adventureland

Tjotjopptjimmmmm.

Segsöndag. Idag skulle vara stekardag... Vi vaknade som vanligt lite sent men var inte särskilt sega på att komma ut. Väl ute dock så blåste det väldansväldans mycket så vi bytte stranden mot en park.. Där var det dessvärre också blåsigt men vi höll ut en liten stund. Dagen var inte särskilt märkvärdig förutom två saker... Tacos(<3), och en utelåst ponk. När vi sitter och äter middag runt kl 6 så ser vi helt plötsligt en kille i kalsonger som vandrar upp och ner för trapporna ett antal gånger... Skumt tycker vi.. Vi hade 3 alternativ på varför han gjorde detta:

1, Han showade off
2, Han tvättade resten av alla hans kläder
3, Han tränade

Allt detta hade också små inriktningar om varför han bara hade kalsonger och en handduk runt halsen.. det kunde också vara en kombination av allt.. Who knew?

Vi åt klart och gick upp på rummet och läste och chillade lite grann och så somnade elin en sväng och vid 10 så tänkte jag som så att nä nu går jag ner och gör mig lite te och sen så kollar vi på en film.. Väl nere på nedervåningen sitter samma kille, i samma utstyrsel och äter chips.. ??!! Jag kommer upp igen och skrattar lite och berättar för Elin.. Inget mer med det utan vi kollar på filmen... Sen var det rök-kiss- och borsta tänderna tajm.. Klockan var strax efter halv 12... Jag går in på toaletten och när jag kommer ut så pratar elin med killen i fråga som då låser upp dörren till sitt rum som är i samma korridor.. Han hade glömt/tappat sin nyckel och otto som gillar risotto hade inte varit på sitt rum så han kunde inte få en ny nyckel.. Fatta att den stackars killen satt nere i huset i bara kalsonger i över fem timmar??? Kan ju faktiskt inte låta bli att skratta även om det är liiite synd om honom... haha. haha. haha.

Hur som. Igår var en intressant kväll........ Vi skulle träffa de puertoricanska männen, amanda och elin för en partykväll. Jag lyckades bli bjuden på hela FEM drinkar. SLÅ DE NI OM NI KAN HAHAHAHHA! Fast alla dessa bjudna drinkar hade sina komplikationer dessvärre... För det var inte alla från samma man inte.. Det var tre.. Testa inte den. Jag försökte stå och dansa med mina vänner och är helt omringad och vet inte vart jag ska kolla eller vad jag ska göra.. Aldrig mer ska jag klaga på att man aldrig får ragg...

Till framtiden istället.. Imorgon ska jag på arbetsintervju! Wohoo. Som servitris/café biträde. Behöver inte ens söka jobb, everything just gets to me eh. Vi satt i den blåsiga parken idag så får vi sms av amanda som frågar om jag vill komma på intervju på samma ställe som hon jobbar på. Snart är vi kanske co-workers =) tihi. Dessvärre så har jag inte kunnat skriva ut mitt cv och har inte alls något personligt brev och har aldrig varit på intervju förut men wish me luck. Vi satsar på personlig charm!

Övrigt imorn: TVÄTTNING och FRISÖRBESÖK

Pössss

ps. jag och ellan har idag kommit underfund med att vi har någon sorts dragning till photoshoots på toaletter... hm... ds

pss. Igår fick jag en ny vän, Nikki, hon fick parfym av mig för att hon luktade svett och jag fick hennes telefonnr ifall jag någon gång skulle få för mig att köpa lite piller... Skönt att veta det liksom ifall någon av oss skulle få cravings efter sådant.. Inte så stor chans dock men trevlig tjej för övrigt.. dss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback