tystnad,

idag köpte jag nya skor med malin, (favorit i repris) på skopunkte, tag 3 *doinkdoink* betala för två. Jag tror jag  är nöjd, jag hoppas det iaf, för mina finfina wedins-wanna-be-converse-but-edgier-shoes vill inte samarbeta med mig längre... På vägen hem blev jag åksjuk, och kände att jag var tvungen att gå av bussen vid telegramvägen istället för oc, även fast jag insåg att det regnade. Så jag började traska hem. Jag lyssnade på Kent. Det kändes ungefär som om jag var med i en film, gåendes i regn utan att bry sig, var helt insatt i en låt och bara känna sig som obefintlig i en grå vardag. Men det var ändå skönt. Jag är förkyld, om en vecka åker jag till London och jag måste bli kvitt min förkylning. I remember very well how i felt last time I flew with a cold. Mitt huvud sprängdes och jag började nästan gråta. No me gusta..


Kvällen har varit seg, och morgondagen ska jag ägna åt att ta en sväng till Svenska Kyrkan, Boo Församling, för att boka in ett möte med en präst till mitt religionsarbete. GUD VA KUL, mycket väl uttänkta ord.

så länge.

vipey

Igår var en spännande kväll. minst sagt. aha. Det var dagt för schlagerdans på viperroom. Billig dricka o carolalåtar, vem säger nej? Inte vi. Vi dansade kvällen iväg så att säga, för att sedan åka till självklara donken och ha pommesfriteskrig. Väldigt mysigt. När jag och Emlan kliver av bussen hände en del roliga händelser. Vi stöter på en så kallad "myrsjöskolan legend"

Emelie: Vincent!
Sandra: Hurti Hurti.
Vincent: Hur vet ni vem jag är?
Sandra: Du är ju myrsjölegend, du drog ut alla ut skolan för att mula dom i sjuan...

senare..

Vincent till sin vän: Efterfest i södertälje, usch
Sandra: Aldrig i livet
Emelie: Jag tror inte du var bjuden
Sandra: nä men asså jag menar för honom..

senare, vi kommer till porten..

Sandra: Ssccchhhhhhh... Titta, en tveskjärt! :O

Väl hemma:

Sandra: Emelie, tänder du lampan?
Emelie: Men de har du ju redan gjort?


Dagen efter blev vi rejält väckta kvart i ett av att min styvfader kommer in och smäller två kastrull lock ihop o för massor av oväsen. Sen åt vi pizza och kollade på idol. otroligt givande dag.