=)

Bli medlem här, =) en hemsida där du samlar ihop poäng och sedan får presentkort i klädaffärer när man samlat ihop tillräckligt många poäng. Lätt som en plätt! Klicka här

pöss

londri

jag har tråkigt. jag saknar england, barndomen och sommaren. Jag är redan fed up med skolan och det är första dagen efter lovet. Idag köpte jag äntligen ett par vantar, vinterns no1. Imorse strugglade jag rätt mycket med att komma upp. Allt kändes så tråkigt. Hur ska man hitta motivationen att gå till skolan när skolan stänger inne oss från all solsken som existerar den här tiden på året? Solsken ger glädje..  Den har knappt gått upp när vi kommer dit, o den är på väg ner när vi är på väg hem.. Om motivationslycka inte uppkommer snart kommer jag gå i ide..  

Min lillasyster har lovat mig en jättefin julklapp, jag längtar! Men att skriva önskelistor är inte min grej längre. Förr var den lika lång som en hel toalettrulle.. Sån är lillasysters, och det är än lång tid kvar. Idag bestämde hon sig för att använda min rosa överstrykningspenna för att stryka över de hon ville ha mest... Tror ni det finns en vit rad kvar? Nej.. "Du kan kolla på den här listan när du ska köpa julklapp till mig.. jag vill jättegärna ha en sån här o en sån här o sån där osv." charmtroll.. för rättvisans skull kan jag skriva några rader om min lillebror också. Idag kom han med schackbrädet i högsta hugg och tillät inte ett nej.. Så vi spelade. Han skulle leka proffs o kunna alla regler... Efter några minuter säger jag schack... men han flyttar bestämt sin häst istället, och jag tar självklart kungen.. "MEN DU HAR INTE VUNNIT ÄN! DU MÅSTE SÄGA SCHACK MATT FÖRST" okej tänker jag, fine vi spelar med dina regler.. o när jag slagit ur exakt alla hans pjäser ville han fortfarande inte ge sig o när jag sa; haha jag vann.. Så sprang han därifrån o började gråta o ringde mamma.. Haha.

förresten har jag vart i london, älskade london. Vi bodde grannar med en död Freddie Mercury, kungligheter och winston churchills fru och dotter.. Klå de du! "vem är winston churchill" säger emelie... Men dö. Ett slabbigt vandrarhem men all you need is love.. det funkar faktiskt.. Man kan inte vara för kräsen för de kostar alldeles för mycket..

pussi