giv oss solsken

Tänk om livet vore enkelt. Lika enkelt som i ett rött tält från stadium
Innehållande öl, sprit och smutsiga kläder. Solsken på utsidan
Ingen solskyddsfaktor, batman och svarta fläckar i ansiktet
Nudlar, tonfisk och en jordgubbe i emils rumpa
Musik och sällskap.
Sällskapssjuka


dagens ord: social umgängeskretspress, av siri och sandra su3

Idag på samhällskunskapslektionen så lyssnade vi på p1 (möjligtvis p4) där de va ett program om varför svenska ungdomar mår så dåligt. Det var lite intressant. Vi fick också varsitt papper och diverse olik kritor och fick gärna rita någonting vi mådde bra av. Jag började stadigt. En strålande fin lila blomma i mitten. Följt av ett hjärta. Ett ofullständigt hjärta. Följt av en sol, en ofullständig sol. Och massa krussiduller. Ett regnmoln och lera. Jag tror de symboliserar halvfejkad lycka. Den finns där men den är inte fullständig. Hopp. Hopp. Hopp. Sedan skulle vi skriva ner fem saker som svenska ungdomar mådde dåligt av. Våran lista var enkel och fullkomligt bäst. Den löd såhär:

>Skolpress
>Föräldrapress
>Framtidsångest, jobb? Högskola?
>Utséendefixering
>Social umgängeskretspress

Dessutom var den färgglad.

Här är för övrigt min överanalyserande symboliserande teckning.



Väl hemma efter skolan tog jag mig en fin promenix med hunden för att sedan plugga, göra mig en extraordinär latte med kardemumma på, och fortsätta plugga. Klassisk barockmusik strömmar för fullt ut ur högtalarna på min laptop. Jag börjar faktiskt tycka det är väldigt otroligt superhärligt att lyssna på de medans man pluggar. Suggestologi är min nya bästa vän<3

hur som haver, helt plötsligt får jag ett telefonsamtal. Elinbästabästis ringer och säger att hon har mycket goda nyheter.. Jaha tänker jag och fantiserar om en kärleksrelaterande nyhet. Du har precis fått heltidshelgjobb. Jag blev stum först, sen hoppade jag till och gav ifrån mig ett gläjdetjut. No more party för mig på helgerna, och no more fotbollsmatcher. Vi ska nog klara oss. Snart börjar skivorna som sagt och det finns nu ett lite starkare ljus om lycka för alla som vill partaja med moi. Detta kräver också en oändlig övergång till oplanerade studier till överplanerade studier för att inte gå under. Men heeeeeyyyyyyyy my cafe latte brings all the boys to the yard and they're like it's better than yours damn right!


Det här är alltså jag när jag konfettifirar min nya anställning. :)
TJUHUUUUUUUUUUUU



superpuss


are you here soon?

TORSDAG. Idag SKA jag PLUGGA. MASSOR. JÄTTEKUL. Jag har motivation. Faktiskt nästan. Solen hjälper och jag laddar ner barockmusik. Nu ska jag bli supersmart hoho. PÖSSEN

mazzamazzarin

crowds push and shove down the street in a bus-fume haze
building for a new day what will become of you and me, our love?
I wanna shout from the roof, no these things they just don't do.
will they wait for me and you, or just leave us both behind? I don't know...
she said, Man, I don't wanna play around with words, I just wanna lay with you.
I can't solve the problems in this world, it's breakin' my brain in two.

heaven knows im miserable now

Helgen var speciell, väldigt speciell. Började men en gratis utekväll i fredags med ett bra humör för att sedan bara dala neråt och sluta i en knäskada och ett konstigt humör på söndag kväll. Jag har inte så mycket att säga om helgen förutom att jag inte tänker vara en ge-uppare. Jag skall kämpa för att nå mina mål. Dom är tyvärr alldeles för många och jag håller på att förlora mot framtiden. Men jag kan om jag vill, jag kan om jag vill, men mest av allt så kan vi om vi vill. Alltså så skolkade jag från matten som så många andra och skulle plugga projektarbete. Det går väl både bra och dåligt. Min lista på allt som fattas blir saakta mindre. Inte sakta men säkert då det ibland tillkommer helt nya saker out of nowhere.
 
Men nu har jag spanat in russell brand och hör themesongen till hannah montana = middag, så lycka finns det ju alltid!

spec

Idag tillägnande Ida ett av mina favoritord till mig på sitt cae-oral test. Im basically very happy. Idag var det också den efterlängtade Nackas got talent i skolan, trevlig eftermiddag men jag gillade dock inte prisplaceringarna men what to do what to do? Efter denna session så gick jag och Ellan-pellan till forum och gick randomly in på ticket för att kolla priser till australien. VIPS så var det bokat. Läskigt värre. Air China will take us to beijing and then it will take us to PARADISE<3 På fredag ska kalaset betalas vilket betyder att jag är superfattiglapp ända fram till studiebidraget. Panik och snart börjar studentskivorna PANIK. Det får bli massor av husets sprit att föra på och starta mottot 1-öl-per-skiva (förutom min egna). Det får duga. Men tanke på att studiebidraget och lön som kommer landa på en alldeles alldeles alldeles för låg summa och en liten summa av personalrabbat som allt tillsammans lätt kan bli överslagsräknad till en ca 2000 kr ska då egentligen räcka till kanske fyra (?) skivor under april månad... Ingen biljett köpt än bör sägas.. Jag får nöja mig med sm3s och min egen troligtvis om jag inte skulle hitta en vinstlott på marken av en slump. Jag kommer bli den där sorgliga tönten som missat hela poängen vårterminen i 3an. MEN HEY AUSTRALIEN HERE I COME.

och dessutom så gör jag ju min kropp och själ en tjänst right?

cogito ergo sum. . .

Jag önskar hellre att jag inte kunde tänka och därmed inte existerade. Filosofi dödar mig för tillfället. Helt plötsligt är det jätteroligt att byta sängkläder, lägga in all tvätt i garberoben och damsuga. Shit happens. Detta har också blivit ännu en måndag utan träning. Shit happens. Hur som haver så känner jag mig lite kräsen angående det svenska vädret då jag precis tagit mig en weekend i kära leighton buzzard för att hälsa på i englandsvärmen. Det var mysigt, och ja, jag tycker det är lite jobbigt att man ska behöva åka så långt bort och vara tvungen att prata ett helt annat språk för att få uppmärksamhet och stärka på sitt självförtroende. Bör dock göras oftare. Tycker också att min omgivning saknar en supersötisgay, man kan ju inte på nått sätt må dåligt av det! Englandsdagarna var fyllda av för billig alkohol, mat, mys och alldeles för lite pluggande. Snart är det dags och jag är inte redo. 

holla


shoplifter

fd

Förresten så åker jag till englandet snart. =)


kärlek är för dom

Jag har en känsla i magen. Jag känner mig ensam och utanför. Jag känner nästan ingen helt plötsligt. Utlelämnad information.. Utkonkurerad. Jag tror hon försöker markera sitt revir.. Den här magkänslan blir resultatet.

Dessutom är alla mina dagar just nu fyllda med alldeles för många måsten... Jag klarar mig med hjälp av förskjutningar.. Tyvärr gör det bara att det kommer tillbaka i en kraftigare våg senare.. Jag måste bland annat plugga, men också arbeta, städa, lämna in min mobil på lagning, köpa tyg, köpa presenter, göra inbjudnigskort till studentmottagningen osvosvosv... Istället läser jag damernas värld och sniffar lacknafta. Det blir en intressant plugglördag må jag tro. Dessutom så är jag hungrig.

GET ON THE BUS



Idag ville jag ha bekräftelse. Istället var jag trött och har pluggat alldeles för lite.


dfsdggh

sträckt

HÖR OCH HÄPNA! Idag tränade jag! Helt fantastiskt. Det snöade tillochmed vilket avbröt träningen lite tidigare pga halvrisk, men de va mysigt så länge det varade. Vi har fått en ny tränare, han verkar supersnäll och bra. Kändes skönt. Om vi bara blir fler än 7 på träningarna så kanske vi kan lyckas iår eller va säger ni tjejer? Innan denna utestund så sysselsatte jag mig med att läsa Högläsaren, dricka kaffe, läst min gamla blogg, prata om spöken och varit hos doktorn. Blodprov är lite läskigt men det gick primaprima. Hoppas det inte är något fel på mig bara hoho.

pussokram

JAG ÄR NITTON ÅR

Mjau!, jag är en . Och jag är Vad mer behöver du veta? också, och det är jag !#@$% för. JAG Ska vi...? HELA TIDEN, annars blir jag Jag behöver gå. NU! eller ... tyck synd om mig?. O då blir jag *sniff*, fast man borde vara eller hur? Kanske borde jag bli en Givet!? Då är jag iaf när jag .. Med alkohol i kroppen blir man Ska vi? LIKSOM .. men sen så blir jag Bara ÅÅÅÅHHH, liksom!.. I CENSURPuss på dig! Vi är a tillsammans. Och när vi och på fredagkvällar så är jag helt plötsligt ... bäst så! och CENSUR skriker Åååh mange! och så har vi hejdlöst sex på en toalett. Sen blir jag ... tyck synd om mig? för att han går och pussar på (en annan). Hon tror att hon är så Och jag blir på henne. Och slår henne. O helt plötsligt så vaknar jag brevid CENSUR och är UUHHhh... och . för jag fick CENSUR för mig själv :D Rosa å go'

Utdrag ur sandracool4042.blogg.se november 2006. Så jävla bäst haha.