssla och mysa o äta bullar:D

väldigt intressant.
love ya

im in the gang

Idag var sista dagen på cafet WOHOOOOOOO LYCKA!! Några kunder blev ledsna när jag berättade denna nyhet och jag fick t.o.m ett telefonnr med mig hem. Kevin 40+. If you wanna go out or something when you come back to sydney. Ja men visst absolut! Ikväll blir det utgång och vi ska festa galet i helgen så att Joe måste besöka aa från o med måndagmorgon helt perfekt! Sitter i bj och fick precis gratis sushi supernajs och nu ska jag gå o köpa MASS VIN och lite mat o så ska jag hem till vendela och gosa och så kommer natti o ellan om två timmar och så blir det partaj för hela slanten. Lite gossipgirl också kanske. Det är värmebölja typ. Najs. I helgen blir det sol o bad o mys o ZOO :D hahaha. Ska bli jätteroligt hoppas bara det inte är för varmt för då stängs det typ.

menmne, nu ska jag bege mig hem o ätaaaaaa. pusss <3

metronomy - heartbreaker

Idag när jag åkte hem från jobbet så slog blixten ner i en ledning till mitt tåg så jag va tvungen att byta, tyckte inte gud att det räckte att jag måste åka tre olika tåg för att komma till o från jobbet?? Tydligen inte. Min kära mor ringde och pratade lite vilket var trevligt! Jag åkte ner till donken vid stranden för att lana men självklart så fanns det inga eluttag som fungerade så mina batterier dog ju självklart efter typ 5 så jag gick hem. Det var svettigt och tröttande i den kvava luften och långa backen hem.. Suck. Men jag hittade ett 10 dollars fynd så de va lite bra iaf:)

När jag satt på bussen hem från junction idag så åkte den som vanligt samma gamla väg som varje dag. När vi stod stilla vid trafiklyset så sitter jag vänd mot en affär med diverse olika treatments.. Sport injuries, thai massage blablabal. OCH SVENSK MASSAGE. hahahaha. Vad är svensk massage egentligen?? Ingen aning men ganska kul hur som helst.

Jag börjar bli lite som stina från saltkråkan. "på min gata hemma i staaaaan" Fast jag kör på "vet du vad jag läste i tidningen idag??" Jag har läst om ganska sjuka grejer. Häromdagen läste jag att koalorna riskeras att utrotas inom typ 30 år, dom har halverats på 6 år (av alla dom vet lever enligt statistik) pga klimatförändringarna... OCH KLAMYDIA hahahahaha. Ett par i england (tror jag) har blivit anklagade för att ha för högljutt sex så att grannarna har anmält dom. Tydligen så låter det som att någon håller på att mördas snarare än få en orgasm. En 12årig tjej i usa har fått nån konstig förkylning så hon nyser 20 ggr i minuten hela hela tiden.. haha. Sen har en kille i ryssland fått fängelse för att ha dödat och ätit sin mamma.. Straffet låg först på 15 år, men domaren SÄNKTE hans straff för att han inte hade njutit av att äta henne och för att han "var tvungen" att äta henne för att han inte hade några pengar att köpa mat för. Ganska äckligt.. Elin brukade hata när jag kom med mina "vet du vad jag läste om idaaag" men häromdagen kom hon på att hon gillade det. "Då kan jag berätta om det för andra när jag inte har nått annat att säga" haha.


Snart är det heeeeeeeeelg<3

jag sa upp mig för att fånga lite sol



Den här fina teckningen köpte jag av en aborigin/australienare som satt i grön korridor vid centralen. Han var trevlig och hade precis gjort klart den här några minuter innan jag köpte den. Den handlar om hur tre män fångar fisk och massa. Lite roligt sådär :)

muuu

Det blidde inget landet för helgen för mig, kanske en annan helg :) menmen. Nu håller vi på o flyttar och det är jobbigt för jag kommer nog inte ha råd med internet vilket känns lite jobbigt faktiskt =/ det är lite problem med nyckel också för vi har bara en då det bara är elin som står på kontraktet och det är också jobbigt hahaha. Jag skall dessutom skära ner på festandet då jag skall sparasparaspara pengar nu annars kommer jag inte utanför sydneys gränser inte. Dessa problem. menmeeeen. Nu håller jag på o tar med mig mina grejer och ska snart bege mig till vårt hem. Justjustjust nu märkte jag att jag har sand i hårbotten från igår. NAJS. Men, jajajaa får väl se när vi ses igen då internet min kärlek. Tills dess, love ya.... <3