skisser för sommaren

känslomässigt ostabil. stressad. ouppskattad. förvirrad. obekräftad. eller?


ärtor och löv.

Vadå ärtor och löv?? Peace and love. Veckan har varit fylld av båda. Tiden sen midsommar har varit jättebra skulle man kunna säga. Jag har återförenats med min kärlek, supit och svettats i tält. Ganska spännande. Har även gjort av med alldeles för mkt pengar för hälsans skull.... Men najs har det varit iaf. Kameran var dock inte lika spännande som den borde ha varit. Något väldigt spännande å andra sidan var att vi av en slump hade samma tältgranne som förra året, vad är oddsen liksom?? Haha.

När jag kom hem igårkväll väntade min kära med middag åt mig och myskväll och bad. Imorse skulle han börja jobba kl 7 trodde han. Strax efter 8 väcker han mig och säger att det finns frukost där nere. Lagom förvirrad nyvaken. Mannen insåg på jobbet 06.50 att han inte började jobba fören kl 11. Tabbe. Men det var mys men jag var väldigt trött så jag somnade ju i soffan ganska snabbt efter frullen såklart.

Ikväll blir de väl mer mys i guess och tänkte även kolla på reprisen av argentina-tyskland. Nu på dagen är det städning och tvättning och handling... Och PANTNING. haha. Just nu är även mina syskon här och röjer i poolen, trevligt med sällskap. Efter fem minuters bad börjar dom fråga vad de blir för lunch, sneaky av mamma o skicka hit dom utan mat..... morr.

puss