heaven knows i'm miserable now

Projektarbete = Bajs
hejdå


ibland gör man absolut ingenting och det blir fel ändå

Popcirkus va bäst o jag o malin va töntigaste med på tv. hihi. Efter den mysiga och mogna (haha) konsertkvällen begav vi oss sakta men säkert mot mariatorget och allas vårat babasonic. Lite kö och kyla och lite folk och sedan ett nedkylt baba. Inte bra. Lite öl och oväntat onödigt opassande sällskap senare så lyckades vi tagga till. En halvdålig dj lyckades stämma upp till dans några gånger, billy elliot here we go haha. Några misslyckade blackjack omgångar och några kramar senare var de dags att äta mat. Vi dissade donken för att äta kebab.. <3 Ska ni till Liseberg sen eller? Ja föffan, hur som helst så missase jag sista nattbussen hem. Helt fantastiskt.



Gårdagen avslutades halv fem och började inte kl 7 som den borde. Istället väcktes jag kl 10 och gick upp kl 11. Frukost och dusch för att sedan gå hem till Gustaf och plugga spanska. yayayaaa. Fem timmar senare hade vi utförligt svarat på 13 fjuttiga frågor. Vi hann också med en sconespaus. Det var trevligt. Om vi klarar av morgondagens muntliga prov är dock tveksamt, men cred får den av oss som säger att senor nilsson kom som en vit riddare i månskenet. Not gonna happen. Hemgång betydde utgång, en hund och två huliganer skulle gå en promenad. Det slutade med att jag blev jättemulad och att hunden sprang iväg. I lost.


I am unhappy too

Kvällen blev lite misslyckad. Jag gick ut i köket och kollade mig omkring, öppnade kylskåpet, vart är resterna av den delikata middagen jag gjorde för några timmar sen? Går och frågar om de inte blev nånting kvar. Svaret var nej. Hela mitt syfte med maten i fråga var att det skulle bli rester över så jag faktiskt skulle äta lunch och inte fem nudelisar och några skedar soppa i farten på väg till bussen.. Jag blev arg. Så går jag ut i köket och ska göra te. Kvällsro. Det är precis vad jag behöver. Kokar vatten och tar fram precis en sån påse ur det lilla kvällsro-te-paketet. fixar o donar och ska andas in den friska doften av kvällsro. Skumt. Det luktar inte som de ska. Kollar på tepåsen o då är det fucking jävla yellowlabel tede äckligaste som finns. Då gick jag in ännu surare i rummet o bestämde mig för att kolla på greys anatomy äntligen. Lite lycka en gråmulen jaunarikväll. Öppnar upp mappen som heter disc 1. Skumt. Igen. Jag vet ju cirkus vad som händer o wouw här hoppar vi väldigt mkt. Söker o letar o märker att discarna inte är rätt märkta. SUR. Bestämmer mig för att skita i greys o kolla på skins. Äntligen skins säsong tre. Märker att de bara är en trailer jag laddat ner, så jag måste ladda ner de igen.. Suck. Men nu, äntligen äntligen äntligen wawawewaaaaa. Märker att ingen av dom gamla goa skinskaraktärerna finns kvar. Istället kommer andra generationen. WHAT? Tur för dom att jag blev kär, men nej. de är inte okej. Helt fruktansvärt. Tur att jag ska till englandet om inte så lång tid iaf, då ska jag åka englandrunt o leta reda på dom. <3 love ya

i entered nothing and nothing entered me

Porfavor kan inte nån vem som helst bara ställa upp o göra mitt spanska oral exam på fredag. Jag skulle vara så tacksam. . Mina inre känsla säger mest nej. Supernej till spanska. Manu Chao skulle hjälpa till, Morrissey räddade mig helt. Imorn är det elintisdag, gossipgirl, top model och my perfect life. Eventuellt massor av Australiensnack också. taggat.

Six Pistols - Pretty Vacant

imaginary gods can never save you

Jag hade en spännande lördagskväll som bestod av guitarhero (EXPERT JA TACK JAG VET), felröstning i körslaget och ett oväntat besök. Söndagsmorgonen synar med fotbollsträning med en idioten-avslutning och att komma hem med ett tacosabstinens som inte fick tillfredsställas. Men jag fick ju träffa min söta mormor iaf, och närvara när min mamma fick facebook-nojja. Det är lite kul faktiskt. haha.

Förutom att jag tvingas vara på matte/franska/spanska humör så är jag definitivt på onsdagshumör. Onsdag som i debaser-och-babaonsdag. Markus-och-Nina-onsdag, öl-onsdag. Nu på onsdag är det just en sån onsdag. Fantastiskt, helt fantastiskt.


A Camp - Here are many wild animals

take me to the boats

wawawewa. Igår var det Fredag. Dags för utgång. Fredag. Jag saknade en del timmars sömn och visste därför att de kunde gå lite snett redan från början. It did. Halv elva skulle dom andra vidare, jag åkte hem, o de va inte bara för att jag var onykter utan för att jag var supernot taggad på dit dom skulle. En donkensväng o lite malinsms senare satt jag på bussen hem kl elva och sätter på ipoden o lyssnar på nått lugnt. Fast de kan också ha varit typ familjen för att stämma upp till egenfest. Skit samma. Bums så somnade jag och vaknade vid korset. Attans halvpanik men med tanke på min boendelocation så kunde jag utan en längre färd gå från nämdöstigen. Kan ju tacka gud för att jag inte satt på 422an o vaknat upp halvvägs till gustavsberg.. Vinglade min väg hem på klackar gåendes på is och slask, kom hem o kastade mig i sängen för att sova. Klockan var inte ens tolv. Idag mår jag bra hur som helst och lyckades sova i hela 11 timmar, mums. 

Jag är nog den charmigaste i världen, o nu ska jag försöka plugga projektarbete. lycka

dagens låt är en fin en
i'll be the sticker on your refrigerator
Billie The Vision and The Dancers - Stick to you


popppp,

Har precis laddat ner de första avsnittet på den nya tredje säsongen av skins. Jag vet inte om jag vågar kolla än. Min baby är ju död liksom. :o Sorrow. Men snart så. I helgen. Har i dagarna också fått bekräftelse om födelsedagsparty i england i mars, surprisesurprise. Should be fun, men jag runnar out of presentideer till folk.. help?

Igår hängde jag på friskis med emlan. Helt plötsligt såg jag min mentor, SU3's alldeles egna lilla Benita. Det var spännande faktiskt. Vi såg också en tjej som tränade i jeans. If they can do it, so can we!

You have me for a moment grab on while you can
The Hives - Diabolic Scheme


it's not unusual

Utmanad av maltepalt, I'll do my best.

Regler:
· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.


Mina fakta/(o)vanor:

1.  Jag älskar att köpa nagellack.

2. Om jag fick ha sex med vem jag ville skulle jag haffa Kihlen resten av mitt liv. <3

3. I sexan eller sjuan skrev jag ett brev om hur jag ville att mitt liv skulle se ut när jag blev vuxen. De flesta idéer kommer ifrån massa romantiska böcker jag läst. Brevet är secretly hidden nånstans i mitt rum, jag har knappt koll själv faktiskt, och jag ska inte öppna de förän om massamassa år. Ska bli intressant. Å andra sidan så kommer jag ihåg ungefär vad de innehåller förtillfället, men bara i stora drag. Det sjukaste är att utan att ha tänkt på de så har de senaste två åren cirkulerat om precis denna location och det är inte förän nyligen som jag kommit på mig själv komma allt närmare och närmare.

4. Jag har hellre på mig fina underkläder och vanliga kläder än tvärt om om jag skulle vara tvungen att välja antingen eller.

5. När jag jobbar på kattpensionatet så pratar jag jätteofta med mig själv, högt. (Eller med katterna..) En vanlig fras är "Lyssna här alla kissekatter, den här låten är gryyym"

6. Jag har väldigt höga förväntningar på mig själv och oftast blir jag rätt besviken..

7. Jag är ofta rädd på kvällen när jag går på min gård, att någon ska komma bakom mig och ta mig eller nått.. Därför tar jag alltid upp nycklarna och håller hårt av två anledningar, så att jag ödslar mindre tid utanför den låsta porten, och om det skulle komma någon så kan jag slå honom i huvudet med nyckelarna.. Väl innanför porten slänger jag igen den och springer bakom betongväggen och ryser genom hela kroppen och spänner varenda muskel jag har i kroppen. Sen är jag inte rädd länge.. Faktiskt så är de ju rätt komiskt och de måste se helt sjukt ut..

8. En full superutekväll kan absolut bli bortvald för en mysig hemmakväll med min familj. Love ya. Jag har fan hela livet på mig att gå ut och bli aspackad, what's the fucking hurry?

Jag utmanar: Ida, Min Mamma, Natacha Peyre, Karin, Din Mamma, Ellan och Titan.
Pöws

i'm throwing my arms around paris

En bra och en dålig dag. 50/50 så att säga. Har haft otroligt fruktansvärt mkt träningsverk efter årets första fotbollsträning, men att träna igen stoppade inte mig idag inte. Blir kul att se vad som händer imorn.. Det braiga är att jag är på bra humör atm och att jag idag klarade av min första 100% låt på MEDIUM på guitar hero. Im very proud! Jag har också laddat ner Morrissey's och A Camp's nya skivor, happiness. Så här sitter jag nu o lyssnar på jävligt bra musik, och funderar på hur och när jag ska börja plugga franska...

and now my fears they come to me in threes

Äntligen fredag, fredagen inför en vilohelg. Efter en tankspridd dag i skolan åkte jag hem o sov i nästan två timmar innan jag skulle börja jobba på goa konsum. Gud straffade mig, för att sedan skona mig. Love ya. Min buss var hur som haer väldigt sen, vilket gjorde mig på sekunden sen, men å andra sidan så slapp jag jobba med en viss person då jag såg denne som var på väg åt ett annat håll. Lycka. Min man jjobbade idag. "Så jag borde inte skämmas om jag ringer dig" Oh baby aldrig, du får ringa mig hur mkt du vill<3 hihi. För att klargöra så handlar detta då om att byta jobbtider, men de är tanken som räknas eller hur? Vi hade iaf ett moment och det kändes viktigt.

Kvällen bestod sedan av besvikelse då hon-som-inte-får-nämnas-vid-namn lyckades dansa vidare i lets dance. Guitar Hero räddade mig. Jag har börjat utveckla mina kunskaper och ta mig an svårighetsgraden Hard. Although, its kinda hard tbh.. Men det handlar om att utmana sig själv o testa sina kunskaper.. EXPERT HERE WE COME

PUSS

morri

Nu var det dags igen. Dessa omtalade Plugg-Torsdagar. Den dag i veckan som är som gjord för att få massor av saker fixade och gjorda på, eller att jobba heldag på konsum. Dessvärre, liknar väl detta snarar en fantasi än verklighet. Men jag gör nästan mitt bästa, eller? Garanterat är väl att jag kommer ta livet av mig i slutet av mars, bajsprojektarbetet kommer kväva mig dygnet runt.

Idag lider jag av kärlek-och-fjällen-absinens.

SU3 goes East

Då va de dags, nu är det bestämt. Sista terminen. SU3. Den här gången åker vi österut. Ryanair har vi bytt ut mot Silja Line Galaxy, Åbo here we come. Klasskryssning. Det kommer bli superfest. Efter en halvlyckad dag i skolan satte jag mig i lunchrummet på konsum för att plugga innan jag började arbeta. Projektarbetet är på g. Lite iaf. 

Hur som helst, mitt i allt arbetsslit ser jag en liten pluttpojke och hans pappa. "Jag jobbar här" Sa den lilla pojken, otroligt charmig. Helt plötsligt tar han sats och springer in mellan två av kassorna och försöker gömma sig. Fantastisk liten unge. Det var en bra kväll på konsmums. Jag var glad av flera anledningar, betyg, en man, minus en man och trevliga småpojkar. Jo men idag har har blivit väl med en William, ca 12-14 år, och hans vänner. Han berättade för mig hur vissa små ungdomar han känner brukade sno cigg o snus. "Men du tänker inte anmäla mig för de va?" Supersötisar.

Sen blev jag otroligt sugen på hemmalagad kebab och glada låtar.

DWL

Igårkväll hade jag svårt att sova. Natten till den första dagen i skolan. Same old song every year. Tillslut började jag räkna får, de 20onde fåret hade rabies och tog sig en rejäl tugga av filmkameran som filmade dom. Det var då jag bestämde mig för att jag inte kunde sova. Jag skulle läsa, men istället för att läsa studerade jag på mitt projektarbete i en timma. Väldigt givande mitt i natten... "Steg 1 är att ha steg 1" Fast innan jag kom till denna väldigt trötta fras tror jag att jag fick fram en del bra saker.

Idag tror jag att jag kommer ha svårt att sova igen. Den här gången kommer det bli jobbigt. Liggandes i sängen (som förövrigt min hund kom o smutsade ner med sina grusiga tassar alldeles nyss) utan att inte låta bli att tänka på hur förnedrad, kränkt, besviken, lurad, utnyttjad, ledsen, arg,  förvirrad och bortglömd lilla jag är. Lilla jag. För att inte glömma min migränhuvudvärk och mitt illamående.. Second time around. Jag börjar bli trött på de där. Den här gången är annorlunda på flera sätt... Värre för de mesta. Bättre på ett sätt. Men de räknas liksom inte in i situationen..  

Sorrow recovery kommer att innebära massor av träning och guitar hero.

Över 200 inlägg, congratzzzz

Min vän Karin har introducerat mig för Tradera. Det känns ju som att man skulle kunna göra väldigt många impulsdumma köp där. Vi får väl se vad som händer helt enkelt. Har hur som helst lagt upp en par fotbollsskor, en klänning och ett datorfodral än så länge.. Snart ska vi nog hitta flera saker att sälja så kommer jag tillslut bli miljonär. =) *lycklig*

Nu på schemat är det skola som gäller, och lönedags på torsdag. me not like vs me like. Veckans schema innehåller också massor av T-R-Ä-N-I-N-G. Japp du såg rätt. Sandra Maria Ek har köpt månadskort på Friskis&Svettis. Det är nu det gäller!

sister I'm a poet

Det finns en människa som gör mig irriterad. Bara tanken av denne person ger mig huvudvärk. Idag var en huvudvärksdag. Det värsta är när jag tvingas åka buss med denne. GOD. Jag går nästan hellre hem i denna kyla I'll tell ya. Förut var allting normalt. Yohoe kul. Sen blev det väldigt mycket på en gång. Massor av skumma signaler hit o dit och närgånget och skumma samtal och SUPERPANIK. Nu försöker jag bara andas och gömma mig. Life's tough.

Idag arbetade jag på kära gamla coop. Det var väldigt spännande. Så kul att jag satt och gjorde askar av gamla kvitton. På grund av kundbristen fick jag gå hem en timma tidigare, HAPPINESS. Och nu är det sovdags för imorgon är det upp i ottan för att återbesöka mitt fina gamla konsum.

godnattpuss


hallahalla

Idag ville jag delta i en religionsdebatt på Hallå P3. Jag ångrade mig.Två gånger. Men de gjorde mig så irriterad. Debatten handlade om konflikter och förtryck mot religiösa folkgrupper, och huvudämnet var Gaza. Israel och Palestina. "Konflikten handlar bland annat om rätten till ett fritt liv"Jag ville bara säga fuck you. Det kanske var en del av konflikten för massor av år sedan, men nu, 2009, hur kan det egentligen handla om det när det snarare handlar om att utplåna liv. "Media borde uppmärksamma oss så vi kan protestera" Egentligen borde vi låta dom kriga tills alla dör (så länge dom håller de för sig själva) så kan vi istället bry sig om folk som typ svälter ihjäl på grund av torka och dör av epedemierna som uppkommer med den. Folkgrupper som vill och behöver få akut hjälp istället för att bry oss om en situation som vi ändå inte verkar kunna påverka. Hur ska vi kunna hjälpa till i denna konflikt om Jerusalem när dom knappast lär respektera våra tankegångar om situationen och varför ska vi då respektera deras val? Självklart dör massor av civila oskyldiga människor som inte lyckats fly och det är jättehemskt. Men allvarligt, väx upp. Krig är bara till för töntar!

Älska din nästa som du själv vill bli älskad.

NYE



New years eve was a good night. We had a lovely meal with dance and delicious food. Then off to a party in Mälarhöjden which could have been better, but also worse. I opened a bottle of champagne (sparkly wine) for the first time, and hopefully not the last. Me and Frida wasn't feeling too good after a few hours so we took a nap before we went home. I also spoke to an "old friend" of mine. And then I spoke to my mum on the phone and said I wasn't really drunk. The Mission of the night was accomplished , and I told my mother a great lie.

So, 2008 is officially over. Whether that is a good thing or not is the question without a clear answer. But what we can agree on is that this has been the year of travelling:

Januari and May - Bäsna, Dalarna
March - Fjällen
 June - Leighton Buzzard
June - Peace and love, Borlänge
August - Zakynthos
Oktober - London

As I've started to collect vouchers from Ticket, travelling has a future this year too. Where it goes I don't know. Maybe Thailand, Australia, China, European citys. Wherever it's happening.

2008 has also been the year of friendship and laughter, party and hung over days and many hours spent working... Being 18's rough, I'll tell you. Haha.


Cannot honestly say why I'm writing in english at the moment. Basicly it started in my head as I was typing an email in english to my english family in leighton buzzard. This just came along. This wasn't really how I suspected it would turn out. But here it is. It's ten days until school starts and thats a fact I would like to forget.

lotsssss offfff loveee
xxxxxx