br

dagens låt är förresten Foals med Cassius

freden och kärleken

...som vi så ofta pratar om nuförtiden. igår var det exakt två månader kvar tills vi sätter oss på tåget till allas vårt borlänge för ännu en musikupplevelse fylld med just peace and love. Why not? Bandsläppen har varit många, och listan-på-de-sevärdiga blir allt längre. Det är väl ett tiotals stycken band som måste ses om de inte krockar, sådana givna artister och band så som Kent, Håkan Hellström och the Hives..  jag-vill-se-om-jag-har-tid-och-lust-listan är desto längre och innehåller bland annat Pascal, Hästpojken, Millencolin och Jill Johnsson (som borde nästan vara på jag måste se listan!) Det  finns också en band-jag-vill-ska-komma-lista. Där bland annat The Donnas står och väntar, tillsammans med Lars Winnerbäck, Backyard Babies och Firefox AK.

Dagen har varit sjuk, och jag har legat i min säng med laptopen hela dagen och försökt skriva en sk kravanalys på två idrotter. Hur intressant som helst vettu.

pössy

que?

Anonym  24:apr, 00:31

Hej sandra ek, du har inte varit snäll i år, så tyvärr kommer du inte få några julklappar !

Mvh, tomten


en virvelvind

håkan hellström mina vänner, det är en trevlig filur. Och hela dagen har jag dåsat och varit trött. Och så bestämde jag mig för att läsa lite ur min bok: Håkan Hellström - Texter om ett popfenomen. Det är alltid lika trevligt faktiskt. Sedan bestämde jag mig för att lyssna på håkan och nånting slog snett, eller rätt kanske? När introt på Mitt Gullbergskaj Paradis började spelas så blev jag som vild när jag satt här.. Gapade, stampade, mimade och slog på mig själv av glädje o jag skulle ha kunnat springa femton varv runt huset bara för att.. Nästa lördag är det party som fan! be there or be squared ffs.

Men igår då. Jo det var ju min käre vän Karins 19e födelsedag. Så hon o jag åt en fin, middag.  För att sedan åka hem till en man vid namn Rusty för en trevlig kväll. Mja men det var den väl, förutom två saker. Det var bara par, förutom jag och Theresia, (och ett fjanigt äckligt litet gäng från viktor rydbeerg.. euw) och det kändes lite b. Men det var rätt trevligt ändå visst. O den andra saken.. Jag träffade en person, och så fort jag såg på henne, så fort jag skakade hennes hand, hörde hennes röst när hon presenterade sig... så hade jag redan bestämt mig för att jag inte gillade henne. Och när jag gick därifrån, så ville jag skjuta henne. Jag vill inte nämna några namn, men jag måste ändå berätta lite. Hon hade fula kläder på sig, jättefult hår, jättefula röda klackskor och en matchande handväska som försökte visa att Jag är väldigt mogen och vuxen (NOT!) och sedan. Sättet hon pratade med sin pojkvän på (och faktumet att hon som är så äcklig ens har pojkvän..) och sättet som hon klängde över en annan kille helt plötsligt.. Hur hon pratade med mina vänner var ju förskräckligt.. Kan man inte visa hur falsk man är LITE TILL? Usch.. Och alla historier jag hört om henne, om hur dum o jobbig hon är mot sin pojkvän, hur ingen av pojkvännens familjemedlemmar eller vänner tycker om henne, hur ryktet går att hon har übermycket hår på bröstet o har därför ALDRIG sex utan en tröja, fick mig att nästan skratta när jag såg henne. Jag tycker så synd om honom.. 

Men förutom detta hat jag utvecklade så var det rätt trevligt med iaf några trevliga personer som jag hoppas att jag ser igen. En kväll med fula danser, myntasugrör och c-vitamindrinkar, för att sedan spendera natten i mitt andra hem. På fina Boxengränd 36, hos min tredje pappa, min andra mamma och min numera bartenderlillebror, min storasyster och en liten Gant-vovve. What a family huh? Jag har inte träffat dem sen innan england kom vi på, förskräckligt. Sen kom hela släkten, och de två enda som kom ihåg mig, var de äldsta personerna, nämnligen mormor och morfar. Det värmde. haha!

gentlemen, over and out


andy warhola, and le shopping

Studiedag och dagen började på bussen till slussen 12,07. En tripp till det Moderna Museét, then off to the city. Dagen slutade bra, för både mig och Malin.. Som vi brände hundralapp efter hundralapp efter hundralapp... osv. Med den ena kassen efter den andra vandrade vi hem med massor av nya skor och kläder, nöjda som få!


Och så över till dagen.. Jag vet inte, men jag skulle gissa att jag sammanlagt har gått på max 10 kickboxningslektioner, alla med min kära jacob.<3 och så kommer han fram till mig och ida och sa: Ni två är för duktiga för nybörjarklassen... Jag vill inte se er mer här.. Fniss whos got talent now va nacka?? Ere inte jag så sääääääg. mihi. Så nu ska vi väl avancera oss, iofs så har ida kunnat avancerat sig mycket länge eftersom hon har years and years of experience och är stark as hell också.. NEXT WEEK I'LL KICK YA'LL ASSES ALA BETTER!


lovelyeh<3


dagens onödiga ting

  • vädret
  • att jag kom hem till en deklaration som sa att jag är skyldig staten 800 rikstaler SAY WHAT?
  • min mobilräkning som jag för första gången ska betala själv... Though I know what and who to blame..
  • datorköpsproblem+ångest

När jag blir stor, ska jag skapa den första bästa snyggaste laptopen som har ett "vanligt tangentbords siffergrej" (vem orkar ha alla siffrorna på en rad?) Sen så blir jag rik, gifter mig med en hunk.... and we'll live happily ever after..

the end


historien om sandra ek och natacha peyre

Jag tyckte Natacha Peyre såg ut som en hund, en tiny chihuahua/råtta med sin näsa, kinder o plutande läppar. Och jag tyckte att det var ännu sorgligare att just Dhani förälskat sig i henne.. Idag har jag sysselsatt mig med att läsa hennes blogg.. Och jag måste säga att jag helt ändrat ställning om henne som person. Ja, hon har förstorat både bröst och fixat sina läppar, hur bra kan en sån förebild vara? Men när jag läste hennes blogg så fick jag en känsla av att hon inte är nått annat än en vanlig tjej, förutom att hon har lite fler resurser att hålla sig med.. Bara att hon ska förminska brösten tycker jag visar att hon håller på att mogna från sin porrkarriär.. Men många kan fråga sig, vart gränsen vid porr går? Är detta porr eller konst? Frågar hon när hon lagt upp den här bilden på sig själv. Är det porr eller konst?



hey little borlänge

THE HIVES TILL PEACE AND LOVE.  Festivalen är räddad, inte för att den var i risk att bli dålig.. Men nu behövs det nästan inget mer för att complete my needs. Wombats, Kent, Hives, Håkan, Timo, Mando, Johnossi, JILL JOHNSON (haha) DLK är exempel på några som står på min spellista. Krockar dom så dör jag, men mest så dör jag om Kent Hives eller Wombats krockar med varandra.. låt oss be att detta icke händer.

Idag har jag officiellt tagit en paus i min fotbollskariiär.. För att tänka på annat, men mest för att få tillbaka suget att vilja gå dit och träna regelbundet.. Så nu ska de pluggas o slappas, hänga med homies o sova.. Fast de känns inte 100 bra faktiskt, men jag vet att de kommer göra mig gott i längden.

pössi