sup och leeeeeeeeee suuuuutreeeeeee

möhk. IMORGON ÄR DET SU3-SKIVA PÅ GÅNG, KOM SOM EN SÅNG, FESTA MED MÅNG(a), FYLLAN SKA VARA LÅNG, SÅ TA ETT SPRÅNG OCH KVÄLLEN FÅNG. (benita skulle nog bli väldigt stold över min diktning hoho) Det är ungefär det jag har att säga just nu. Jävligt taggad faktiskt. Är ganska så taggad på franskaprov och religionsinlämning också. tjohooooooo<3 Men om jag inte lyckats dö än så kanske jag kan få överleva denna vecka också, who knows.


bel-air tobias är vår man

Ja men igår då. Hasse's-ludd-myset var trevligt. Lite marshmallows och engångsgrill på en supermysig veranda för att sedan åka med partygrabbarna till wallströms och öl-mysa. Jag har nytt nr för alla som inte vet, ni kan ju fråga om ni vill ha de liksom.. Men hur som helst. Klockan tickade iväg och mina homiez skulle åka men jag skulle då stanna kvar eftersom jag skulle tillbaka till hasse's ludd. Klockan blev halv fyra och vi åt svamp-kyckling-biff-nudlar för att sedan åka taxi hem. "Ja men lägg på en skumpa på de då.." Säger Billyboy när han ringer till vad jag tror är ett taxibolag. En halvtimma senare står där en VIT LIMOSIN. Hhahahahah. Livin' the dream eller vad? Så vi cruisade lite med champagne och jäger genom stan för att sedan komma hem typ kl 6. ånghäst. Vid 9 skulle ju jag vara redo att ta emot kattkunder som missat att det var röd dag idag. Japp så var det. 09.20 blir jag väckt av en för tidig kund. Bajs. Sen gick jag in igen o kollade på Monsters Inc samtidigt som jag åt frukost. En halvt avsmörad halv hönekaka, chips och te. Najs. Sen mådde jag primmaaa och katterna fick sig en omgång. tjuhu

Nu är jag hemma och är hur otaggad på allt som helst. Det är jobbigt. Väldigt. JAG VILL BARA KRAMAS. Imorn är det cartoon-skiva på gång. Jag har två potetiella outfits. Vi får se vilket humör vi är på imorn helt enkelt. Ganska stora kontraster haha. Hur som haver.

Filosofi var ordet. möh

ps. jag glömde berätta veckans absolut sjukaste grej i min okronologiska vecka. I ONSDAGS SÅ SPRACK MINA JEANS SÅ MAN KUNDE SE HELA MIN HÖGRA SKINKA HAHAHAHHAH :D Helt fantastiskt roligt och detvar sjukt med tur att jag hade på mig en överdel som kunde agera helkroppstäckande. Nåväl nästan iaf. ds.

gla-gla-glad påsk


(fr.v sandra, malin, emelie, hanna)

Igår var det påskafton och det firade jag med mina vänner. Alltså mina riktiga
vänner. Alla fick varsit ägg som jag själv suttit och målat. (förutom emelies
de målade hon själv) Väldigt nöjd är jag hur som helst. Sen åt vi mumsmiddag
och kollade på guldkompassen.. Den var skum men boken är fantastisk..

Imorse på tunnelbanan så kom det fram en kille till mig lite random..

Han: Tja, läget?
Jag: eeh, de är bra hur är det själv?
Han: jo bra. Vad sägs om typ en fika om en vecka?... Eller du kanske redan
har en prins?
Jag: Eeeh joo jag har tyvärr det... *hjälp*
Han: aha okej, men ha en trevlig dag iaf!


Haha, även om det var misslyckat och han va ful med långt hår och skägg så var
det ändå lite charmigt.. En prins va.. ahahah. men varför inte.

Nu ska jag hur som helst bege mig ner till tha oc och träffa mina vänner för att åka till
hasse's ludd och mysa. =)

so long, tjing och tjong.

mjumjumju

Påskafton. Lördag. Ikväll har jag en dejt med en viss M.Svanström. Jag längtar lite. För tillfället ligger jag i sängen och kollar på greys anatomy och kan inte slita mig. Jag skäms med tanke på hur varmt det är ute...  Men jag ska faktiskt faktiskt bara se ett till samtidigt som jag ska äta frukost och sen ska jag gå ut på en promenad som ska sluta på coop konsum där jag ska ge emelie en påsk-kram och handla lite middag.

Igår togs min uteserverings-oskuld. I likeey. Efter en härlig stund med mina vänner i kungsan så åkte vi hem till mig för att käka lite najs mat och kolla på lite tv. Sen fick jag guitar hero besök och en bacardi razz drink. (usch) Men de var mysigt. Sen råkade jag skvätta tvål i ögat på en annan person och blev skyldig den frukost. 03.45 blev jag åter ensam och begav mig till min nybäddade fantastiskt mysiga säng för att kolla klart på skins avsnittet som jag började kolla på tidigare under kvällen. Sen fick jag lust att kolla på lite greys också och det resulterade i att jag nångång strax innan halv fem somnade och vaknade med datorn liggandes brevid mig. Då var klockan halv två. SKÖNT. Solen skiner galet. Idag är det påsk och jag är glad.

PUSSSSSSSSS!

väldigt okronologiskt

Häromdagen gick jag in i en lyktstolpe. Sen skrattade jag åt mig själv hela vägen till jobbet. Mitt kindben gör fortfarande ont. På lunchen gick jag ut i de fina vädret och köpte en glass. Nogger mint. dont try it. Jag kastade halva.

Det är måndag idag. Jag jobbade med kattisarna imorse och sen åkte jag till Andy's med mina syskon. I<3massabarn. Nu är jag hemma och jag har jättetråkigt. Jag är supertrött också... Men jag känner mig inte det minsta lilla motiverad att sova faktiskt.. Jag vill hellre ha sällskap och en kram.

Igår jobbade jag på cafét för första gången på riktigt. Det var rätt så mysigt. Kvällen var också mysig och jag är värsta stolt över mig själv faktiskt. Makin' progrezzzzzz! Hur som haver önskar jag mig lite love ikväll.. Det är något som faktiskt skulle göra mig motiverad till att somna.. Dock blir det nog bara jag och mcdreamy ikväll.

Tillbaka till framtiden så har jag precis fått en månads jobb i februari sådär lagom tills efter Australienhemkomsten. Passa hus-hund-häst-o-katt. Nej det är inte årets skämt att jag ska ta hand om en ev. två hästar. Jag ska nog visa er. Februari 2010 kommer bli månaden fylld med gos, långpromenader och experimentet: att lära sig rida på en häst. OCH SÅ FYLLER MAN JU 20 LITE SÅDÄR RANDOM. men vi tar ett steg i taget liksom.

pösss

china girl

Idag är jag dum i huvudet. Jag är äcklig. Jag har haft bajsmkt att göra.. utan att ha kommit nån vart.. Deadline imorn för projektarbetet och här sitter jag ett antal timmar senare och har fortfarande massor kvar att göra. Men heyyy jag är glad ändå. Fast ändå inte, men iaf... Projektet väger över den mesta lyckan just nu, men innerst inne.. innerst inne. Hål i magen, haha. Så jag får väl sitta här till den oändliga natten blir till dag och försöka att inte somna och inte freaka.. Slutrapporten förstör allting! buä. Det jag faktiskt har gjort idag är att ritat kurvor.. om och om igen och en gång till. perfektionist som man är.. ibland.. Till och från får jag lust att inte gå på några lektioner alls imorn förutom projektarbetet för att kunna sitta hemma och fila på de sista.. Men mamsen blir väl kanske inte så värst glad då..

ångestglädjepuss